Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נמסיס - תהיה לי בריא. לקחת דבר מסובך והעלית בריבוע.

גם כך הזוגיות היא עניין די מורכב ולכל אחד תחומי אחריות. לא מספיק שאחד מבני הזוג עוקב אחר החשבונות והאחר מכיר את מסגרת ההוצאות שלו ופועל בתוכה? אבל כל זוג בדרכו, אני די בטוח שאילו הייתי מטיל על אשתי את המעקב בצורה זו הייתי רק מסתבך. היא לא זקוקה לחשבונאות מפורטת כדי להבין מה הצרכים ומה היכולות, ולא עושה שטויות גם כאשר רק אני עוקב באוםן יום יומי אחר החשבון.

שאלה טפשית - אם היא הולכת לסופר במקומך, מאיזה חשבון ירד התשלום?

מוגו - יובנק הוא שמו החדש של בנק איגוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנו זה דווקא פשוט. כך שנינו אחראים לשלמות התקציב ולעמידה במסגרות. לפני זה תמיד היה לנו דיון למה אנחנו חוסכים כל כך מעט, והאשימה בעניין את הבזבזנות שלי :)

כך הגדרנו בדיוק מטרות ויעדים ואת רמת החיים שאנחנו רוצים, עומדים במסגרות וכולם מרוצים.

אם היא הולכת לסופר במקומי היא מעבירה כרטיס אשראי של החשבון השוטף. כך גם הדלק, הביטוחים על הרכב שלה, טיפולים שוטפים וכו יורדים מהחשבון "שלי".

פורסם

מצאתם את האיזון שלכם - אשריכם.

מה שמתאים לאחד, לא בהכרח יתאים לשני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מוגו - יובנק הוא שמו החדש של בנק איגוד.

מאיפה לקחת את זה?

לא נעים לי להעיר לך, אבל באיזה בטחון אתה כותב דברים כאלה, שלכאורה נטולי בסיס כלשהו?

• תוכן חדש...