Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי פורום אספנות, מבקש לשמוע מנסיונכם.

הרכב שלי (מיבוא אישי, עד כה עם רשיון זמני) עבר עמדה מספר 1 בתחילת פברואר, לאחר מכן טסט והגשת מסמכים חזרה למשרד התחברה/רישוי לקבלת רשיון חדש וקבוע.

במעמד הגשת המסמכים לאחר הטסט נמסר שיקח עד שבועיים לקבלת הרשיון החדש, אך זמן זה כבר עבר.

ניסיתי להתקשר ל *5678 בכדי לברר, אך התשובה שקיבלתי הייתה לא מספקת בלשון המעטה ("אני לא רואה את הרכב במערכת, לך חזרה לעמדה מספר 1. תשאל אותם.." . ולא, אין מספר טלפון).

עכשיו, בזמן רגיל הייתי לוקח רגיעון ונגש לברר מה קורה, אבל אני מתגורר בשבדיה כרגע.

מהנסיון שלכם, כמה זמן לקח מרגע הגשת המסמכים עד לקבלת הרישיון התקין?

עבר יותר מהזמן שהם ציינו ולא רק שאין רישוי, "הרכב לא במערכת" עדיין (כלומר, אפילו להנפיק כפל בסופר פארם כדי לחסוך זמן משלוח בדואר לא ניתן כרגע, או אפילו לקבל מידע).

האם ידוע לכם איש קשר כלשהו ו/או מוקד רלוונטי שיכולים לעזור?

תודה

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אם אתה סומך על הדואר , אתה בבעיה קשה (ולא רק אתה)

גש לעמדות של שירות עצמי בסופר פארם הקרוב לביתך , הוצא עותק של רישיון משולם

שאני העברתי את האופנוע שלי , אחרי שלושה ימים כבר ניגשתי לעמדה והוצאתי רישיון.

העותק המודפס בדואר הגיע , אחרי חודש / חודשיים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

היי ירון, תודה.

ברור לי שניתן להוציא כפל ובכך לחסוך זמן, אך אם תשים לב ציינתי ש"הרכב אינו במערכת", כלומר לא ניתן לקצר תהליכים ע"י הוצאת כפל רישיון בעמדה שבסופר פארם (מתקבלת שגיאה). אפילו במוקד של משרד התחבורה שולחים אותי לעמדה מספר 1, פיזית, בכדי להתעניין במצב הרישוי.

השאלה האם פרק זמן זה לגיטימי (נשים בצד את זמן המשלוח ונתיחס לרישום פורמלי בלבד)? האם ידוע איש קשר שאוכל לברר מולו?

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)

רק בכדי להבהיר את התהליך

1. עושים תקינה בבודקה ליד עמדה 1

2. משלמים אגרת תקינה בדואר

3. עוברים לעמדה 1 , במידה ואין מספרים טבועים על הרכב , מקבלים טופס להטביע מספרים במכון רישוי ואז חוזרים לעמדה 1

4. במידה ויש מספרים טבועים או שחזרת לעמדה אחרי הטבעה , מקבלים טופס לטסט (צריך אישור מוסך לטסט )

5. לאחר שיש טסט חוזרים עם הטפסים לעמדה 6 (בתוך הבניין) ומוסרים את הטופס לפקידה (או ששמים את הטפסים בתיבה המתאימה )

6. הרישיון נשלח בדואר (ניתן להוציא בעמדות בסופר-פארם אחרי 2-3 ימים)

במידה ולא סיימת את כל השלבים, יש לסיים אותם

במידה ועשית את הכל , אין ברירה אלא לגשת לעמדה 6 לפקידה ולשאול מה עם הרשיונות

עריכה,

כעת שמתי לב שאתה בשוודיה הרחוקה , אם סיימת את כל השלבים , אז צריך יפוי כח ולגשת לעמדה 6 במשרד הרישוי בחולון

אם לא , אז שמשהו בשמך יסיים את כל השלבים.

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

פורסם

השלמתי את כלל השלבים בעצמי, עד שלב 5 כולל.

את המסמכים הגשתי כבר בתחילת פברואר, במעמד זה הוסבר לי שהרשיון יגיע בדואר תוך שבועיים (שלב 6)

אך לא כך הדבר- הרישיון עדיין לא הגיע בדואר, התקשרתי למשרד התחבורה והרכב אפילו עדיין "לא מופיע במערכת" לפי המוקד, ולכן גם לא ניתן להפיק כפל בסופר-פארם.

מקווה שעכשיו הסיטואציה קצת ברורה יותר.

הייתי שמח אם גם לאחר שבועיים הייתי יכול לשלם עוד כמה שקלים על כפל ולקבל באותו הרגע רשיון בסופר-פארם.

כך או כך, אני מבין שזמן המתנה של כמעט חודש הוא לא תקין.

המוקד לא הכי מקצועי (באמת נשמעו כאילו נפלתי עליהם מהירח), העבירו אותי מנציג לנציג עד שפטרו אותי ב"אדוני, תגש לעמדה 1 ותשאל".

מאחר ואני לא יכול לעשות זאת כרגע- אני מחפש איש קשר או מוקד כלשהו שבאמת מבינים ויכולים לעזור.

פורסם

היחידה שיכולה לעזור לך לדעתי היא הפקידה בעמדה 6.

ואני לא חושב שהיא תענה לך בטלפון.

כנראה שהטופס לא הוקלד מסיבה כלשהיא.

שתי אפשרויות , אחת להמתין כאשר תגיע לארץ לגשת למשרד הרשוי או לחלופין לשלוח בשמך איזה מאכר שמסתובב שם ויוכל לברר את הפרטים עבורך.

המוקד הטלפוני של משרד התחבורה אין להם מושג בנושא הזה. חבל על הזמן שלך.

פורסם

תודה. תוכל להמליץ על מישהו?

פורסם

ראיתי אותם מסתובבים המון במשרד הרישוי בחולון , אבל עשיתי הכל לבד.

אולי משהו אחר בפורום מכיר ?

פורסם

אני במקומך הייתי מנסה להוציא בכל זאת בסופרפארם. יש סיכוי שהמוקד הטלפוני סתם אידיוט..

שלישי הבא אני מעביר את האופנוע שלי בעמדה 1, צור קשר בפרטי אם אתה צריך שאבדוק בשבילך משהו. בשמחה

פורסם

גם באתר התשלומים וגם בסופר פארם מתקבלת שגיאה, כנראה כי הטפסים עדיין לא הוזנו.

תודה רבה על ההצעה, אם לא אמצא מעכר שיבדוק אשלח לך ה״פ.

פורסם

אבא שלי נסע לברר.

הרכב יותר בדצמבר 84 אך עלה לכביש בינואר 85. מסתבר שבמסמכי המכס רשמו ינואר 85 ומשרד הרישוי רשם דצמבר 84 כשהנפיקו רשיון זמני, לכן אין התאמה, לכן לא מוכנים לאשר את הרישיון.

אבל... זאת בעיה שלי. למה שיתקשרו להודיע שיש בעיה? ולמה יושופס מוטורס לא דאגו לוודא שכל המסמכים הונפקו כראוי? שאלות טובות...

כשעשיתי עמדה מספר 1 הבוחן רשם מידת צמיג לא נכונה, כשהגעתי לפקיד לאחר 6 שעות בתור הוא טען שאני חייב לחזור בשבוע הבא.

למה? כי הוא לא מהנדס ואסור לו להזין מידה שונה ממה שכתוב בטופס, ואסור לו לתקן את הטופס גם אם הונפק הבוקר ובבירור זאת טעות של הבוחן כי הוא לא יודע אם בזמן שהייתי בתור החלפתי צמיגים......

מדינה אוכלת יושביה, אזרח מוציא על תחביב עשרות אלפי שקלים במיסים ואגרות - אבל עדיין ינסו להוציא לו גם את המיץ.

בכל יום אני מבין יותר ויותר איזה צעד חכם עשיתי כשלקחתי את הרגליים ועברתי.

וזאת הייתה חצי דקה פריקת עצבים, תודה.

• תוכן חדש...