Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר את הS3 שלי אחרי שנתיים נהדרות ובפעם הראשונה שאני לא באמת נעול על מה הדבר הבא.

שוקל משהו קטן יותר הפעם ומתלבט בין ה

Mini Cooper S - דור קודם

500 אבארת׳

תקציב באזור ה110

חשוב לי שאיכות האינטיריור לא תיהיה ירידה גדולה מדי, התרגלתי לואגיות שהיו לי (פולו, שירוקו S3).

גיר ידני בלבד, כוח מספק והתנהגות כייפית.

הצעות מעט מחוץ לתקציב גם רלוונטיות והאם מישהו יודע על בעיות אמינות/חשמל עם הקופר?

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

אם התרגלת לתא נוסעים איכותי ("גרמני"), האבארת' לא תספק לך את זה. להערכתי, גם לעומת המיני זו תהיה ירידה מורגשת בעיניך, לא בגלל הקטגוריה בהכרח אלא כי לאאודי יש את תאי הנוסעים האיכותיים והמוקפדים מבין המכוניות ה"ארציות" - כן, בפער יותר מ-BMW.

בוא תעזור לנו לעזור לך: מה הטעמים לכך שאתה רוצה להחליף את ה-S3?

:idea:
פורסם

בא לי משהו קליל ופחות רציני מהS שבנוסף לכל גם משופרת.

הנסיעה היום יומית שלי היא עירונית ואני רוצה משהו מהנה לא במהירויות של שלילה מנהלתית במקום לפני משפט.

פורסם

יש לך ב-137 איביזה קופרה חדשה. שווה להתאמץ לדעתי אם התקציב מספיק גמיש. אם לא, אז פולו GTI (קח בחשבון סוגיית המנוע המדוברת) אם אתה נשאר ב-VAG (לטובת איכות תא נוסעים) או מיני קופר S (לטובת התנהגות).

:idea:
פורסם

רק בגלל שאמרת קליל ופחות רציני, מציע לך להעיף מבט ב208GTI.

פנים הרכב מאוד "מצועצע" (playful) - וכך גם המהות שלו, מבחינתי זה היה בקטע טוב (הרגשתי שאני נוהג בפלייסטיישן), לאחרים זה יכול להיות דווקא חסרון.

**לא נהגתי**, אבל גם באבארת' קיבלתי תחושה דומה בישיבה ברכב, ואהבתי. כאמור לא יודע איך היא מבחינת ניהוג אז לא אעיד.

אגב מבחינת איכות חומרים הפג'ו הפתיעה אותי לטובה.

מבחינת עסקה כללית, לא מכיר משהו שנותן כיום פייט לאיביזה קופרה כשמדברים על VFM, אבל לעבור מS3 לאיביזה קופרה נשמע קצת... לא יודע, תמוה. אני אישית הייתי מעדיף קצת יותר שינוי, ומדבריך זה קצת נשמע כאילו אתה בדעה דומה (תגיד אתה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מיני. או 208.

פולו/איביזה ירגישו כמו ירידה ברמה (כי זה באמת המצב).

על האבארת לא השתגעתי, למרות ההייפ שסובב סביבה. במיוחד בהתחשב במחיר הגבוה. אין לה את הכיף שמספקות ה-208 או המיני.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הפולו והאיביזה לא מעניינות לטעמי והS1 שכן מעניינת מחוץ לתקציב שהקצבתי לעצמי :)

האבארת׳ נהדרת מבחוץ, אבל תנוחת הישיבה והאינטיריור מרגישים מאוד זרים לי

ה208 קצת משעממת מבחינת מראה אבל אבדוק

פורסם

נק' קטנה לגבי ה208 שגיליתי, לפחות לגבי:

יש פער ענק, ע נ ק, בין איך שהיא נראית בתמונות / וידאו'ס, לבין איך שהיא נראית במציאות. לא יודע להסביר את זה, וכל פעם שאני מדבר על זה זה נשמע לי כמו וודו, אבל זה ממש ככה. בתמונות היא כזה meh, במציאות היא נאה++.

שלא ישתמע לא נכון - הרכב לא מסובב ראשים או משהו, אבל משהו בפרופורציות שלו לא עובר מסך טוב מבחינתי.

כל פעם שפגשתי בה במציאות הופתעתי מעד כמה היא יותר יפה כשאין בינינו מסך מחשב / טלויזיה.

ממליץ לך להזמין נסיעת מבחן, אני כן סבור שהיא 'שונה' מרוב חברותיה לסגמנט. שונה לטוב/רע זה כבר עניין של העדפה אישית.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

את המיני אני לא מכיר אבל כשרציתי לקנות רכב פסלתי אותה כי הבנתי שהטיפולים באמת יקרים ואין מוסכים שמכירים את הדגם כמו שצריך.

האבארת 500 היא בהחלט ירידה ברמה ממה שיש לך אבל מדובר על חוויה אחרת. לא הייתי פוסל לפני נסיעה מעמיקה.

יש לך גם את המיטו תלתן שהיא מרגישה קלילה וחזקה, וקצת יותר הגיונית מבפנים מהאבארת 500.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)
לא מדופנת כמו אודי, אבל מיאטה לא באה בחשבון?

מיאטה באה ועוד איך בחשבון אבל לא מוצא כרגע בתקציב ולא מעוניין בNB.

נק' קטנה לגבי ה208 שגיליתי, לפחות לגבי:

יש פער ענק, ע נ ק, בין איך שהיא נראית בתמונות / וידאו'ס, לבין איך שהיא נראית במציאות. לא יודע להסביר את זה, וכל פעם שאני מדבר על זה זה נשמע לי כמו וודו, אבל זה ממש ככה. בתמונות היא כזה meh, במציאות היא נאה++.

שלא ישתמע לא נכון - הרכב לא מסובב ראשים או משהו, אבל משהו בפרופורציות שלו לא עובר מסך טוב מבחינתי.

כל פעם שפגשתי בה במציאות הופתעתי מעד כמה היא יותר יפה כשאין בינינו מסך מחשב / טלויזיה.

ממליץ לך להזמין נסיעת מבחן, אני כן סבור שהיא 'שונה' מרוב חברותיה לסגמנט. שונה לטוב/רע זה כבר עניין של העדפה אישית.

מסכים, נראית מעולה במציאות אבל חסר לה את השיק של המיני והאבארת׳

נקפוץ לפיג׳ו השבוע לפני שאני עושה החלטה, יש גם אחת למכירה ביד2

עריכה אחרונה על ידי Vwski

פורסם
בא לי משהו קליל ופחות רציני מהS שבנוסף לכל גם משופרת.

הנסיעה היום יומית שלי היא עירונית ואני רוצה משהו מהנה לא במהירויות של שלילה מנהלתית במקום לפני משפט.

בסה"כ זה תיאור לא רע של גרסת הבסיס של ה500 אבארט, ולפחות לטעמי הגם שאיכות תא הנוסעים נופלת מהאאודי, אני חושב שעיצוב תא הנוסעים נאה ובפרט בחלק מהרכבים תמצא מושבים איכותיים ויפים ביותר, תלוי באופציות שהבעלים בחר.

זה סגנון מאוד שונה של רכב ונהיגה מה-S3, אבל לכל הפחות במקומך הייתי בוחן את האופציה - בהנחה ותמצא יד 2 טובה בתקציב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

האבארט 500 תהייה יותר מהנה משמעותית מהפיזו ובטח יותר מהנה לנהיגה מההאודי ולדעתי

גם יותר זולה לאחזקה,אם האבארט נהנים גם ב40 קמ"ש וזה רוב הקסם שלה.

פורסם

לצורך ההגינות אומר קודם שבחרתי ב208 gti כבר שלושה שבועות איתה 3000 ויותר ק"מ . מכל ההוט אצ' היא הנוחה והנעימה ביותר לנהיגה מנהלתית . אבל זה יתרון אחד חשוב מאוד, כי הרי רוב הנסיעות הן לא לשוש לקרב . וביציאה לקרב היא מדויקת , חדה ,יציבה פלוס. עם אופי משלה . לרעתה נומר שהיא לא פוטוגנית, אבל במציאות מפתיעה ביופיה בחוץ ויותר בפנים. הדרך עוברת אל הנהג כולל תחושות אפילו של גבשושים או מהמרות הקטנות ביותר עם תחושת אחיזה ללא הצלפות לגב ולישבן. אם מעונינים בעוד פרטים וחידודים ניתן לשאול.

• תוכן חדש...