Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורלנדו 2012 דיזל – סיכום חצי שנה ו8000 ק"מ.

ידענו שהרכב יהיה איתנו כנראה תקופה קצרה (ולא ידענו עד כמה קצרה) ולכן לא נצבר לנו הרבה נסיון אם הרכב, אבל לטובת השרשורים של:

מחפשים רכב 7 מקומות חסכוני ומרווח הנה סיכום קצר ותמציתי:

נקנה לפני כחצי שנה מיד ראשונה פרטית (דבר שהשתלם במכירה) עם 82000 ק"מ בערך שמור ומטופל במוסכי היבואן בלבד, בכמעט מחירון משוקלל מלא (כן למרות שזה שברולט).

הרכב אורלנדו דיזל 2012

לחיוב - עם 163 סוסים בריאים ביותר, מה שאומר שהרכב סוחב היטב גם כשהוא מלא והמזגן דולק, מזלזל בעליות ופשוט משייט, צריכת דלק ממוצעת (בנהיגה שפויה ולא בזבזנית) לאורך כל התקופה הייתה 1/13.3, הרכב שקט ונוח מאוד עם שורת מושבים שלישית ראויה למאכל אדם ממוצע ולא תינוקות בלבד, שפע של תאי איכסון, שקע מצית בכל שורת מושבים.

מזגן מפוצל לשורה השניה, מערכת שמע טובה (ללא חיבור USB ), 5 כוכבים במבחני ריסוק,

אמינות עד עכשיו מצויינת.

לשלילה לא הרבה - ירידת ערך גבוהה, טסט יקר, תא מטען פשוט זערורי (חובה גגון בתפוסה מלאה), טיפולים לא זולים.

מכירה – תוך שבוע בערך בכמעט מחירון ללא בעיה (הפתעה נעימה).

בקיצור לדעתי מומלץ ביותר אחלה פתרון ל7 מקומות (יותר טובה לדעתי מהורסו, אווטלנדר והC4 של שאר השכנים).

לשואלים למה נמכרה? - זאת עקב קבלת רשיון של הבן הבכור וחוסר שימוש ב7 מקומות.

המחליפה – טויוטה ספייס וורסו 2011 יד ראשונה עם ק"מ נמוך.

פורסם

אורלנדו היא באמת אחלה מכונית שמשום מה לא תפסה את המקום הראוי לה בארץ.

אפשר למצוא הרבה סיבות לכך. החלטה של UMI להביא את הדיזל בלבד הייתה צעד מאוד מועז.

הבעיה שהוא לא היה חסכוני במיוחד.

האוטו עצמו הוא אחלה למשפחה גדולה.

פורסם
אורלנדו 2012 דיזל – סיכום חצי שנה ו8000 ק"מ.

ידענו שהרכב יהיה איתנו כנראה תקופה קצרה (ולא ידענו עד כמה קצרה) ולכן לא נצבר לנו הרבה נסיון אם הרכב, אבל לטובת השרשורים של:

מחפשים רכב 7 מקומות חסכוני ומרווח הנה סיכום קצר ותמציתי:

נקנה לפני כחצי שנה מיד ראשונה פרטית (דבר שהשתלם במכירה) עם 82000 ק"מ בערך שמור ומטופל במוסכי היבואן בלבד, בכמעט מחירון משוקלל מלא (כן למרות שזה שברולט).

הרכב אורלנדו דיזל 2012

לחיוב - עם 163 סוסים בריאים ביותר, מה שאומר שהרכב סוחב היטב גם כשהוא מלא והמזגן דולק, מזלזל בעליות ופשוט משייט, צריכת דלק ממוצעת (בנהיגה שפויה ולא בזבזנית) לאורך כל התקופה הייתה 1/13.3, הרכב שקט ונוח מאוד עם שורת מושבים שלישית ראויה למאכל אדם ממוצע ולא תינוקות בלבד, שפע של תאי איכסון, שקע מצית בכל שורת מושבים.

מזגן מפוצל לשורה השניה, מערכת שמע טובה (ללא חיבור USB ), 5 כוכבים במבחני ריסוק,

אמינות עד עכשיו מצויינת.

לשלילה לא הרבה - ירידת ערך גבוהה, טסט יקר, תא מטען פשוט זערורי (חובה גגון בתפוסה מלאה), טיפולים לא זולים.

מכירה – תוך שבוע בערך בכמעט מחירון ללא בעיה (הפתעה נעימה).

בקיצור לדעתי מומלץ ביותר אחלה פתרון ל7 מקומות (יותר טובה לדעתי מהורסו, אווטלנדר והC4 של שאר השכנים).

לשואלים למה נמכרה? - זאת עקב קבלת רשיון של הבן הבכור וחוסר שימוש ב7 מקומות.

המחליפה – טויוטה ספייס וורסו 2011 יד ראשונה עם ק"מ נמוך.

יפה, תתחדש.

גם המכירה וגם הקניה של בספייס וורסו כאן בפורום?

פורסם

הטעות הגדולה של UMI היתה התמחור הגבוה לליסינג.

האורלנדו מצויין. המחיר לצרכן הפרטי תחרותי אבל השוק הגדול הוא הליסינג. אף אחד לא יעמיס על עצמו עוד 30 אחוז ויותר תשלום מס.

לובינסקי עושים היום את אותה הטעות עם ה C4 החדשה.

פורסם (נערך)

יפה מאד.

לדעתי הטסט השנתי יהיה סביב 2000 ש"ח.

דרך אגב: זה לא נדיר למכור רכב משפחתי דיזל במצב טוב עם ק"מ שפוי במחירון. רוב הדיזלים בלוחות שחוטות בק"מ או מוניות לשעבר.

בקשר להערתו של איל: לובינסקי אולי עושים טעות אבל זה לטובת הצרכנים הפרטיים. הם מושכים את השוק למטה וככה צריך. הם נותנים מכונית ברמה טובה ובמחיר תחרותי , מה שמאלץ את המתחרים לשנס מותניים ולחתוך גם. הורדת מחירים הינה מעשה מבורך במחוזותינו.

כידוע לישראלי אין פרמטר יותר חשוב בקנייה מאשר המחיר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לגבי ה-C4

אכן, לפני כחודש כשהחלפתי רכב, קצין הרכב ניסה לדחוף לי בכל הכוח את ה-C4 ובשיחה גלויה איתו הוא אמר לי שזה הרכב 7 מקומות שהם מקבלים אותו הכי בזול בגלל הנחה גבוהה מאוד מצד היבואן.

הבעיה היא, שלי כלקוח, הרכב הזה יצא הכי יקר בשווי מס ולכן אני ועוד חבר מהעבודה אמרנו לא תודה.

אם המחיר היה קרוב יותר לוורסו ייתכן שהייתי מוכן להתפשר על הנדסת האנוש המוזרה.

עריכה אחרונה על ידי במבליק
פורסם
צריכת דלק ממוצעת (בנהיגה שפויה ולא בזבזנית) לאורך כל התקופה הייתה 1/13.3,

אורלנדו היא באמת אחלה מכונית שמשום מה לא תפסה את המקום הראוי לה בארץ.

אפשר למצוא הרבה סיבות לכך. החלטה של UMI להביא את הדיזל בלבד הייתה צעד מאוד מועז.

הבעיה שהוא לא היה חסכוני במיוחד.

האוטו עצמו הוא אחלה למשפחה גדולה.

1\13 לאוטו שבעה מקומות נשמע לי סופר חסכוני.

הגלאקסי עושה 1\7 במקרה הטוב.

פורסם
יפה, תתחדש.

גם המכירה וגם הקניה של בספייס וורסו כאן בפורום?

לא, הרכב נמכר ביד 2, לבחור שבא אלי הבייתה התרשם מהרכב והמוכר (-:, שתה קפה מול הנוף במרפסת ולקח ללא בדיקה "חשוב לראות ממי אתה קונה רכב" ציטוט שלו בקיצור חברים לשמור על הרכב זה משתלם פעמים גם ביומיום וגם במכירה.

יפה מאד.

לדעתי הטסט השנתי יהיה סביב 2000 ש"ח.

דרך אגב: זה לא נדיר למכור רכב משפחתי דיזל במצב טוב עם ק"מ שפוי במחירון. רוב הדיזלים בלוחות שחוטות בק"מ או מוניות לשעבר.

בקשר להערתו של איל: לובינסקי אולי עושים טעות אבל זה לטובת הצרכנים הפרטיים. הם מושכים את השוק למטה וככה צריך. הם נותנים מכונית ברמה טובה ובמחיר תחרותי , מה שמאלץ את המתחרים לשנס מותניים ולחתוך גם. הורדת מחירים הינה מעשה מבורך במחוזותינו.

כידוע לישראלי אין פרמטר יותר חשוב בקנייה מאשר המחיר.

הטסט השנתי 2142 ש"ח

פורסם

הרכב החדש נקנה מאישה נחמדה שעברה ל"ג'יפון", גם כאן הרכב פשוט חדש מטופל ביבואן ושמור, הבדיקה יצאה נקיה בצורה מחשידה,

שישבנו עם הבוחן בסיכום והוא אומר לי הכל תקין מנוע, גיר ,שילדה וכו' אני מחייך ואומר לו "מה תמצא לי משהו בשביל המשא ומתן (-:".

מה שמעניין זה התגובה הראשונה של המנכלית שלי:

כמה שילמנו על הרכב? זה לא הרבה? הוא מרגיש מיושן משהו, וההגה קשה ביחס לשברולט ההיטקית..

פורסם
1\13 לאוטו שבעה מקומות נשמע לי סופר חסכוני.

הגלאקסי עושה 1\7 במקרה הטוב.

מנסיון של שבוע וכמעט אלף קילומטר הגעתי לנתונים אחרים. אצלי זה היה בכיוון של 1:9 במשולב שכלל הרבה מאוד כביש מישורי והררי.

פורסם

שוק ה7 מקומות הינו שוק שנהנה מביקושים גבוהים בשל היצע נמוך ביחס לביקוש.

מה עוד, שדי באופנה היום להביא ילד 4 בחוגים הגבוהים.

אם נוסיף את העובדה שרכב 7 מקומות בגודל מלא "יקר" יחסית כחדש,

אזי שוק היד שניה הוא שוק רותח!!!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ולכן לדעתי לובינסקי שוגים כשהעלו את המחיר לליסינג.

כלמוביל שחטו את האאוטלנדר והיום הוא המוביל בקטיגוריה ביחס שקל לתמורה וכולם הרוויחו מזה. במיוחד שוק היד השניה.

פורסם

שוק היד שניה לאוטלנדר עם ק"מ סביר לוהט אפילו ליוצאי ליסינג, לרכב יש את המראה הנכון ושם של צריכת דלק סבירה ואמינות מעולה.

• תוכן חדש...