Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה, חסכוני ככל האפשר (נשוע = ~20-25 אלף בשנה) וישמור על ערך.

לא סתם קופסת שימורים שתביא אותי מא' לב'.

אני מתלבט בין הונדה סיוויק מליסינג ופג'ו208ץ

אני חושש שהפג'ו לא ימור על הערך כמו ההונדה, האם זה נכון?

מה אתם הייתם מציאים בסביבות ה80K?

פורסם

שמירת ערך זאת לא בדיוק הנקודה החזקה של פיגו,אבל לדעתי אתה תהנה ממנה.

מצד שני ההונדה מליסינג לכן גם לא תימכר במחירון.

אישית הייתי הולך על הפיגו או הסיאט איביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז מה שאתם אומרים זה שבסדר גודל של 80k עדיף לקנות רכב חדש ? אין אלטרנטיבות יד שתיים מהנות לנהיגה/ספורטיביות שיהיו שוות את חוסר האחריות לשלוש שנים?

פורסם

מצטרף להמלצה על הפיג׳ו.

רק קח בחשבון שהגרסה הזולה (ב-83) היא לא כ״כ מאובזרת, ובין היתר חסרים בה חלונות חשמליים מאחור ומשענת יד.

הגרסה המאובזרת (ב-93) היא הרכישה המשתלמת ביותר כיום לסופר מיני לדעתי.

פורסם

תודה על התגובות :) את האמת עשיתי נסיעת מבחן ב208 וממש אהבתי אותה. גם הגרסה ה"לא מאובזרת" די מאובזרת.

מה שמרתיע אותי זה הסטיגמה של רכב צרפתי שיהיו לו בעיות חשמל למיניהם ואי אפשר יהיה למכור אותו, לכן שקלתי משהו שיותר שומר על הערך ועדיין לא רכב ליסינגומטי.

יש את המכלולים של 208 בדגמים אחרים שהוכיחו את עצמם או להיפך?

איביזה גם קורצת מאוד, אך 2 שנות אחריות מרתיעות לא פחות מסטיגמת רכב צרפתי.

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

פורסם (נערך)

אל תגרר אחרי סטיגמות של שנות ה 90 . מניסיון של חמש שנים עם פיג'ו מודל 2011 לא היתה בעיה חשמלית במכלולים . היו בעיות במנוע, טרמוסטט , משאבת דלק שלמזלך אינו מצוי ב 208 אבל יוצר ע"י BMW . הסיוויק פשוט משעממת ואפרורית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

vסטיגמות לצערי לא כל-כך משנות ה90. חבר טוב שלי הוא בעלים של פיג'ו 308 שנת 2009 והוא מתלונן על בעיות חשמל.

הסיוויק אכן די משעממת, אך טיפה יותר מעניינת מליסינגומטית 1.6.

אני אשמח לשמוע המלצות אחרות.

כרגע טני מתלבט בין האיביזה ל208...

פורסם

אני חושב שמבחינת אמינות נטו ההתלבטות בין הפג'ו לאיביזה היא לא התלבטות.

האיביזה עם מנוע חדש שאין עליו עדיין ניסיון בשוק ועם גיר DSG7 שידוע כבעייתי מול מנוע וגיר יחסית מוכרים של הפג'ו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
vסטיגמות לצערי לא כל-כך משנות ה90. חבר טוב שלי הוא בעלים של פיג'ו 308 שנת 2009 והוא מתלונן על בעיות חשמל.

הסיוויק אכן די משעממת, אך טיפה יותר מעניינת מליסינגומטית 1.6.

אני אשמח לשמוע המלצות אחרות.

כרגע טני מתלבט בין האיביזה ל208...

אתה קונה רכב חדש ולא 307 משנות האלפיים המוקדמות, ששם אם היית פוחד מבעיות חשמל הייתי מסכים איתך.

פיגו 208 ללא ספק!

• תוכן חדש...