Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2016 DSG 110PH - חיישני לחץ אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

האם נדרש ממני למלא/לבדוק לחץ אויר כל תקופה מסוימת או בגלל שקיימים ברכב חיישני לחץ אויר אז כל עוד אין התראה על ירידה בלחץ אין צורך לבדוק ולמלא?

ועוד שאלה על הדרך,

בבוקר שאני יוצא לעבודה אני צריך לעלות עליה בינונית של בערך ק"מ ושמתי לב שהרכב מושך הילוך שני ולוקח לו זמן מה עד שמעביר לשלישי אלא אם כן אני לוחץ קצת יותר את דוושת הגז אז זה מאיץ את התהליך וזה מאוד מפריע לי שהרכב נוסע איטי אז שאלתי האם עצם זה שאני לוחץ יותר או שאני מעביר את הגיר למצב בו אני שולט בהעברה ומאלץ את הגיר לעלות הילוך ל3 ואז מחזיר לאוטו' שוב אני עושה נזק כלשהו? איך להתמודד עם הבעיה?

יש לציין שבהנעת בוקר אני ממתין דקה שתיים עד שהסל"ד יורד ומתייצב על אזור ה600-650

פורסם

בהחלט צריך לבדוק לחץ אוויר אחת לשבועיים או חודש ולמלא בהתאם לצורך.

בקשר לצורת העברת הילוכים אני לא רואה שום בעיה.

אין צורך להמתין דקה או שתיים לפני תחילת הנסיעה. תניע את הרכב ובדוק ששום מנורת התראה לא דולקת וסע לשלום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...