Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך יכול להיות? לא מדדתי אבל כשראיתי אותו במציאות הוא נראה גדול מאד

מעבר לזה תראה מבחני דרכים ביוטיוב, ה1.5 טורבו מנוע די נמרץ.

עובדה, 477 ליטר זה הנתון הרשמי.

אני בטוח שהמנוע מרגיש נמרץ (לא טענתי שום דבר לגבי רמת הרכב עצמו, כי אני לא מכיר), אם כי על הנייר, הסופרב הבסיסית (1.4 150 כ״ס) - שהמשקל שלהן כמעט זהה - זריזה, מהירה, וחסכונית יותר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סורי לא הייתי מעודכן:x

מה ההפרש במחיר בינו לבין הגירסא הבכירה?

ה1.5 זו הגרסה היחידה שמוצעת (כרגע...).

פורסם (נערך)
1.5 טורבו, 160 כ"ס. על רכב של כמעט טון וחצי, זה ממש לא חזק. אולי מספיק. בטח ובטח שלא שווה 160 אלף שקלים.

לזכותה ייאמר שלפחות יש לה עיצוב מעולה.

זה לא שיש אלטרנטיבות יותר "חזקות" בקטגוריה הזאת (רכבי "מנהלים") ב-160 אש"ח

ההבדל יהיה פחות או יותר חצי שניה בתאוצה לפה או לשם ביחס למתחרות

הדבר היחיד שחזק יותר הוא הדגם היוצא של מאליבו עצמה שנמכר עכשיו במבצע ב-160 אש"ח

הרכבים היותר חזקים בקטגוריה יתחילו ב-175 אש"ח צפונה.

עריכה אחרונה על ידי HeroE
פורסם (נערך)
בטח שיש.

כחדשות- סונטה היברידית- כמעט 200 סוסים ממנוע 2.0 שמשתתף פעולה עם מנוע חשמלי. אוטו חזק זה כן, מאליבו הקודמת לא.

"ההבדל יהיה פחות או יותר חצי שניה בתאוצה לפה או לשם ביחס למתחרות"

זה נחמד 190 כ"ס לסונטה, אבל איך הם מתבטאים? ב-9.3 מאפס למאה לעומת 9.5 למאליבו החדשה.

ואפשר גם לדחוף מנוע 2.5 עם 173 כ"ס כמו ל-B4 שמאיצה ב-9.6, או 1.4 טורבו עם 150 כ"ס כמו לסופרב עם 8.8 שניות

התוצאות דיי זהות.

מה מאליבו הקודמת לא?

עריכה אחרונה על ידי HeroE
פורסם

"ההבדל יהיה פחות או יותר חצי שניה בתאוצה לפה או לשם ביחס למתחרות"

זה נחמד 190 כ"ס לסונטה, אבל איך הם מתבטאים? ב-9.3 מאפס למאה לעומת 9.5 למאליבו החדשה.

ואפשר גם לדחוף מנוע 2.5 עם 173 כ"ס כמו ל-B4 שמאיצה ב-9.6, או 1.4 טורבו עם 150 כ"ס כמו לסופרב עם 8.8 שניות

התוצאות דיי זהות.

מה מאליבו הקודמת לא?

חברים,אני לא מחפש רכב שיהיה הכי מהיר ברמזורים או לא יודע מה,זהו רכב משני בבית והוא ישמש לרוב את אישתי לעבודה ולהסעות עם הבנות.אני רוצה רכב מפנק,מאובזר,רחב והכי חשוב מקום לזוז לנוסעים מאחור ויותר ״בטיחותי״ עם 10 כריות אוויר

.לצערי הסופרב ירדה מהפרק כי היא קצת עולה מעבר לתקציב שהקצבתי מה גם שעם המאליבו חרגתי מהתקציב.

בנסיעת המבחן הרכב היה מהיר ובכל מצב הוא האיץ ללא מאמץ או השתאות .

לגבי יונדאי וקרוביה אני לא מתקרב(מבלי לפגוע אני מקווה).

הבוקר הייתי בסוכנות של טויוטה לגבי האוונסיס החדשה ,האוונסיס נראת לא רע אך היא לא גדולה במיוחד ולא מושכת במיוחד פרט לחלק האחורי עם התאורה משולבת הלדים.

תודה רועי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב.

לאחר לבטים רבים האם לרכוש את המאליבו החדשה או טויוטה אוונסיס חדשה ,החלטתי לרכוש את המאליבו החדשה .

אני מניח שאני הראשון שאוכל לתת סקירה קצרה על המאליבו(בכל זאת היא ברשותי כחודש ימים).

נתחיל עם הדברים הטובים :

ראשית אני רוצה להודות על היחס החם והשרות הסובלני מצד אשת המכירות ומנהל המוסך/אולם המכירות ויתר האנשים המקסימים במוסך החוף בראשון לציון( ולא אין לי מניות או קשר משפחתי או כל דבר אחר) פרט להיכרות ארוכת שנים כלקוח קבוע שלהם,וזו הייתה אחת מהסיבות העיקריות לרכישת המאליבו.

ובכן,מדובר ברכב רחב מאוד עם שפע מקום לרגלי הנהג ולשותף לצידו,כמעט וניתן לשבת ישיבה מזרחית לנוכח המקום הרב לרגלים.

מקום לנוסעים מאחור ,בעיקר בנותיי היקרות והגדולה שהייתה מתלוננת שצפוף וכי אין לה מקום בגלל שאני לוקח את המושב נהג עד הסוף והנה נפתרה הבעיה,כמעט ואני לא לוקח את המושב( דרך אגב הוא חשמלי )עד הסוף וכך נפתרה סגה אחת.

מזגן מפוצל לאחור כבר אמרתי? לא,אז זהו שיש פתחי מיזוג לאחור שמקררים די מהר את כל הגודל מאחורי הקוקפיט.

לוח שעונים קריא,ברור ונעים לעין. לאחר חיבור הנייד(סמסונג) והורדת אפליקציה הנייד מסתנכרן יופי עם המערכת באוטו וניתן להתקשר ללא הרמת ידיים מההגה ואף לראות את תמונות אנשי הקשר בלוח השעונים ובצג הענק ״8 .

בידוד הרעש נעים מאוד וכמעט ולא שומעים את המנוע ,רעשי האספלט הישראלי ורעשי הרוח שכך הבידוד עושה את מלאכתו נאמנה.

לגבי המנוע ,קצת אני אאכזב אתכם מאחר ואני לא נוהג לנסוע מהר כי אם מתחת למהירות המותרת וללא לחיצות מיותרות על הגז,אבל בנסיעות המבחן שעשיתי כמעט ולא הייתה אכזבה מיחידת הכח הקטנה אך נמרצת בכל זאת 1500 סמ״ק אך עם 160 כוח סוס ומגדש שאכן מגדיש כל הזמן וללא השתאות .לכן היא נוסעת מהר ומגיבה מהר אך לא יותר מדי.

נוחות הנסיעה (שוב על סמך הנסיעה שלי) נוחה מאוד,לא שומעים את המנוע ולא מרגישים את העברות ההילוכים.נסיעה שקטה נעימה מאוד עם מושבים נוחים שנותנים תמיכה מלאה לגב ולטוסיק,מושב הנהג חשמלי מלא עם שפע מצבים נחמדים לנוחות הנסיעה.

מערכת ההיגוי נותנת הרגשת ביטחון,מדויקת ומנווטת את הספינה לכל מקום שתרצה לפנות ,קוטר סיבוב נחמד ,הגה קטן ונעים למגע.

תא המטען גדול עם פתח הטענה די רחב ומתחת נמצא גלגל ספייר קטן .

מבחינת העיצוב האוטו גורם לסיבוב ראשים עם הלדים מקדימה והחזית המרשימה שנראית אגרסיבית למדי.

החסרונות:

לצערי האחיות התאומות של המאליבו נשארו בארץ הייצור שהן מאובזרות יותר וחזקות הרבה יותר,לדוגמא:

מערכות בטיחות מתקדמות כגון בלימה אוטומטית ,שמירה מפני סטייה מנתיב תוך כדי תיקון הסטייה באופן אוטומט. שמירת מרחק מרכב שנוסע מלפנים עם התראת קרבה ואף בלימה אוטומטית,סיוע לחניה במקביל,חיישנים לסיוע במקומות ללא שדה ראייה בנסיעה לאחור.

בתחום הכוח: המנעים בחול הם 1800 סמ״ק יחד עם מנוע חשמלי ומנוע בשרני יותר 2000 סמ״ק מוגדש עם 250 כוח סוס ושמונה הילוכים ושפע כוח ומומנט.

בתחום האיבזור : המאליבו בארץ נטולת סאן רוף,מושבים מאווררים או מחוממים,מזגן מפוצל אלקטרוני לנהג ולזה שלידו.

מושבים מעור,לשים בתאורה האחורית,אגזוז כפול עם ניקל מסביב.ידיות פתיחה עם ניקל,אנטנת הגג בצבע הרכב.

וחבל שלנו אין חלק מהרשימה הארוכה,או לפחות מערכות חיוניות ובטיחותיות .איבזור פנימי דל .

פלסטיקה בסדר אך לא יותר.

לסיכום:

רכב מפנק מאוד עם נוחות נסיעה מהנה ושקטה,מחיר ( שאני קיבלתי בתור לקוח קבוע )סביר לעומת האוונסיס שהייתה על הכיוון ,הרי ירדתי מטויוטה קורולה ורציתי לעבור לרכבים גדולים יותר,נוכחות וכפי שרשם פה אחד מחברי הפורום ״אפקט ההגעה״ ,אכן האוטו ממש גדול ורחב,נוח ומפנק.

ממליץ בחום ושמח מאוד עם הבחירה.

מצב תמונות

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

עידכון קטן ,עשיתי הכהיית שמשות אצל החברה מקרינה בראשון העבודה מדהימה והנה תמונה לפני:

image.jpeg

מקווה שההסבר היה מפורט ,במידה ויהיו שאלו אני פה.

תודה רבה.

פורסם

מבחינתי שאי אפשר לבטל את העצורסע זה דיל ברייקר. חוץ מזה נשמע רכב נחמד.

אם אתה נוהג במצב ידני או עם הגה מסובב (שהגלגלים הקדמיים לא ישרים) המערכת עדיין פועלת?

פורסם
מבחינתי שאי אפשר לבטל את העצורסע זה דיל ברייקר. חוץ מזה נשמע רכב נחמד.

אם אתה נוהג במצב ידני או עם הגה מסובב (שהגלגלים הקדמיים לא ישרים) המערכת עדיין פועלת?

בוקר טוב,לא ידעתי אם יש או אין חשיבות למצב הגלגלים בכדי למנוע את כיבוי המנוע,אני אבדוק ואעדכן.

על מנת למנוע את כיבוי המנוע אני מאט הרבה לפני הצומת ומשתדל לא ללחוץ על הברקסים עד הסוף ובכך אני גולש ,פעם זה מצליח והרבה לא.

• תוכן חדש...