Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שלאחרונה בסיאט לאון 2011 שלי שמתי לב שמסיבה כלשהי אין כבר אטימה טובה של החלונות בזמן הנסיעה אז כאשר אני נוסע במהירות גבוהה יש רעש של רוח ומערבולות רוח.

הבנתי שזו בעיה מוכרת ברכבים הללו :-(

בכל מקרה רציתי לדעת מה דעתכם על מסיטי רוח לחלונות, האם זה יכול לעזור? אני יודע שזה נראה קצת ערסי אבל אשמח לשמוע ממי שהתקין כאלו ברכב שלו האם זה בכלל תורם במשהו והאם זה יכול לסייע להפחית את רעשי הרוח או שזה רק יגביר אותם.

הנה לינק לדוגמה למוצר מהסוג הזה:

s-l1600.jpg

http://www.ebay.com/itm/SEAT-LEON-2006-2012-5-Door-Wind-Deflectors-4pcs-28232-/111899827299?hash=item1a0dbfdc63:g:bg8AAOSwPhdVDPJl

תודה למשיבים.

פורסם

אגב, גם אני מחפש ללאון שלי אבל ראיתי שאין מגיני רוח בהדבקה אלא רק בהשחלה.

מישהו יודכע איפה יש בהדבקה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אגב, גם אני מחפש ללאון שלי אבל ראיתי שאין מגיני רוח בהדבקה אלא רק בהשחלה.

מישהו יודכע איפה יש בהדבקה?

למה אתה רוצה בהדבקה? נראה לי שאח"כ אם תרצה להוריד את זה אז זה יהיה בעייתי לא?

פורסם

קודם כל הדבקה טובה ואיכותית מחזיקה המון שנים והמגן נראה יותר בולט ויפה למי שאכפת לו.

זה שסה משאיר דבק דו צדדי במידה וייפול\יישבר\יורד מהרכב סה עובדה, אבל יש מספיק חומרים שאפשר להשתמש איתם כדי להוריד.

השחלה מעמיסה על החלון כי הוא לא נסגר עד הסוף למיטב ידיעתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מניסיון כל מסיט רוח מרעיש בנסיעה מהירה.

אז התקנתי את המגיני רוח שהזמנתי מחו״ל. ההתקנה בסה״כ פשוטה. לא מפריע לסגירה של החלונות, לטעמי נראה מצוין (אשתדל לעלות תמונות בקרוב) אבל את הבעיה של הרעש רוח שחודר לי לתוך תא הנוסעים זה לצערי לא פתר. קצת קשה לי להגיד האם כעת בנסיעה מהירה יש יותר או פחות רעשי רוח, זה נראה לי אותו הדבר אבל באופן הגיוני המגיני רוח אמורים לפגוע במידת מה באווירודינמיות של הרכב ולעלות את מקדם הגרר שלו במקצת לא? זה אומר שהם יוצרים יותר מערבולות רוח סביב השמשות.

בכל אופן אני דווקא אוהב את איך שזה נראה על הרכב ולכן נכון לעכשיו זה נשאר עליו.

העלות בהזמנה מחו״ל הייתה ממש סבירה, זו בהרבה ממה שראיתי שרוצים כאן בארץ (כמה מפתיע...)

יש כעת גם הפרעה מסויימת לשדה הראיה מן הצד ולכן צריך לנהוג בזהירות כשאתה רוצה לזהות אם מגיע רכב מהצד של הרכב כמו בכיכרות תנועה וכדומה.

פורסם

זה מודבק בדיוק על הקורות שגם ככה מפריעות בד"כ כשמסתכלים לצדדים.

אני עם מגני רוח כבר 3-4 שנים רצוף ואכן בהתחלה זה היה די בעייתי אחר כך מתרגלים לגמרי וגם זה תלוי כמה גבוה אתה יושב ברכב.

• תוכן חדש...