Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכן טאו באו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שלומות,

אני מחפש בנרות קופסת DIY לדאבל דין לרכב,

היחידה שמצאתי עולה מעל 50$ + 50$ משלוח, מחיר מוגזם לכל הדעות בשביל קופסת פלסטיק ריקה.

האלטרנטיבה היחידה שמצאתי נמצאת באתר הסיני TAOBAO -

http://world.taobao.com/item/18703184016.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.0.0.8lRULC&ns=1&abbucket=11#detail

הבנתי שאי אפשר (וגם לא ממש כדאי) לשלוח מהם ישירות לארץ, מה גם שהתקשורת איתם מתבצעת בסינית בעיקר.

הבנתי גם שיש סוכנים מקומיים שיכולים לעשות את העבודה השחורה תמורת עמלה מסויימת-

מישהו מכיר כזה סוכן ויכול להמליץ?

או לחילופין יכול להשיג לי כזו קופסה במחיר סביר, תודה מראש לכל העונים 8)

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

לפני כ-5 שנים הייתי קונה מטאו-באו, השתמשתי בשני אפיקים עיקריים לקניות. בהתחלה השתמשתי באתר שאיני זוכר אפילו את שמו (מצאתי: taobao-buying-agent.com), שהיה יחסית נוח כי ניתן היה לבצע דרכו את החיפוש באתר כולל תרגום והיה מעקב אחרי ההזמנות, אבל בשלב מסוים החליטו שכל מוצר עם לוגו ניתן לרכוש רק באמצעי תשלום מסוכנים כמו MONEYGRAM ודומיו (העברת כסף ללא שום ערובה) וביטלו את פייפאל לחלוטין.

לאחר מכן הגעתי למישהו בסקייפ שהיה מתנהל מולי בקבצי אקסל, והיה גובה עמלה של 5% בלבד על סכום הקניה. אני זוכר שפעם צלצל הטלפון שלי ועל הקו היה בחור מהארץ שגם הוא לקוח של אותו סיני, הסיני ביקש ממנו להתקשר אלי להודיע שלא הבין משהו בקובץ אקסל ששלחתי ושאצור איתו קשר בהקדם.

נכנסתי עכשיו לסקייפ (גרסת האונליין) ואיני מצליח למצוא אותו, אולי שינה את שם המשתמש שלו שם. אני רק זוכר ששמו היה michael בסקייפ.

אם יש דרך לראות היסטורית שיחות, או אפילו רק עם מי היו השיחות האחרונות בסקייפ, אני אשמח להכוונה ואתן לך את שם המשתמש של הבחור.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין בארץ ? אצל מתקיני מולטימדיה או בפירוקיות?

אין בארץ, אני בקשר עם מתקין וגם מחפש בנרות דאבל דין תקול בשביל לפרק, בינתיים נאדה.

לא מצאת באיביי?

לא, ואני מחפש כבר כמה חודשים טובים.

לפני כ-5 שנים הייתי קונה מטאו-באו, השתמשתי בשני אפיקים עיקריים לקניות. בהתחלה השתמשתי באתר שאיני זוכר אפילו את שמו (מצאתי: taobao-buying-agent.com), שהיה יחסית נוח כי ניתן היה לבצע דרכו את החיפוש באתר כולל תרגום והיה מעקב אחרי ההזמנות, אבל בשלב מסוים החליטו שכל מוצר עם לוגו ניתן לרכוש רק באמצעי תשלום מסוכנים כמו MONEYGRAM ודומיו (העברת כסף ללא שום ערובה) וביטלו את פייפאל לחלוטין.

לאחר מכן הגעתי למישהו בסקייפ שהיה מתנהל מולי בקבצי אקסל, והיה גובה עמלה של 5% בלבד על סכום הקניה. אני זוכר שפעם צלצל הטלפון שלי ועל הקו היה בחור מהארץ שגם הוא לקוח של אותו סיני, הסיני ביקש ממנו להתקשר אלי להודיע שלא הבין משהו בקובץ אקסל ששלחתי ושאצור איתו קשר בהקדם.

נכנסתי עכשיו לסקייפ (גרסת האונליין) ואיני מצליח למצוא אותו, אולי שינה את שם המשתמש שלו שם. אני רק זוכר ששמו היה michael בסקייפ.

אם יש דרך לראות היסטורית שיחות, או אפילו רק עם מי היו השיחות האחרונות בסקייפ, אני אשמח להכוונה ואתן לך את שם המשתמש של הבחור.

תודה מתן על התשובה, אני אשמח אם תוכל לתת יותר פרטים לגבי איש הקשר שלך.

פורסם

רק כדי להבין מה אתה מחפש- את קופסת המתכת הריקה? ללא החיווטים בפנים?

אתה צריך רק יחידה אחת?

רבים הסיכויים שאוכל לעזור לך- תן לי יום- יומיים לבדוק.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם (נערך)

היי, לאחר בדיקה אני סבור שמדובר במשתמש עם הכינוי Buy from China ועם היוזר ניים taobaoagent_china

לא יודע אם עדיין פעיל בסקייפ. תנסה.

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן כן, רק הקופסה!

(לא כלוב המתכת שמחזיק אותה, את זה יש לכל מתקין, אלא הקופסה של המכשיר עצמו)

רוב תודות לך, אתה לא מבין כמה זה עוזר לי :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היי, לאחר בדיקה אני סבור שמדובר במשתמש עם הכינוי Buy from China ועם היוזר ניים taobaoagent_china

לא יודע אם עדיין פעיל בסקייפ. תנסה.

תודה מתן, אני אבדוק את זה מחר, בכל מקרה גם אם אשיג לפני זה- תודה על העזרה,

הפורום הזה כרגיל מוכיח את עצמו :-)

פורסם

יש באתרים: www.TipTrans.com ו www.YoyBuy.com שרותי סוכן טאו באו+קבלת כתובת סינית שמשם המשלוחים יגיעו לארץ, אני רשום לאתרים האלה,

אך טרם יצא לי להשתמש בהם, הם גם סוכני טאו באו,

וגם שירות כתובות וירטאוליות למשלוחים בסגנון Shipito וBuy2USA, רק עם כתובות וירטואליות בסין, הונג קונג ועוד מדינות כמו צ'כיה וגרמניה.

• תוכן חדש...