Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר רנו מגאן, ראיתי שיש ל 2 תצורות, אחת ישנה ואחת חדשה יותר.

אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על ההבדלים בינהם, ומה חדש או ישן יותר כי אני רואה את אותן שנים בלוחות.

o1_1_2_176985_20160320190301.jpg

o1_1_1_33106_20160303200358.jpg

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הלבן זה לפני מתיחת הפנים. יכול להיות שהסטיישן הגיעה מתוחת פנים יותר מוקדם או יותר מאוחר ויכול להיות גם שאין קשר בין הרכב המפורסם בתמונות לרכב הנמכר בפועל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה על התגובה, מוזר שאני רואה באתר של רנו את הדגם הישן. יש הבדלים ניכרים בין הגרסאות ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לוח שעונים אחר, שינויים עיצוביים ואני חושב שזהו.

לא זוכר עם המנוע של ניסאן והגיר הרציף בגיקסת ה 1.6 ליטר נכנסו יחד עם מתיחת הפנים או אחרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממה שאני זוכר מהפלואנס- שיפור באיכות חומרים , שיפור מיקום הרדיו (היה רחוק מדיי בדגמים הראשונים).

השילוב של ה1.6 בנזין עם הגיר הרציף של ניסאן הגיע ב2013.

• תוכן חדש...