Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוי סובארו, למה להוליך שולל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסבתא צודקת

יאללה סמירו מה קורה?

אם מישהו בפורום חי בסרט שהוא קובע את סטנדרט הפיצוי, אז נותר לי רק להמליץ לו לצאת מהסרט שהוא חי בו ומהר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

שום סטנדרט, היגיון פשוט. בזבזתם לי את הזמן ואת הדלק כדי שאגיע אליכם, רוצים לפצות? תחסכו ממני זאת בשנית ותביאו את האוטו עד לבית. אבל בכל מקרה זה כבר לא מעניין. רציתי לראות לבדוק לחוש להרגיש - לא קרה לא נורא. מה שכן מעצבן זה היחס הזה אבל אני האמת לא מופתע, וזוגתי תעיד שאיך שנכנסנו לחניון של המתחם עלתה בי תחושה שהרכב לא שם. איכשהו התאוששתי מהאשליה שאולי בישראל יש שירות בסיסי והגיוני.

פורסם

בהחלט ניתן לומר כי ניכר שנעשו מאמצים לתקן את החוויה השלילית. כתבתי בעבר כי אני מקווה שלובינסקי ישכילו לעשות שינויים יסודיים ולא רק להתעסק בכיבוי שריפות. אתמול שמעתי גם מפי אישיות בכירה בהנהלת לובינסקי כי נעשו כמה שינויים בסוכנות כרמיאל: חידוד נהלים, הדרכות וגם כמה שינויים מהותיים יותר. נראה שאכן נעשים מאמצים מאחורי הקלעים במטרה להביא את היבואן הזה למקום טוב יותר מבחינת שירות והתנהלות מול לקוחות, וכידוע שירות חשוב לא פחות מטיב המוצר ולפעמים אף יותר. בהצלחה!

אם מישהו בפורום חי בסרט שהוא קובע את סטנדרט הפיצוי, אז נותר לי רק להמליץ לו לצאת מהסרט שהוא חי בו ומהר.

לא היבואן קובע, אחרי שהוא חוטף מקלחת פעם ועוד פעם ועוד פעם,

ואחרי שהוא מחליט שדי עם הברדק.

קשה לך להאמין שהצר(ח)ן הקטן מצליח לשנות משהו. האא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא, הוא טען הפוך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל