Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התלבטויות הוחלט לרכוש רכב חדש לאשתי והרכב שאני מעוניין בו הוא שברולט מאליבו החדשה .

יש לי ניסיון רב עם שברולט סאוונה ועם המוסך שהוא גם סוכן ( מוסך החוף בראשון לציון).

רכשתי משם את הסאוונה מקסי החדשה ולכן באופן טבעי אני רוצה להחליף את הקורולה ולשדרג לרכב גדול ,רחב ומפנק יותר מה גם עם שירות טוב בעתיד.

לכן ברצוני לדעת מאנשים עם ניסיון או ידע את דעתם באופן כללי על המאליבו החדשה כמו כן המלצה לצבע תתקבל ברצון רב.

תודה רבה .

רועי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הסופרב אני מכיר הייטב,לחבר יש את הדגם המפואר. אני מעוניין להחליף את הקורולה ברכב גדול יותר מרווח יותר עם רוחק סרנים גדול והסופרב עונה על הכל פרט לרמת הגימור הנמוכה ועלויות גבוהות מאוד של אחזקה .מה גם כפי שציינתי שאני לקוח ותיק של אותה הסוכנות וקיבלתי הרבה מאוד תוספות והנחה משמעותית ממחיר הרכב.

פורסם
ברמה של הסופרב החדשה אם אתה מכיר, נוח מאוד, בגאז' ענק.

בגאז׳ ענק? זה 447 ליטר! קטן מרוב המתחרות שלה, ובטח לא ענק (של הסופרב ענק).

אפשר לשאול מה הנסיון שלך עם שניהן?

פורסם
את הסופרב אני מכיר הייטב,לחבר יש את הדגם המפואר. אני מעוניין להחליף את הקורולה ברכב גדול יותר מרווח יותר עם רוחק סרנים גדול והסופרב עונה על הכל פרט לרמת הגימור הנמוכה ועלויות גבוהות מאוד של אחזקה .מה גם כפי

.

לסופרב החדשה רמת גימור נמוכה? [emoji15]

היא איכותית ביותר, כך שבחיי שאין לי מושג על מה אתה מדבר.

פורסם

חברים,האמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר.

אני חוזר שוב סקודה סופרב זה ליגה של אוטו מניסיון ,לחבר שלי טוב יש סופרב 14,tsi2.0 המפואר שיש.

הסופרב החדשה הפח מנוע 1.4 ברמת גימור בסיסית עולה לפחות 170.לעומת המאליבו רמת גימור lt עם שפע תוספות והנחה עלתה לי פחות 15 אלף ש״ח על הכביש.

ורוברט בגאז׳ אני בכלל לא צריך ,כפי שגם זאת ציינתי שברשותי סאוונה מקסי החדשה אז לא שיקול מבחנתי.

פורסם

הבנתי. חשבתי שאתה מדבר על האיכות, לא האבזור.

ההערה שלי על הבגאז׳ היתה לבחור שטען שהבגאז׳ הסביר שלה הוא ענק זה הכל.

בכל מקרה, קשה לי להאמין שיש פה מישהו עם מספיק נסיון על הרכב הממש חדש הזה (אישית טרם ראיתי אחת על הכביש), ולגבי הצבע, זה משהו מאוד אישי כמובן.

פורסם
"חזק".

המנוע הוא 2.0 טורבו ולמיטב זכרוני 252 כוח סוס,ממש לא 1.5.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

היי איצי,יש דגם חדש למאליבו,צורה חדשה לגמרי ומנוע אחר.המנוע הוא בנפח 1.5 מוגדש אשר מפיק 160 כ״ס.

המאליבו נחתה בארץ הקודש לפני כחודש.

פורסם

סורי לא הייתי מעודכן:x

מה ההפרש במחיר בינו לבין הגירסא הבכירה?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

1.5 טורבו, 160 כ"ס. על רכב של כמעט טון וחצי, זה ממש לא חזק. אולי מספיק. בטח ובטח שלא שווה 160 אלף שקלים.

לזכותה ייאמר שלפחות יש לה עיצוב מעולה.

פורסם
בגאז׳ ענק? זה 447 ליטר! קטן מרוב המתחרות שלה, ובטח לא ענק (של הסופרב ענק).

אפשר לשאול מה הנסיון שלך עם שניהן?

איך יכול להיות? לא מדדתי אבל כשראיתי אותו במציאות הוא נראה גדול מאד מצורף סרטון

[video=youtube;P6GIo-uL13I]https://www.youtube.com/watch?v=P6GIo-uL13I

מעבר לזה תראה מבחני דרכים ביוטיוב, ה1.5 טורבו מנוע די נמרץ.

פורסם
1.5 טורבו, 160 כ"ס. על רכב של כמעט טון וחצי, זה ממש לא חזק. אולי מספיק. בטח ובטח שלא שווה 160 אלף שקלים.

לזכותה ייאמר שלפחות יש לה עיצוב מעולה.

אתה לא נסעת על הרכב אז תאמר דברים מיותרים. בדקתי את הרכב על 431 ותאמין לי הרכב מאיץ יופי גם במהירות של 120 קמ״ש הוא האיץ הרבה צפונה ללא מאמץ .לגבי המחיר אלו המחירים בארץ זה לא חדש הכל יקר בטירוף.

• תוכן חדש...