Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי בעלי אקספרס מוצר במחיר נמוך בערך ב-30 אחוז מהמחיר הכי נמוך שניתן למצוא, לקחתי בחשבון שייתכן וזו מכירת "מצליח" אך לא הייתי לחוץ למוצר ולא היה אכפת לי לנסות את מזלי. מקסימום פותחים דיספיוט ומקבלים חזרה את הכסף.

כעבור זמן מה קיבלתי הודעה מעלי אקספרס שההזמנה מעוכבת עד לבירור פרטים עקב חשד ביושר המוכר. חשבתי לעצמי שזה היה ברור מראש ונגמר הסיפור.

לאחר מכן קיבלתי מייל שמודיע שהמוכר סיפק הוכחות על משלוח המוצר וההזמנה חזרה להיות פעילה.

עבר זמן רב ולא הגיע כלום, פתחתי דיספיוט.

המוכר בלי בושה סיפק כהוכחות תמונה של התווית שהצמיד כביכול לחבילה ששלח אלי, עם מספר מעקב שונה מזה שסיפק בתחילת הרכישה. וסיפק תמונה מהאתר 17TRACK שמראה שאותו מספר מעקב כבר נאסף בבאר שבע.

למזלי כתוב שהמוצר נאסף ביחידת הדואר רמות, ואני סיפקתי כתובת ששייכת ליחידת הדואר המרכזית. אז כטענת נגד סיפקתי תמונה מהאתר 17TRACK של מספר מעקב שבאמת אספתי בהזמנה אחרת שלי.

עדיין לא קיבלתי את הכסף בחזרה, ואני מקווה שעלי אקספרס יבינו שהם מתמודדים עם סוג חדש של נוכלים ויפעלו בהתאם.

HTB1EvdxJXXXXXaFXVXXq6xXFXXX0.jpgHTB1l.AYJpXXXXahXVXXq6xXFXXXi.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כבר שמעתי על מוכרים שמספקים מספר מעקב מזויף* כהוכחה לצדקתם במסגרת דיספיוט.

מצד שני, לך תדע, אולי הם אכן צודקים וכרגיל הדואר שלנו הוא האשם בכל.

*מזויף - מספר מעקב של משלוח שנשלח לאותו האיזור בערך באותה תקופת זמן.

פורסם

אני מעלי אקספרס הפסקתי לרכוש לחלוטין ‚ נכון יותר זול מה-EBAY אבל אין לך שם שום גב ‚ מעדיף לשלם קצת יותר ולרכוש מאיביי או מאמזון .

:fadein:
פורסם

שיטה יחסית נפוצה. הם עושים את זה לא מעט פעמים. יש מקרים שבהם הם עושים את זה רק כי הם מחוייבים לספק מספר מעקב. בפועל החבילה מגיעה אבל המספר שייך לחבילה אחרת שלא קשורה אליך, אבל מהמדינה שלך (גם זה קרה לי)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לא קונים ממוכר שאין לו מספיק פידבקים חיוביים על הגעת המוצר, בייחוד מיוזרים ישראלים !

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

כשרכשתי מעלי אקספרס, סיפקו לי מספר מעקב לא קיים, והמוכר אמר ששלח את המוצר, כשפניתי אליו הוא אמר לי להמתין...

אחרי שהמוצר לא הגיע, פתחתי דיספיוט, ואז הוא שלח לי דואר מהיר UPS תוך שבוע אצלי בבית...

פורסם
אני מעלי אקספרס הפסקתי לרכוש לחלוטין ‚ נכון יותר זול מה-EBAY אבל אין לך שם שום גב ‚ מעדיף לשלם קצת יותר ולרכוש מאיביי או מאמזון .

גם אני.

יש לי חבר שעדיין מתעקש על כל דבר לחסוך שקל וחצי ומזמין מידי שבועיים חבילה וכל הזמן יש לו בעיה אחרת עם מוכרים משם וזה גם נראה שהמוכרים שם יודעים להתמודד היטב עם הישראלים שיודעים הכל גם לטובה וגם לרעה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אחרי שנכוויתי פעם אחת מעליאקספרס אני לא מזמין מהם שוב דבר שאפשר להזמין מאיביי, בעיקר רק מגני מסך שווה להזמין מהם.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

יש לי כ-160 הזמנות מעליאקספרס. באף אחד מהמקרים לא חשבתי שרימו אותי. בשני מקרים היה לי דיספיוט עם המוכר. פעם אחת (מוצר בצבע שונה) עליאקספרס פסקו לטובתי והחזירו לי את מלוא הסכום. בפעם השנייה, נעליים פגומות, הם פסקו זיכוי לטובתי אבל בתנאי שאחזיר את המוצר (כמו באיביי) אבל העדפתי שלא לקחת את הסיכון.

אם המחיר דומה, גם אני מעדיף לקנות באיבי ולהנות מהגנת קונה טובה יותר. אבל מצד שני אין סיבה לפחד יותר מדי מעליאקספרס.

החוקים שלי:

אם אתה רוצה זיוף: רק בעליאקספרס.

אם אתה רוצה אורגינל: לא עליאקספרס (ועדיף אמאזון על איביי).

אם זול משמעותית - עלי, אחרת איביי.

:turn-l:
פורסם

ומה נסיונכם עם אתרים כמו GearBest ו-GeekBuying (ועוד אי אלה אתרים סיניים?) לי יש בינתיים ניסיון מצומצם מאד, אבל חיובי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהאתרים הסינים היו לי כ5-6 הזמנות יקרות (מעל 50 דולר - טאבלטים, סמארטפונים, מצלמות וכו) ועוד עשרות הזמנות קטנות.

כל ההזמנות הקטנות הגיעו, ההזמנות הגדולות הגיעו ועם מספר מעקב. ללא תלונות בדבר איכות המוצרים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...