Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי נוסע לעכו. בחיפה יש את טיילת לואי, הגנים הבאהיים (לבדוק שעות פתיחה), מנזר סטלה מאריס, המושבה הגרמנית, הטיילת בחוף הים. לקינוח חוזרים מכביש בית אורן.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

אם כבר הזכירו את הגנים הבהאים בחיפה, בשבת הסיורים בעברית מגני הבהאים יוצאים בשעות 10:00, 11:30, 12:30, 14:00. סיור מומלץ ביותר עם נופים שאין עוד כמותם בישראל!

שימו לב שהוא מסתיים בחלק תחתון יותר של חיפה, ואין אפשרות לטפס בחזרה את המדרגות. זה אומר שצריך לתפוס מונית חזרה לכרמל. הסיור בחינם.

לא הייתי מוותר על עכו כי הסיור בגנים יכול למלא אולי שעה, המושבה והמנזר אפילו פחות, בטח לא ממלאים יום שלם.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש גנים בהאיים גם סמוך לעכו, אם כי לא מרשימים כמו בחיפה. לא יודע מה שעות הסיור, אם בכלל פתוחים לקהל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתכל'ס, אני הייתי מוותר על טיול בחיפה. אין לזוגות צעירים יותר מדי מה לעשות כאן, גם לא ביום אחד. גם הבהאיים וכל מה שהוצע כאן לא בטוח יעניין אותכם.

יש גנים בהאיים גם סמוך לעכו, אם כי לא מרשימים כמו בחיפה. לא יודע מה שעות הסיור, אם בכלל פתוחים לקהל.

פתוח עד אחה"צ, משהו כמו 4, אבל הסיור בבית הדת עצמו הוא עד 12.

פורסם
בתכל'ס, אני הייתי מוותר על טיול בחיפה. אין לזוגות צעירים יותר מדי מה לעשות כאן, גם לא ביום אחד. גם הבהאיים וכל מה שהוצע כאן לא בטוח יעניין אותכם.

פתוח עד אחה"צ, משהו כמו 4, אבל הסיור בבית הדת עצמו הוא עד 12.

איך עכו העתיקה?

פורסם

נחמדה, אבל לא ואו. אפשר להעביר שם שעה שעתיים באכילה במסעדה, ואיזה בקלאווה לקינוח וסיבוב במרינה, אבל שוב, לא ואו. אני פחות ופחות מגיע לשם כי הצעקות שהולכות שם וההתעללות שהסוסים עוברים לא מתאימות לי, אבל זה כבר תלוי בך.

פורסם

יש רעיונות לטיול קצת יותר מורכב ?

אם אנחנו יוצאים ב 10:00 מת"א

11:00-12:00 ארוחת בוקר

13:00 הגעה לעכו

14:00 יציאה מעכו לכיוון ארוחת צהריים

נראה לי יום קצר מדי.

פורסם

המסלול שכתבתי לך בעכו ממלא לפחות שעתיים, משם למושבה הגרמנית בחיפה נגיד חצי שעה ומשם לטיילת לואי והגנים הבהאים שזה עוד שעה בכיף. אם תעברו בחזור בעין הוד עם עצירה לאוכל תשרפו עוד שעה וחצי בכיף.

אם אתם רואים שקצר לכם מידי אפשר להוסיף את סטלה מאריס בחיפה. אוכל לכוון אתכם לנקודת תצפית הרבה יותר טובה מזו המסחרית והמוכרת שנמצאת שם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

המסלול הזה?

ממליץ על עכו באיזור הטיילת, להחנות מצפון ולהמשיך רגלית דרומה לצד הים עד המרינה, ומשם לפלס את הדרך חזרה דרך הסמטאות של העיר העתיקה. כשאתם בעכו לא תוכלו לפספס את מראה חיפה מרחוק, ולקינוח תוכלו לעשות סיבוב במושבה הגרמנית בחיפה ואז לעלות לטיילת לואי ולראות את כל הצפון מלמעלה.

נראה מעניין.

לגבי מסעדה יש בעכו משהו בכיוון של בני הדייג\הזקן והים?

• תוכן חדש...