Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע להגיד לך אם זה היה 200 או 300- בשני המקרים העליה לטיסה הייתה בלילה ולא הייתה לי אפשרות לראות מאפיינים+את זנב המטוס בגלל המיקום. אכן היה לפני שנתיים פלוס בשני המקרים.

התיאור שלך די מתאים ל200. עד כמה שזכור לי הם הוצאו משירות לקראת סוף 2014. (EAE וEAF) והותיקים יותר (EAC EAD) הוצאו משירות קצת מוקדם יותר, אך היו ישנים מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פותח השרשור - יפה כתבת!

חברה חובבנית ברמות בלתי נסבלות.

רמת השרות היא מתחת לכל ביקורת, בטיסות ארוכות לצאת רק פעם אחת עם עגלת שתיה.... איפה נשמע?

אני טס בחברות מובילות טיסות ארוכות, כל הזמן מגשי שתיה, עוגות, סנדוויצים, שוקולד, פירות חטיפים.

בלי להזכיר את המטוסים העלובים, מערכת הבידור ההזויה (כשעובדת).

דיילות קרקע ושרות קרקע על הפנים - חוסר הבנה בסיסי!

מקומות שהוזמנו שנעלמו מהמערכת...

כשאני משלם על מושב מועדף ממלאים לי את השורה אחרי הטיסה בכל מיני ערסים שלא שילמו שקל ומתלוננים על בעיות בריאות.

קהל של בבונים

בקיצור זווווווועת עולם החברה הזאת.

אין לי אפילו מילה טובה אחת להגיד עליהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך, אני לא יודע עם איזה חברות זרות טסת, אבל עם כל החברות הזרות שטסתי, עברו עם עגלת שתיה פעם אחת. כשרציתי עוד שתיה הייתי הולך לאחד המטבחים ולוקח בעצמי או מבקש מהדיילים.

הקטע עם המקומות שהוזמנו ונעלמו קרה לי פעם אחת בטיסה חזור מסין, במקום שנשב כל המשפחה ביחד, איזה אחד נדחף בינינו ופתאום מושב במעבר התחלף למושב ליד חלון (אני הרווחתי מזה קצת, למרות שזאת הייתה טיסת לילה), אבל פחות נחמד לשבת ליד אדם זר מאשר ליד משפחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

טסתי עם בריטיש 4 פעמים ב4 שנים האחרונות ללונדון, חוץ מארוחת ערב עברו בנוסף עוד פעמיים עם עגלת שתיה הכוללת אלכוהול איכותי בחינם... ולא רק מוגז, לעומת זאת אותה טיסה עם סוויס (קונקשן בציריך) הגישו כריך ומים/קולה...

Sent from my XT1095 using Tapatalk

פורסם

טסתי לארה"ב בינואר עם לופטהנזה. עברו 3-4 פעמים עם העגלות בטיסה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ספריאל, אני טס לא מעט, פעם ראשונה שהמושבים שלי בדרגה כ"כ נמוכה עד שאין לי אפשרות למצוא מקום נורמלי.

אז אם זו המדיניות באל-על, לא רואה סיבה לטוס איתם.

וגם אם זו לא המדיניות אלא סתם ביש מזל, יש מספיק סיבות אחרות שפורטו בהודעה שלי מדוע אין שום הגיון עבורי לטוס איתם -

וכל זה בלי להכנס לסוגיית המחירים הלא אטרקטיביים בעליל שלהם, ברוב המקרים שאני ראיתי.

עדיין - העניין הזה הוא פרופר דרגת הכרטיס שלך.

יש קוד - יש בערך 4 קודים במחלקת תיירים ולזה מצטרף עניין המעמד שלך בתוכנית נוסע מתמיד (ששלהם פשוט גרועה).

אני יכול להגיד לך שביונייטד לדוגמא שיש לי גולד - חודש מראש אני יכול לשדרג את עצמי חינם לאקונומי פלוס ולבחור איזה מקום שבא לי בערך.

לעומת זאת - טסתי השבוע באמריקן איירליינס עם כרטיס שנקנה ברגע האחרון עם קוד זול למדי - והיתה לי בחירה בערך בין 3 מושבים לטיסה. (שם המעמד שלי הכי נמוך שיש בנוסע המתמיד שלהם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
סולל הדרך, אני לא יודע עם איזה חברות זרות טסת, אבל עם כל החברות הזרות שטסתי, עברו עם עגלת שתיה פעם אחת. כשרציתי עוד שתיה הייתי הולך לאחד המטבחים ולוקח בעצמי או מבקש מהדיילים.

הקטע עם המקומות שהוזמנו ונעלמו קרה לי פעם אחת בטיסה חזור מסין, במקום שנשב כל המשפחה ביחד, איזה אחד נדחף בינינו ופתאום מושב במעבר התחלף למושב ליד חלון (אני הרווחתי מזה קצת, למרות שזאת הייתה טיסת לילה), אבל פחות נחמד לשבת ליד אדם זר מאשר ליד משפחה.

תאיי, סינגפור איירלינס, קוונטס, איר ניו זילנד, קטאי פסיפיק. מספיק?

בכולן בטיסות הארוכות לא מפסיקים לפנק.

אגב אני בעברי הרחוק עבדתי כשבע שנים באל על. אבא שלי עבד 45 שנה באל על... ואני עדיין חושב שהם בשילוב הנוסעים ומטוסים חברה של המיץ של הזבל.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דור - חלק מצי ה-738 עבר שיפוץ. בקיץ האחרון טסתי ב-EKI וב-EKR - הקבינה נראתה משופצת היטב, אבל בתצורת LCC צפופה. הטיסה היתה מצויינת, לא היו לית לונות לשירות, כיון שהיה מדובר בטיסת נופש בסיסית והיה ברור שהשירות יהיה מינימלי.

רוצים קיטורים על חבות תעופה: לפני מספר שנים טיסת צהריים מסן פרנסיסקו לטורונטו עם אייר קנדה (A319). השירות היחיד בטיסה בת 6 שעות היתה חלוקה אחת של כוס מים בתחילת הטיסה. בהמשך הדיילות נעלמו, הופיעו רק כדי לבדוק את החגורות לפני הנחיתה.

הטיסות האחרונות שלי לנופש (חוץ אותה טסיה עם אל-על) - טיסה עם DY לקופנהגן, הלוך 738 די חדש, חזור אחד יחסית ישן. אפס שירות, אפס בידור. אבל היה WiFi (איטי מאד, הספיק בקושי לואטסאפ). טיסה סדירה עם פינאייר להלסינקי ומשם לרובניאמי (וחזרה) - A320 די ישנים אבל נראו בסדר, טיסה טובה, אפס שירות. שנה קודם כמה טיסות באירפראנס - רמת השירות מאוד משתנה, בחלקן ללא מערכת בידור, אפילו תדריך הבטיחות עם תנועות השחיה של הדיילות.

בסופו של דבר מחירי הטיסות בירידה חדה, אבל עם זה גם רמת השירות. יש חברות המחליפות את צי המטוסים כל 10 שנים, לאחרות (כולל חברות גדולות ומכובדות מאד) מדיניות של משירת המטוסים עד גיל 30 ויותר. מבחינה זו המחלקה הגריאטרית גדולה מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תאיי, סינגפור איירלינס, קוונטס, איר ניו זילנד, קטאי פסיפיק. מספיק?

בכולן בטיסות הארוכות לא מפסיקים לפנק.

אגב אני בעברי הרחוק עבדתי כשבע שנים באל על. אבא שלי עבד 45 שנה באל על... ואני עדיין חושב שהם בשילוב הנוסעים ומטוסים חברה של המיץ של הזבל.

Sent from my E6853 using Tapatalk

אין ויכוח שאלעל לא חברה וואו בכלל. אני טסתי עם כל מיני חברות זרות לאירופה, אף אחת לא התאמצה באופן חריג.

פורסם

החברות המזרח אסיאתיות (וגם אלה מהמפץ הפרסי) ידועות בשירות המעולה שלהן. אל תשווה אותן לחברות אירופיות או אמריקאיות.

יש גם אניין של עלויות החזקת הצוותים ותמחור הטיסות, מבחינתי חור בהשכלה. אבל מה שכתבתי לפני שני פוסטים לגבי תחרות העזה והפיכת מחיר הטסה לחזות הכל עדיין קיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...