Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי (טויוטה אונסיס 2009) איבד חשמל באופן מוחלט (לא מגיב לשלט, קודן לא עובד, כל המערכות מושבתות) לאחר שישב בחניה כשבועיים וחצי (למרות שהייתה נסיעה קצרה של 20 ד"ק שלושה ימים לפני שהוא שבק) והוא עומד בצורה בה לא ניתן לקרב רכב אחר ומאוד בעייתי לדחוף אותו מהחניה. המצבר בן שנה וחצי, האם הוא באמת יכול להתרוקן כך מחוסר שימוש?

נתקלתי במכשיר הזה ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון איתו והאם הוא באמת יוכל לעזור לי לזוז.

נפח המנוע שלי הוא 1987 סמ"ק, ומצוין שהבוסטר הספציפי הזה תופס לעד 2000. האם זה גבולי מדי? האם כדאי להשקיע בדגם אחר? אני לא רוצה להוציא עליו יותר מדי, אבל אני זקוק לפתרון בימים הקרובים.

דבר נוסף שחשבתי עליו, האם אפשר להשתמש בארבע כבלים כאשר כל זוג הוא בשרשרת עלמנת להניע את הרכב?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Stubb
פורסם
המצבר בן שנה וחצי, האם הוא באמת יכול להתרוקן כך מחוסר שימוש? - בהחלט כן.

דבר נוסף שחשבתי עליו, האם אפשר להשתמש בארבע כבלים כאשר כל זוג הוא בשרשרת עלמנת להניע את הרכב?

באופן עקרוני ניתן להניע את הרכב בעזרת כבלים ארוכים יותר אבל הבעיה שמפל המתח אשר התפתח על הכבלים יהיה גבוה לכן הסיכוי קלוש להניע את הרכב עם כבלים בצורה שציינת אלא אם הכבלים הם בעלי שטח חתך גדול (כבלים עבים).

תודה.

תזמין שירותי חילוץ בכדי להניע את הרכב ולאחר מכן בצע נסיעה של 30 דקות לפחות מחוץ לעיר בכדי למלא את המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מומלץ לחבר כמה כבלים מכמה סיבות:

קודם כל במקום החיבור המגעים חשופים, עלולים לנגוע ברכב, ליצור קצרים, פיצוצים ופגיעות בצבע.

כמו כן ההתנגדות של שני כבלים כפולה, ויחד עם כבלים זולים ודקים, הרבה מתח נופל על הכבל, הם יתחממו ולא תצליח להתניע.

אם יש לך מצבר מתאים וגדול מספיק להתניע את הרכב, וכבלים טובים, תוכל לפרק אותו ולחבר אותו לרכב עם המצבר הפרוק.

לחילופין, תוכל לפרק את המצבר הפרוק, ולטעון אותו עשרים דקות באמצעות כל רכב אחר, ולחבר אותו מחדש.

לי אין ניסיון עם בוסטרים זולים. על פניו לא נראה שזאת השקעה שמחזירה את עצמה.

פורסם

תודה על התגובות, הסתדרתי.

הגורם היה הנורית של המראה במגן השמש של הנוסע. אני לא משתמש בה ולא שמתי לב כל הזמן הזה שהיא דלוקה כבר כמה שבועות.

כמה נזק לדעתכם כל הסיפור הזה גרם למצבר? האם יש פעולות מניעה שכדאי לעשות עכשיו?

• תוכן חדש...