Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי מסבנים אותך והזמינו בדואר ים. במשלוח הבא של גולף בנמל זה יגיע. או שההזמנה אבדה. שיראו מספר הזמנה. אם אתה רוצה אני אסע היום לאוטוגלס בחולון . אני אשאל שם את ערן (מנהל העבודה) . לפעמים צריך פשוט לשאול נכון...

שלח לי מספר רישוי בהודעה פרטית . נראה איך אפשר לעזור. לא מבטיח כלום.

הבעיה אצל מחסן היבואן שהוא לא מדבר עם בנאדם פרטי. רק עם מוסכים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי מסבנים אותך והזמינו בדואר ים. במשלוח הבא של גולף בנמל זה יגיע. או שההזמנה אבדה. שיראו מספר הזמנה. אם אתה רוצה אני אסע היום לאוטוגלס בחולון . אני אשאל שם את ערן (מנהל העבודה) . לפעמים צריך פשוט לשאול נכון...

הבעיה אצל מחסן היבואן שהוא לר מדבר עם בנאדם פרטי. רק עם מוסכים.

כן רוצה מאוד!

19-495-38 מספר רכב.

תעזור לי מאוד אם תוכל לברר משהו.

פורסם

אין מנוס מהמסקנה שמעבר לזה שיש שם איזו תקלה, אתה בחור הרבה יותר מידי מנומס.

תתחיל להרעיש בכל הכלים, ליבואן, ליצרן, לחברת הביטוח, לחברת השמשות, איומים בפניה לתקשורת ולעו"ד.

יאללה, תוציא את המרוקאי שבך :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים עם בגירה. צ'מפיון יודעים לספק חלקים תוך שלושה ימים בדואר אויר בלי בעיה, בטח כשמדובר בחלק כמו שמשה.

תתחיל להשתולל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הייתי היום באוטוגלס אבל אפילו לא נכנסתי. טור של מכוניות ושני האוטובוסים. היה עומס נוראי. קבענו שאגיע שוב ביום חמישי ואז נדבר...

פורסם

היום עוד פעם התקשרנו לאוטוגלאס. הפעם לא אני דיברתי. אותו דבר - רק מתחילים לשעול שעלות על הנושא, ישר אומרים לך תמתין על הקו ואחרי כמה דקות מנתקים... זה פשוט לא יאומן!!!

פורסם
אין מנוס מהמסקנה שמעבר לזה שיש שם איזו תקלה, אתה בחור הרבה יותר מידי מנומס.

תתחיל להרעיש בכל הכלים, ליבואן, ליצרן, לחברת הביטוח, לחברת השמשות, איומים בפניה לתקשורת ולעו"ד.

יאללה, תוציא את המרוקאי שבך :lol:

כן. הבעיה שהמרוקאי שלי יוצא רק כשאני בהיסטריה. אבל במקרים כאלו עדיף לשתוק...:wink:

פורסם
באונייה עד 40 יום.

זמן הפלגה ממוצע מהמבורג הינו 11-12 יום לנמל אשדוד.

קח עוד יומיים לאיסוף ומכס ייצוא- הגעת ל 14 יום.

עכשיו נגיד והשמשה הגיע יום לאחר סגירת הקונסולידציה- חכה עוד שבוע.

הגענו ל21 יום.

עכשיו קח עוד יום לפריקה+ יום לשחרור מכס- הגעת ל23 ימים.

שוחרר מכס? קח עוד יום לצורך הובלה יבשתית בארץ- הגעת ל24 ימים.

על זה תוסיף עוד יום לצורך שילוח ממחסן החלפים לזגג- הגעת ל25 יום.

לאן נעלמו יותר משבועיים של ה40 יום?

ועוד הייתי פסימי עכב סגירה שבועית וכן פיסוס של שבוע שלם.

אני לא הייתי נוסע ככה.

הייתי שולח מכתב רשום עם דרישה לרכב חליפי ובמידה ולא משכיר רכב ותובע את ההוצאות לאחר מכן.

בהצלחה.

פורסם

חברים אני מאוד מקווה שלא תתעסקו אי פעם עם AIG.

ואוטוגלאס. עדיין לא אומרים לי מתי זה יגיע או שמנתקים בפנים. הביטוח אומרים שין להם פיתרון וצריך לחכות.

אני מזכיר שזה נמשך כבר חודשיים........

התאכזבתי.. אין לי כח יותר להתקשר להם.

פורסם

הכי מצחיק שיש שמשה מקורית במחסן של צמפיון בתל-אביב! אמרו לי תוך חצי יום תקבל אותה רק תגיד..

AIG לא מסכימים לקחת מצמפיון.........

פורסם

תפסיק להתקשר לאוטוגלאס ‚ מי שצריך לדאוג לך זה AIG והם צריכים לטזז מול אוטוגלאס ‚ אני לא עורך דין אבל ניראה לי שיש פה עילה לתביעה לא ?

• תוכן חדש...