Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סה"כ מנסיוני השירות של הדיילים של אל על טוב מאוד, אבל: השרות לא אחיד, יש טיסות טובות יותר ויש טובות פחות. ככלל פני הקבינה כפני הכלכל. זה לא רק עניין השרות אלא פרופיל השרות שהוא עני! לשים מגש ארוחת בוקר בלי חמאה! מה זה? אפילו באנגולה TAAG היה אוכל עשיר יותר!

1. הוא ככה לישראלים. אשתי לא ישראלית ולא נראית ככה (ממש), ובחלק מהטיסות פשוט התעקשו לדבר איתה בעברית, גם אחרי שהסברנו להם שהיא לא דוברת עברית. פשוט מעצבן.

2. השירות מסביב לוקה. כשהמזוודות שלנו לא הועמסו בכלל רוחות, הטיפול בהבאה שלהן אלינו הביתה (לפני ליל הסדר) היה איטי שלא לצורך, לא יעיל ולא הכי מנומס.

3. הוזמנו מושבים מסויימים, אז מה. שינו לנו בלי קשר לכלום, ועוד כשטסנו עם תינוק קטן במיוחד. פשוט לא היה עם מי לדבר בשדה התעופה בחו"ל. זאת תלונה שכל הזמן חוזרת על עצמה ומעידה על חובבנות ויחס מזלזל בלקוחות - חד וחלק !

כשדיילת קרקע מתעקשת עד דם שבקונקשניין שלי בתאי יש לי רק 20 קילו כבודה ולא 30 כפי שמודפס אצלי... כי ככה כתוב במחשב - זאת חברה בלאי.

כשדיילת קרקע מתעקשת שלא לתייג את המזוודה של חמי לסינגפור אלא רק עד הונג-קונג - כי אי אפשר, עד שמנהל התחנה הראה לה פתאום שאפשר... זאת חובבנות.

כשנוסע מקבל מגש (בלי שהזמין) צמחוני ועליו מרגרינה וביקש להחליף לחמאה ואמרו לו שאין... זאת חובבנות.

כשנוסע משלם על מושב מועדף וליידו יש מושבים ריקים והכלכל מעביר לשם את מקורביו השמנים והרעשניים (אין לי דבר נגד השמנת יתר אלא על התנהגות בהמתית) שדורשת ממני להצטופף בכל הטיסה כמו כלב ולסבול את הגן חיות שפתחו סביבי בשעה שאני שילמתי על מושב מועדף... זאת חובבנות.

לחזור לגייט מקצה מסלול כי שכחו ניירת... זאת חובבנות.

לטוס במטוסים מיושנים בקוים ארוכים... זאת חובבנות.

להגיד לך שאין מושב מעבר כי "נעלמה לך ההזמנה" ולעלות למטוס ולגלות שיש מלאאאאא מקום... זאת חובבנות.

להעיר את הנוסעים שלוש שעות לפני הנחיתה כדי למכור דיוטי-פרי.... זאת חובבנות.

להאריך את מסלול הטיסה ע"מ שהסטטיסטיקה תהיה גבוה מחמש שעות טיסה בקו ללונדון כדי שהטייסים יקבלו כיסאות בביזנס... (אמת דיברתי!) זאת חובבנות.

ולקחת על כל המוצר המפוקפק הזה שנקרא אל-על מחיר פרימיום - זאת חובבנות וזנות!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקטע עם המושבים זה בהחלט ליצנות וזה משהו שחוזר על עצמו, משמע זה דפוס התנהגות אצל החברה ולא משהו נקודתי. לא ש3 חברי פורום הם הפרט שמעיד על הכלל, אבל בהחלט יש לא מעט אנשים שסובלים מאלעל.

עם המטוסים הישנים לא הייתה לי בעיה אילו הקבינה הייתה מודרנית. דלתא משתמשת ב757 ישנים מאוד, אך שיפצה אותם, הם נראים מצוין בפנים, יש להם מערכת בידור, שקעי חשמל וכו'. לבריטיש ולאייר קנדה יש 767-300 לא מודרניים במיוחד שנראים מצוין. הקבינה בפנים מאוד מזכירה את ה777/787. גם KLM החזיקו עד לא מזמן MD11 שנראו מצוין בפנים.

הקטע היותר הזוי - אלעל רכשו 767-300 משומש מאתיופיאן. המטוס הגיע עם מסכים אישיים. משיחה עם איש קרקע שמכיר את כל הצי, פירקו את כל מערכת הבידור ויש רק מסכים מרכזיים. למה?! עד שסוף סוף היה לכם 767-300 מודרני מבחינת קבינה שעומד בסטנדרטים של חברות תעופה זרות?

לגביי הניירת - קורה, יכול לקרות. בהחלט מעצבן, לא יודע אם הייתי קורא לזה חובבנות, כי כפי שזה קרה באלעל זה יכול לקרות גם בלופטהנזה או בת'אי.

האוכל זה בהחלט הזוי, אבל לפחות באלעל מקבלים ארוחה ולא חתיכת לחמניה כמו באייר ברלין.

הבעיה של אלעל (שבסופו של דבר משחקת לטובתם) זה שהישראלי המצוי חושב שאין כמו אלעל, הכי בטוח, אין כמו הטייסים של אלעל, אין כמו הבטיחות וכו'.

וואלה, טסתי במספיק חברות זרות ברחבי העולם כדי להגיד שיש חברות זרות הרבה יותר טובות מאלעל בפרמטרים רבים, כולל בטיחות ובידוק בטחוני קפדני יותר מזה שמעבירים בטיסות של אלעל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אגב, אם כבר טינפתי על אלעל אז גם על לופטהנזה מגיע עכשיו טינוף, טרי למדי. (לא יכול לערוך)

בדיקה של טיסה שאמורה לצאת עוד חודש וחצי, מגלה שממושב 12F עברתי איכשהו למושב 18A. כן, זה עדיין מושב, זה לא מושב גרוע מבחינת מרווח או משהו, אבל למה לא שלחתם מייל לעדכן אותי? למה החלפתם לי מושב על דעת עצמכם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דור - עניין מערכת הבידור האישית ב-763 דווקא די ברור לי - אין הצדקה כלכלית להחזיק מערכת כזו במטוס בודד, עם כל עלויות רכישת זכויות היוצרים לסרטים והחזקת צוות שיטפל בה באופן שוטף, כאשר ממילא המטוסים יוצאים משירות תוך שנתיים שלוש.

לגבי הושב - מזל טוב, האם LH התחילו לגבות תשלום תמורת the poor man's F? או שזה מושב מאחוריו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין הצדקה כלכלית גם לתת אוכל. קוראים לזה שרות, תחרות, איכות. גם אם המטוס יוצא משרות תוך שלוש שנים. אז הרוויחו תחזוקה של מערכת בידור והפסידו נוסעים.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ספריאל - התכנים כבר קיימים עבור ה747, 777 ועבור הסטרימרים שמותקנים בחלק מה737-900 וה767-300. זה בסך הכול להשמיש את הטלוויזיות האישיות.

וכן, אני והחבר שטסים שילמנו על המושבים 11$ למקטע טיסה.

פורסם

טס עם חבר, רוצים לדבר בטיסה וכו', גם ככה משעמם לאללה.

ומצאת למי להגיד לא נסתכל על הנוף, אני שרוט על תעופה ולא יכול לפספס תמונות המראה ונחיתה וכך גם תמונות שיוט. 8)

פורסם

זהו שאני מעדיף את המקום ליד החלון לא בשביל הנוף אלא כדי שלא יטרידו אותי. בדרך כלל גם סוגר את התריס שהשמש לא תפריע. אם אתה שרוט כל כך עמוק אז שווה לשלם את ההפרש בשביל לשבור את הקריז.

גם מנסיוני אם אתה מגיע לשדה מספיק זמן מראש הסיכוי שלא תשבו יחד הוא קלוש מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העדפנו לא לקחת את הסיכון. בעיקר כשבחזור יש לנו קונקשיין של שעה וחצי בFRA. (ודווקא שם שינו את המושבים)

• תוכן חדש...