Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בשישי האחרון נסעתי די מהר בכביש החוף 120-130 באזור 3בבוקר. הכביש היה ריק ללא מכוניות למיטב זכרוני. ראיתי ניידת שכיוונה אלי את האקדח לייזר. הרכב הוא רכב מושכר. השאלה היא כמה זמן עד שאדע אם יש דוח ואם לא. ואם יש אופצייה לבדוק זאת? תודה לעונים

פורסם

אם אני לא טועה ניידת ששוטר עצמו מכוון אליך אקדח זה לא כמו מצלמה שמצלמת, אלה בודקת את המהירות שלך ועוצרת אותך לפי הצורך, אם לא עצרה אותך אין לך ממה לחשוש אבל תחכה לעוד תגובות אני כמעט ובטוח בתשובה שלי

פורסם

^^^

מה שרז כתב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

להבא סע בזהירות .

ראה זאת כאזהרה בשבילך כדי ללמוד.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

רפי - במקרה של כביש החוף בשעה 03:00 בבוקר 130 קמ"ש זה לא נקרא לנסוע בחוסר זהירות.

הוא צריך לשים לב למצלמות וניידות בצד, אבל המהירות בהחלט לא מסוכנת.

130 קמ"ש בשעה 09:00 בכביש החוף זה מסוכן! (אם אפשרי בכלל)

פורסם
אהלן, בשישי האחרון נסעתי די מהר בכביש החוף 120-130 באזור 3בבוקר. הכביש היה ריק ללא מכוניות למיטב זכרוני. ראיתי ניידת שכיוונה אלי את האקדח לייזר. הרכב הוא רכב מושכר. השאלה היא כמה זמן עד שאדע אם יש דוח ואם לא. ואם יש אופצייה לבדוק זאת? תודה לעונים

כאשר נהג לא זוכר אם הכביש היה ריק ....

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמו שאמר לך רז, בממל"ז- אם לא נעצרת מיד=אין דו"ח.

הסיבה לכך שהשוטר לא השליך את האקדח למושב שלצידו, וזינק אליך בהרואיות, היא שבהנתן זיוף מד המהירות אצלך (כ-5-8%) +סף האכיפה (10% מהמהירות המותרת)+5 קמ"ש שאותם מפחיתים בין המהירות הרשומה במכשיר לבין הרישום בדו"ח+העובדה שבקטעים מסוימים בכביש החוף הועלתה המהירות המותרת ל110 קמ"ש... בקיצור, יוצא שהחריגה שלך לא הצדיקה את הטרחה שבעצירתך.

בכל מקרה- אל תבנה על החשבונות הללו ^. הם לא תמיד עובדים.

סע לאט או שתתמגן. (למרות שאני בספק אם גם הוולנטיין היה מציל אותך, בהנתן כביש פנוי וריק מנלזרים אחרים. אולי אם היית מאד עירני ומספיק לרדת על הדוושה השמאלית לפני הנעילה של הלייזר. כי סה"כ לא נסעת מהר מאד)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קצת מידע מהערכה אישית...

לא יעצרו את הרכב שלך על פחות מ 46 ומעלה מהמהירות המותרת בקטע הנאכף.

נניח כי המהירות המותרת שם היא 90 קמ"ש. 90+46 = 136

כמו שכבר אמרו לך, מד המהירות ברכב "מזייף" כלפי מטה (במאמר מוסגר, הבנתי את זה לפני 20 שנה כשנקנסתי על 120 קמ"ש ומד המהירות הורה על 130...) ולכן היית מתחת לסף.

א. תרגיע

ב. עייפות הורגת:-(

פורסם

מה שלא יהיה, כשאתה קולט את השוטר מכוון אליך את הממל"ז, הלב שלך נופל לתחתונים, כאילו שהוא מכוון אליך טיל לאו. גם אם אתה באותו זמן במהירות מנהלתית לחלוטין.

תודו :-P

פורסם
אתה חד.. ההיתי שבור מעייפות(ולא שום דבר אחר)

ותודה חברים תגובות שעזרו לי..

אני חד ואתה נוהג שבור מעייפות.

שבור מעייפות זאת סכנת נפשות די דומה לשיכרות .

מסכן את עצמך ואת האחרים מסביבך,

האא.. הכביש היה ריק, אז רק את עצמך, אולי גם חברים שהיו ברכב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מה שלא יהיה, כשאתה קולט את השוטר מכוון אליך את הממל"ז, הלב שלך נופל לתחתונים, כאילו שהוא מכוון אליך טיל לאו. גם אם אתה באותו זמן במהירות מנהלתית לחלוטין.

תודו :-P

כל אחד והמהירות המינהלתית שלו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
רפי - במקרה של כביש החוף בשעה 03:00 בבוקר 130 קמ"ש זה לא נקרא לנסוע בחוסר זהירות.

הוא צריך לשים לב למצלמות וניידות בצד, אבל המהירות בהחלט לא מסוכנת.

130 קמ"ש בשעה 09:00 בכביש החוף זה מסוכן! (אם אפשרי בכלל)

תלוי בקטע הכביש המסוים.

רוב הכביש אינו מוגדר כדרך מהירה על כל המשתמע מכך, ומשתמע מכך לא מעט, גם בהקשר חומרת העבירה בעיני המחוקק והטולרנסים של האכיפה.

אני אישית נוהג שם במהירות החוקית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מת"א עד קיסריה המהירות המותרת היא 100 קמ"ש.

מקיסריה לחיפה (למעט הקטע ליד ג'סר שבו מותר 90, ומשום מה דווקא שם יש גאטסו:evil:) מותר 110.

הטולרנסים (באחוזים) של סף האכיפה זהים בכל כביש, ומשתנים רק לפי המכשיא המודד. בממל"ז ישנה הפחתה של 5 קמ"ש נוספים מהמהירות המופיעה באקדח, כדי לחסוך טענות של כיול המכשיר.

פורסם

בכל אמצעי המדידה מפחיתים 5 קמ"ש כדי למנוע הרשעה לא מוצדקת עקב קריאת מכשיר שאינה מדוייקת ב 100%

וזאת על פי פסיקה של ביה"מ העליון.

אבל...

ללא כל קשר השוטר לא יעצור אותך אם עברת את המהירות ב 6 קמ"ש אלא רק ממהירות של 20+ קמ"ש.

גם רף האכיפה במצלמות החדשות הועלה , כדי לא לתת לכל עם ישראל דוחות על מהירות.

על כך היו מספר פרסומים בחודש האחרון.

ונראה שלזה התכוון חן בטולרנס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...