Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, שואל בשביל אביה של בת הזוג שלי אשר מתלבט אם לקבל הצעת טרייד אין או למכור את ההונדה גאז' היברידית (2011) שיש ברשותו ביד2 (או כל פלטפורמה אחרת לצורך העניין). וכאן הוא פנה אלי...

איך השוק שלהן? אני רואה שיש מספר רכבים שנמכרים ביד2, ועדיין, תחום ההיברידיות קצת חדש לי ואני לא יודע מה בדיוק לענות לו.

עריכה אחרונה על ידי stass

פורסם

אם הרכב במצב שמור - כדאי למכור ביד 2.

הג'אז ההיברידית חרושה אצל חברות אבטחה או ליסינג שנוסעים הרבה.

ככה שפרטית במצב טוב יכולה להמכר טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היא פרטית במצב מדהים. נסעה בה האמא מהעבודה ובחזרה במשך התקופה.

אני יותר חשבתי מבחינת הסוללה והדאגות של הקונים הפוטנציאלים שאולי לא כל כך מכירים איך כל נושא ההחלפה והטיפול בזה עובד.

פורסם

אישית, הייתי הולך על טרייד אין, פחות כאב ראש.

מנסיון של חבר עם טויוטה הייבריד, בת 5 , הטירחה הייתה נוראה, שאלות על עלויות טיפול ומה יהיה אם יצטרך להחליף מצברים.... כאב ראש, אגב ההצעה להחלפת מצבר "מקורי" הייתה כמעט רבע אוטו במחיר :( (הרכב היה נוסע עשרים מטרים על חשמל ומייד מתנתק וממשיך רגיל, לא ממש הייבריד אחרי 5 שנים)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
אישית, הייתי הולך על טרייד אין, פחות כאב ראש.

מנסיון של חבר עם טויוטה הייבריד, בת 5 , הטירחה הייתה נוראה, שאלות על עלויות טיפול ומה יהיה אם יצטרך להחליף מצברים.... כאב ראש, אגב ההצעה להחלפת מצבר "מקורי" הייתה כמעט רבע אוטו במחיר :( (הרכב היה נוסע עשרים מטרים על חשמל ומייד מתנתק וממשיך רגיל, לא ממש הייבריד אחרי 5 שנים)

נשמע כמו מחיר קצת מוגזם ביחס למה שראיתי ובדקתי... הוא הצליח למכור בסוף?

ותודה על הפידבק :)

פורסם

חולק על מה שכתוב למעלה, תיהיה בטוח שמי שמחפש הונדה ג'אז היברדית בד"כ כבר חרש את האינטרנט וקצת יש לו מושג לגבי הסוללה.

המחיר בטרייד אין הוא פשוט שחיטה !!!

הפחות כאב ראש הזה שווה כמה אלפי שקלים ויכול להגיע לעשרות אלפי שקלים.

אני הייתי מפרסם בלוחות, בגדול מדובר ברכב עם שוק.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
חולק על מה שכתוב למעלה, תיהיה בטוח שמי שמחפש הונדה ג'אז היברדית בד"כ כבר חרש את האינטרנט וקצת יש לו מושג לגבי הסוללה.

המחיר בטרייד אין הוא פשוט שחיטה !!!

הפחות כאב ראש הזה שווה כמה אלפי שקלים ויכול להגיע לעשרות אלפי שקלים.

אני הייתי מפרסם בלוחות, בגדול מדובר ברכב עם שוק.

תודה רבה!

אה, שאלת המשך, האם ניתן לסמוך על התמחור ביד 2?

פורסם

איזה צרוף מיקרים.... ראה נושא חדש מהיום בנושא אוריס הייברידית בת 4 והסוללה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שיקבל קודם הצעה לטרייד אין, פותחים מחירון בודקים מחיר, לאחר מכן

הולכים ליד 2 בודקים בכמה נמכר רכב דומה אם נתונים זהים.

אם ההצעה שקיבל נמוכה ולא מקובלת עליו אז מנסים למכור לבד.

דעתי אישית: לא תיהיה לו בעיה למכור בזמן סביר ובמחיר לשביעות רצונו

ג'אז היברידית שמורה.

פורסם

אתה יכול להמשיך לנסוע עם סוללה "גמורה" אבל אז תשאר עם גאז בנזין עגלתית יחסית לאחותה הלא היברידית.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין שום בעיה למכור ג'אז היברידית פרטית במצב טוב אפילו בכמה אלפים מעל המחירון או במשוכלל. מכרתי בשנתיים אחרונות 3 רכבים. 2 מכריתי הרבה מתחת למחירון ואת הג'אז ב3 מעל.

מה גם שטכנולוגיה היברידית שלה פשוטה לאומת זאת של טויוטה וכמעט נטולת נקודות כשל. מצד שני היא גם פחות יעילה.

פורסם
^^שבנוסף סוחבת משקולת כבדה. ובכך צורכת יותר דלק מרגילה

לכן שאלתי אם אפשר להוציא את הסוללה (שאליה אני מניח שאתה מתכוון ב"משקולת") ולהפוך את הרכב לבנזין-בלבד, נטול משקולות.

• תוכן חדש...