Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב טבע יותר קצת לצאת מהמרכז להנות מהצפון, לאכול צהריים במסעדת דגים טובה (אחרת נצטרך לאכול ברק בשר)

חשבתי אולי לטייל בעכו או בנמל שם אבל מה כבר יש לעשות?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

עכו - אם יש לך ענין בעתיקות (אולמי האבירים, החומה ושאר אתרים בעיר העתיקה). נדמה לי שגם מסעדות מוכרות, אבל זה לא תחום העניין שלי.

גם בחיפה לא חסרה פעילות: אוכל, מוזיאונים, מסלולי הליכה, טבע, אתרי הטבע בכרמל, כפרי הדרוזים לסיפוק יצר הקניות של הזוגה. אפילו סתם טיילות חוף נחמדות. ברדיוס קצת יותר גדול - עוד יותר מהכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על הנמל אתה יכול לעשות תצפית מפנורומה. המתחם עצמו סגור יותר ממ.ק. XXXX

אולי תגדיר מה מעניין אותך, לא מה לא מעניין אותך?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוא נגיד שאם היינו צריכים לטייל בת״א הייתי הולך לנמל, בין ההאנגרים, לטייל להסתובב להנות מהאוויר מהשמש ומהשוק שיש שם

את איזור הצפון אני פשוט לא מכיר

פורסם

ממליץ על עכו באיזור הטיילת, להחנות מצפון ולהמשיך רגלית דרומה לצד הים עד המרינה, ומשם לפלס את הדרך חזרה דרך הסמטאות של העיר העתיקה. כשאתם בעכו לא תוכלו לפספס את מראה חיפה מרחוק, ולקינוח תוכלו לעשות סיבוב במושבה הגרמנית בחיפה ואז לעלות לטיילת לואי ולראות את כל הצפון מלמעלה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
ממליץ על עכו באיזור הטיילת, להחנות מצפון ולהמשיך רגלית דרומה לצד הים עד המרינה, ומשם לפלס את הדרך חזרה דרך הסמטאות של העיר העתיקה. כשאתם בעכו לא תוכלו לפספס את מראה חיפה מרחוק, ולקינוח תוכלו לעשות סיבוב במושבה הגרמנית בחיפה ואז לעלות לטיילת לואי ולראות את כל הצפון מלמעלה.

זה נשמע מעניין (אצטרך להתייעץ איתך קצת לגבי המסלול כי דברת סינית מבחינתי)

כדאי לשלב גם את העתיקות?

פורסם

אם זה מעניין אותך. במיוחד "אולמות האבירים".

פורסם

חלק מזמני אני עובד בעכו, אמנם במוסד מסודר בעיר החדשה, אבל חוץ מחבלות ברכב - שזו מחלה בעכו מאז שאני מכיר את העיר הזו - אני לא מרגיש שום בעיה. ואני נתקל בהרבה מאוד ערבים.

פורסם
יהודים מסתובבים בעכו העתיקה בימים האלה? אין בעיה?

הייתי כמה פעמים בעכו בחודשיים האחרונים, מפוצץ יהודים בשבת

פורסם
זה נשמע מעניין (אצטרך להתייעץ איתך קצת לגבי המסלול כי דברת סינית מבחינתי)

כדאי לשלב גם את העתיקות?

בשמחה יכול לפנות בפרטי.

בהלוך הייתי ממליץ "לחתוך" את חיפה דרך העליה של בית אורן וירידה מצד שני בכביש הישן לנשר (7212), שני כבישים מדהימים ומהנים (להזהר מרוכבי אופניים) ומשם לעכו.

בחזור כאמור כבר תגיעו לחיפה.

אם לא חובה דגים, אמליץ לסיים את הטיול במסעדת דוניה רוסה (ממסעדות הבשרים הטובות בארץ!) בעין הוד, מקום ששווה סיבוב קצר בפני עצמו. נמצא על כביש 4 כרבע שעה דרומית מחיפה (על הדרך לתל אביב). תצטרכו לנשנש לפני משהו קל בעכו כי הטיול יהיה די ארוך.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
בוא נגיד שאם היינו צריכים לטייל בת״א הייתי הולך לנמל, בין ההאנגרים, לטייל להסתובב להנות מהאוויר מהשמש ומהשוק שיש שם

את איזור הצפון אני פשוט לא מכיר

בחיפה זה נמל שבו פורקים וטוענים אניות במטענים כבדים. לא מקום שבו אפשר להסתובב חפשי, ולו מסיבות בטיחות., בתל אביב זה משהו שהיה פעם מעגן של דוברות ויצא מכלל שימוש לפני 50 שנה, ועכשיו משתמש בשם "נמל" לאזור תיירות.

יש ניסיון להחיות את "רחוב הנמל" המקביל לדרך העצמאות, בינה לבין הנמל עצמו עם כמה מסעדות ומועדונים. המושבה הגרמנית לא רחוקה ומלאה מסעדות, ויש גם בעוד כמה מקומות בעיר התחתית.

כמוכן יש ציר של בתי אוכל ומשקה על רכס הכרמל - מרכז הכרמל וציר מוריה. וכמובן לא מעט מסעדות מזרחיות שפזורות ברחבי העיר, במיוחד בתחנות דלק.

• תוכן חדש...