Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגדלתי את מידת הצמיגים והג'אנטים ברכב מ16" ל18". הלחץ אויר לפי המדבקה שברכב הוא 38PSI. האם בגלל השינוי אני צריך למלא יותר/פחות לחץ אויר?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

תתחדש

לדעתי תבדוק כמה זה בלנסר שמגיעות עם הג'נט הזה ברירת מחדל, בספר רכב לא כתוב במקרה? זה אותו רכב עם שינוי גודל צמיגים או 16 או 18 ממה שזכור לי אז אמור להיות הפירוט

Opel Adam S 2017

פורסם

בשרשור הקודם שלך בנושא, נתתי לינק לספר רכב באנגלית, שם מוזכר שבמידה הישנה שלך אכן מדובר ב-38psi לכל הצמיגים ובמידה הגדולה יותר מומלץ לחץ של 32psi או 36psi לנסיעה במהירויות גבוהות.

כו"כ, לכל צמיג יתכן לחץ אידיאלי שונה במעט מהמומלץ ע"י היצרן, כאשר לחץ גבוה מהמומלץ אינו בעייתי כמו תת לחץ ואף עשוי לשפר תכונות מסויימות.

פורסם
בשרשור הקודם שלך בנושא, נתתי לינק לספר רכב באנגלית, שם מוזכר שבמידה הישנה שלך אכן מדובר ב-38psi לכל הצמיגים ובמידה הגדולה יותר מומלץ לחץ של 32psi או 36psi לנסיעה במהירויות גבוהות.

כו"כ, לכל צמיג יתכן לחץ אידיאלי שונה במעט מהמומלץ ע"י היצרן, כאשר לחץ גבוה מהמומלץ אינו בעייתי כמו תת לחץ ואף עשוי לשפר תכונות מסויימות.

תודה רבה אחי :-)

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם
לחץ גבוה מהמומלץ אינו בעייתי כמו תת לחץ ואף עשוי לשפר תכונות מסויימות.

רק כדי לחזק ולהרחיב, לחץ גבוה משפר כמעט את כל תכונות הצמיג. יש רק הרעה מסוימת בנוחות הנסיעה, ופחות היזון חוזר בהגה ובדמות רעש צמיגים (שזה גם יתרון), בשל קשיחות הפניה המוגברת. אבדן האחיזה גם הוא חד יותר, אך האחיזה גם חוזרת יותר בחדות.

רק אם מגזימים בצורה פרועה ייתכנו בעיות באחיזה ובשחיקת הצמיג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

האם הספידומטר לא יזייף כתוצאה משינוי קוטר הגלגל? ועשוי להיות לחץ מוגבר על הגיר/דיפרנצירל וכו׳ שעלול להוביל לעומס שהמכלולים לא תוכננו להם. מה דעתכם בעניין

פורסם
האם הספידומטר לא יזייף כתוצאה משינוי קוטר הגלגל? ועשוי להיות לחץ מוגבר על הגיר/דיפרנצירל וכו׳ שעלול להוביל לעומס שהמכלולים לא תוכננו להם. מה דעתכם בעניין

עד השנתון של הרכב שלי (2011) הספורטבק שווקה עם ג'אנט 18" מהחברה. מה גם שלמיטב הבנתי קוטר הגלגל לא השתנה כי בנוסף להגדלת קוטר הג'אנט חתך הצמיג החדש הוא יותר נמוך מהקודם. תקנו אותי אם אני טועה.

Mazda 6 2.0L 2008

• תוכן חדש...