Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה רכב במחיר נוח (יחסית כמובן ) ואל תיתיחס לכל המלעיזים - עם מחירי הדלקים והפקקים הרכב מספיק חזק .ב 90% מהנסועה אתה לא צריך אפילו חצי מההספק.

שאלה - ממד האורך לא הפריע לך ? 4.92 מקשה על מציאת חניה לעומת גיפונים ששומרים על ממדים אורך קצרים ב 30 סמ ...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה רכב במחיר נוח (יחסית כמובן ) ואל תיתיחס לכל המלעיזים - עם מחירי הדלקים והפקקים הרכב מספיק חזק .ב 90% מהנסועה אתה לא צריך אפילו חצי מההספק.

שאלה - ממד האורך לא הפריע לך ? 4.92 מקשה על מציאת חניה לעומת גיפונים ששומרים על ממדים אורך קצרים ב 30 סמ ...

תודה רבה לגבי הפירגון. ולשאלתך לגבי ממדי הרכב, אכן הרכב ארוך ורחב מאוד ודווקא אין בעיות עם חניה מה שכן אני חונה קצת רחוק מכיוון שאני רוצה למנוע שיפתחו את הדלתות של אלו שיחנו לידי וישאירו לי מזכרות לא נעימות.

פורסם (נערך)

חוסר היכולת לבטל את הStop-Start נשמע מרגיז ביותר (כמישהו שבמהלך הקיץ לפחות מבטל אותו כמעט בכל נסיעה). איך הוא משפיע על תפקוד המזגן במאליבו?

לגבי האורך, אני לא מבין את הרעיון של לייצר רכב ארוך מהסטנדרט כשזה לא מתבטא במרחב ובמקום למטען. האם המקום מאחור באמת לימוזיני כמו בסופרב למשל, שקצרה ב5 סנטימטר מהמאליבו? ותא מטען של 447 ליטר הוא בסדר, אבל בטח לא גדול לרכב כזה (קטן גם משלישיית הגרמניות A4-3-C שכולן קצרות משמעותית מהמאליבו).

גם המאזדה 6 סובלת מבעיה של אורך שלא מתבטא בכלל, לא במרחב (שאני בטוח שצפוף מהמאליבו) ובטח לא בתא המטען.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
עיצוב אגרסיבי בא על חשבון מרווח פנים .

לא הבנתי,הסברתי שיש שפע מקום מקדימה גם אם תיקח את הכסאות של הנהג ולידו לאחור עד הסוף תוכל לשבת בנוח עם עודף לברכיים וזה היה אחד השיקולים העיקריים בקניית המאליבו. אז מה שייך בין עיצוב אגרסיבי למרווח פנים???

פורסם
חוסר היכולת לבטל את הStop-Start נשמע מרגיז ביותר (כמישהו שבמהלך הקיץ לפחות מבטל אותו כמעט בכל נסיעה). איך הוא משפיע על תפקוד המזגן במאליבו?

לגבי האורך, אני לא מבין את הרעיון של לייצר רכב ארוך מהסטנדרט כשזה לא מתבטא במרחב ובמקום למטען. האם המקום מאחור באמת לימוזיני כמו בסופרב למשל, שקצרה ב5 סנטימטר מהמאליבו? ותא מטען של 447 ליטר הוא בסדר, אבל בטח לא גדול לרכב כזה (קטן גם משלישיית הגרמניות A4-3-C שכולן קצרות משמעותית מהמאליבו).

גם המאזדה 6 סובלת מבעיה של אורך שלא מתבטא בכלל, לא במרחב (שאני בטוח שצפוף מהמאליבו) ובטח לא בתא המטען.

נכון שהעצור -סע קצת מרגיז ,אבל המדחס מפסיק לעבוד וכאשר טמפ׳ האוויר מתחממת מעט המנוע מתעורר לחיים.כיבוי המנוע לא תמיד קורה עם עצירת הרכב אלא זה תלוי בעוצמת הקירור וטמפ׳ ולחות בחלל הרכב.

לגבי תא המטען הוא מספק אך נכון שהוא אינו גדול דיו כמו הסופרב אך זה לא היה בכלל שיקול וגם לא מפריע הגודל,מנגד עמד המרווח הפנימי וזה דווקא קצת מעניין כי יש יותר מקום לנוסעים מאחור ( לאחר בדיקה עם חבר שיש ברשותו סופרב 2014) ומקום יש בשפע,אפשר לשבת בכסא הנהג עם פיסוק ועדיין יש מקום לרגליים ואני כמעט 1.85 לכן זה היה חשוב יותר מהכל.

בקיצור רכב נחמד עולה על הדרישות והציפיות( אומנם אין מה להשוותו לסופרב) חרף כל החסרונות.

פורסם
לא הבנתי,הסברתי שיש שפע מקום מקדימה גם אם תיקח את הכסאות של הנהג ולידו לאחור עד הסוף תוכל לשבת בנוח עם עודף לברכיים וזה היה אחד השיקולים העיקריים בקניית המאליבו. אז מה שייך בין עיצוב אגרסיבי למרווח פנים???

החלק האחורי שמשתפל בסיגנונ קופה נראה מרשים אבל פוגע במרווח הראש האחורי ובנפח של תא המיטען .

פורסם
לא מבין איך הרכב הזה נמצא כבר חצי שנה בארץ ואין ולו מבחן דרכים אחד...

ועוד אחד שפורסם ממש עכשיו...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

נראית טוב האמת, ונשמע שהפחתת המשקל המשמעותית ביותר בהשוואה לדגם הקודם גם די מחפה על איבוד הכוח בהשוואה למנוע 2.0.

מה שכן, לפי המבחן לפחות (ולא בדקתי אישית) לא נראה שהמרווח לרגליים מאחור מתקרב לסופרב, ותא המטען בסדר לא יותר. מה ששוב מחזיר אותי להערה הקודמת שלי לגבי האורך וזה חבל.

• תוכן חדש...