Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון חשמל מופרז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי חשבון חשמל שנראה לי מופרז לחלוטין. (840 שקל !!! ) על חודשי פברואר ומרץ.

החשבון נראה לי מופרז כי לא חל כל שינוי בצריכה בבית מהחשבון הקודם שנסגר על 260 ₪ לחודשיים.

יש בבית חימום מים על גז אז ככה שאין דוד שיכול לגרום לצריכה מופרזת , אנחנו לא בעונת המזגנים והמזגנים בבית לא נדלקו ולו לרגע אחד.

אני לא מצליח לעלות על שום גורם.

חשבתי שאולי אחד מהקריאות הייתה הערכה ולא קריאה ואז היה קיזוז בחשבון הנוכחי אבל לא, בשני החשבונות מופיעות קריאות.

בחשבון הקודם קריאות של 22677 - 23108 סך הכל צריכה של 431 קוט״ש.

ובחשבון הנוכחי 23108 - 24621 סך הכל צריכה של 1513 ( !!!) קוט״ש.

מדובר במונה חשמל דיגיטלי - מהסתכלות במונה אני רואה קריאה של 24550. זאת אומרת פחות ממה שרשום במונה אבל עדיין גבוה מאוד.

איך יכול להיות שיש במונה קריאה נמוכה יותר ממה שכביכול קראו במונה החשמל לפני 3 ימים?

יש למישהו רעיון איך מתקדמים מכאן ? מה פספסתי?

פורסם

בשלב ראשון - בדוק שנה לאחור, מה היתה הצריכה בתקופות המקבילות.

איני יודע הכן אתה גר ומה מנהגי החימום שלך, אבל קרוב לודאי שתאריכי הקריאות הם מינואר עד מרץ, כלומר בהחלט עונת חימום הבית.

עוד שאלה - "מונה דיגיטלי" - האם יש לך תעריף תעו"ז או איך שהוא נקרא היום? כיון שאם כן יתכן שאי הקפדה על שימוש בצרכני חשמל כבדים, כגון מכונת כביסה, מיבש ותנור אפיה בשעות המוזלות בהחלט עלולה לנפח את החשבון.

עריכה - את עצתו של Dittohead בצע גם לגבי חשבונות קודמים, לפחות שניים ורצוי יותר. חשבונות לפי אומדן יכולים לסטות בהרבה מהצריכה האמיתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאריך החשבון הוא מ 1/2/16 עד 3/4/16.

מונה דיגיטלי רגיל, לא ישן עם הדיסקית המסתובבת אלה עם מספרים דיגיטליים.

מונה דיגיטלי סטנדרטי ולא ידוע לי על שום תעריף מיוחד . התעריף הוא 45.58 אגורות לקוט״ש .בבדיקה בחשבון באותו התאריך שנה אחורה הצריכה הייתה 539 קוט״ש והחשבון נסגר על 340 ₪ .

הקפיצה גדולה מידי.

פורסם

יכול להיות ששתי הקריאות הקודמות היו הערכה.

יש לך שתי אפשרויות:

להתקשר לחברת חשמל , להגיד שהמונה מראה פחות מהרשום בחשבון ולבקש שישלחו חשבון חדש,

או לשלם את מה שקיבלת ובפעם הבאה זה יתקזז. רק בפעם הבאה תשווה את מה שתקבל עם המונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כנראה שאתה מחוייב לפי מונה של מישהו אחר.

סבירות נמוכה, אבל היו דברים מעולם.

הצץ במונים השכנים והדוק אם יש בהם קריאות דומות.

הפעל צרכן זרם גדול בדירתך, ואז הפסק את המפסק הראשי. השוה את התנהגות המונה וכך תדע אם אכן מדובר במונה שלך.

בעניין שונה אבל דומה: לפני 2.5 שנים קיבלתי את המפתחות לדירתי החדשה. במסגרת ההעברה הלכתי עם המוכרת וקראנו את מונה המים, על מנת לדווח לעיריה. יצאתי לסיבוב הופעות בעיר לצורך העברת הרישומים הרלונטיים, וחזרתי לדירה. משום מה החלטתי לבדוק שוב את מד המים - כדי לודא שאכן קראתי את המונה הנכון. להפתעתי במשך אותן שעות המונה התקדם בלא פחות מ-6 קוב. סגרתי את השיבר ובדקתי - התברר שהיתה דליפה חזקה מאד בין המונה (שליד המדרכה) לבין הדירה.

השארתי את השיבר סגור עד שהשיפוצניק החליף את קטע הצינור הבעייתי.

מוכרת הדירה נאבקה בעיריה משך חודשים על מנת לקבל זיכוי על חשבון של קרוב ל-2000 ש"ח שהצטבר בין הקריאה הקודמת לבין העברת הבעלות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שמפזר חום באמבטיה יהווה גורם לסכום מופרז כזה? מה צריכת חשמל של מפזר חום? נלך על תרחיש קיצוני של שעה ביום

פורסם

הספק של 2 ק"ו - בשימוש של שעה ביום יכול לעלות לך כמה עשרות ש"ח בחודשיים.

אני חייב לומר שאני נדהם מהזריזות בה קיבלת את חשבון החשמל. הוא נסגר לפני 3 ימים וכבר הגיע? חשבון החשמל האחרון שלי (מונה סטנדרטי) נקרא ב-14.3, הגיע אלי ב-29.3.

פורסם

אני מקבל את חשבון החשמל באימייל.

אני מבין שבגדול אין מה לעשות , ואם המונה מראה אז פשוט לשלם ? מה שלא ברור לי איך קורה מצב שהבחור שקורא את המונה רשם מדד גבוה יותר ממה שהמונה מראה היום, 3 ימים אחרי הקריאה.

פורסם

לכן בדוק את כל המונים בארון.

פורסם

1. לבדוק את הקריאות הקודמות.

2. לפנות ל-103 ולבקש לברר כיצד הקריאה לפני 4 ימים גבוהה מהקריאה היום.

פורסם

עברתי על החשבוניות הקודמות והם נראות בסדר- עולות בהתאמה מחשבונית לחשבונית על פי הקריאה של החשבון הקודם לו. אתקשר מחר לחברת החשמל ואשאל אותם לגבי הקריאה הלא תואמת , הם בטח יטענו שכנראה התבלבל במספרים ויציעו לעדכן את הצריכה . זה עדיין גבוה מאוד ובלתי סביר. מתסכל

• תוכן חדש...