Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הזמנתי מאליאקספרס מתאם obd2 בלוטוס elm 327

משום מה, לאחר שהתחלתי נסיעה, נורות על לוח השעונים החלו להידלק בלי סיבה.

בין הנורות שנדלקו: נורת מנוע (צהובה), נורת כריות אוויר, ונורת "זהירות החלקה על הכביש".

מכיוון שנלחצתי, הוצאתי את המתאם, ואחרי יום הנורות נכבו והכל בסדר.

הרכב שלי: מאזדה 2 סדאן 2012.

אשמח אם למישהו יהיו תשובות למה זה קורה?..

תודה רבה!

פורסם

הערות ממידע לא רשמי שקראתי, תתיחס לזה בערבון מוגבל, לא מתעסק בזה ביום יום, המתאמים שקונים הם חיקוי לelm327 המקורי. גירסא 1.5 בוצעה טוב, 2.1 לא, לא מומלץ לנסוע עם זה באופן קבוע (אולי גם עם המקורי לא, לא יודע). אצלי ה1.5 עובד טוב.

פורסם
הערות ממידע לא רשמי שקראתי, תתיחס לזה בערבון מוגבל, לא מתעסק בזה ביום יום, המתאמים שקונים הם חיקוי לelm327 המקורי. גירסא 1.5 בוצעה טוב, 2.1 לא, לא מומלץ לנסוע עם זה באופן קבוע (אולי גם עם המקורי לא, לא יודע). אצלי ה1.5 עובד טוב.

אוקיי, אז איך אני יודע אם מה שקניתי הוא מקורי?.. ואיך אני בודק גרסה?. אם הוא לא מקורי, היכן משיגים את המקורי?

תודה.

פורסם

הוא בטוח לא מקורי, לא אמרתי שחייבים, הלא מקוריים 1.5 עבדו טוב, ה2.1 לא, אולי תקנו את זה, תבדוק על המכשיר.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, המתאם משבש את הCAN BUS ברכב.

תקנה מתאם איכותי ולא חיקוי זול.

אם אינני טועה, המתאם האיכותי עולה באיזור ה40 דולר.

• תוכן חדש...