Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחרונה קיבלתי הצעת מחיר במרפאה פרטית למספר טיפולי שיניים, על סך 15k!

בין היתר, 12 סתימות, 2 טיפולי שורש, 4 כתרים, השלמת רווח השיניים קדמיות והלבנת שיניים.

מנסה לעשות תכנית הוזלה, לדוגמא, הלבנת שיניים במרפאה פרטית עולה 1500 שקל, אני מחפש משהו יותר זול ואשמח להמלצה.

כמו כן אסביר את את הבחירה שלי במרפאה פרטית, חרדות מרופא שיניים, ולא ארחיב יותר מדי.

תודה רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

כדאי לקבל חוות דעת מעוד רופא או שניים. אני מאמין שהרופא שבדק אותך לא מחפש עבודה מיותרת, אבל לפעמים יש הבדלי גישה בין רופאים שונים ויתכן שרופא אחר ימליץ לך לבצע פחות (או יותר) טיפולים, ואולי גם התמחיר יהיה שונה. עליך גם להביא בחשבון שבמהלך הטיפול יתגלה כי נדרש שינוי בתוכנית הטיפול, כך שהמחיר מבוקש כעת אינו בהכרח המחיר הסופי.

בכל מקרה, עדיף להשקיע כעת ולחיות עוד כמה עשרות שנים עם שיניים טבעיות, מאשר לאבד את כל השיניים ולחיות עם שיניים תותבות בגיל צעיר.

וחשוב מאד - כדאי מאד להכנס לחבורת הטיפולים השוטפים מהצד המקבל. פחות כסף, ובעקר פחות כאב. אחרי השיפוץ הגדול להקפיד על היגיינת הפה ועל ביקור חצי שנתי במרפאת השיניים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובה, אני מודע לעניין השינויים והתהליכים בטיפול.

הגיינת הפה שלי טובה אך רחוקה מלהיות מושלמת, אני משלם מחיר של כ10 שנים של פחד בהם לא ראיתי רופא שיניים.

ההתחלה כרגע היא ניקוי אבנית ואחריה הלבנה, אז אני מתמקד כרגע בהלבנת שיניים שלא במסגרת המרפאה.

אם יש הלבנה מומלצת אני אשמח.

רון

פורסם (נערך)

בוא נמתין לרופאי השיניים שבפורום, אבל נדמה לי שנושא ההלבנה הוא זה שצריך להיות בעדיפות הנמוכה ביותר.

ניקוי אבנית תקופתי מומלץ.

קודם כל דאג לבריאות, רק אחרי כן לקוסמטיקה. לכן, אם יש בעיה כלכלית, שאל את הרופא לגבי עדיפויות הטיפול. אם ההלבנה היא קוסמטיקה ותו לא השאר אותה לסוף או אפילו וותר עליה. לעמות זאת דאגה לחניכיים ולשיניים צריכה להיות בראש מעייניך.

ניקוי האבנית הוא הליך פשוט ולא יקר, אבל חשוב לבצע אותו באופן סדיר לצורך שמירת בריאות החנייים והשיניים. דומני שבמסגרת הביטוחים המשלימים (לפחות ב"כללית") אתה זכאי לטיפול אחד בשנה חינם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Speiral -מטרת ההלבנה והניקוי היא מדד צבע לכל הסתימות הבאות אחריהם.

לגבי הכסף- חצי נמצא נזיל אצלי תמיד, לגבי החצי השני, אנחנו אנשים עובדים ובריאים(טפו טפו טפו וברוך השם!).

Mr.z- 15 אלף זה מחיר סביר, אבל זה עדיין לא אומר שזה הרבה, ושרי אפשר להפחית את זה.

רון

פורסם

אין הגיון רפואי בביצוע הלבנה לפני ביצוע סתימות, אתה תסבול מכאבי תופת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אין הגיון רפואי בביצוע הלבנה לפני ביצוע סתימות, אתה תסבול מכאבי תופת.

למה? המלצת המרפאה היא לעשות הלבנה לפני הסתימות.

יש לציין שרוב הסתימות הן אחוריות, מקדימה אין צורך בסתימות אלא רק ביישור רווח.

רון

פורסם

חומר ההבהרה הוא מחמצן, ברגע שהוא יכנס לתוך נגע עששת הוא בסיכוי גבוה יגרום לכאבים חריפים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)
תגגל - "כנופיית טיפולי השיניים" אולי יש כנופיה שעושה את זה חינם כמוכם...

בהמשך ללורנס, ובהמשך ל-mystopp שלפי תגובתו נראה שהוא רופא שיניים, (ואם אני לא טועה גם נקמיצ'י)

הכנופייה תשמח לעזור לשניכם בתמורה לטיפולי שיניים בחינם לחברנו היקר רון.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
Speiral -מטרת ההלבנה והניקוי היא מדד צבע לכל הסתימות הבאות אחריהם.

לגבי הכסף- חצי נמצא נזיל אצלי תמיד, לגבי החצי השני, אנחנו אנשים עובדים ובריאים(טפו טפו טפו וברוך השם!).

Mr.z- 15 אלף זה מחיר סביר, אבל זה עדיין לא אומר שזה הרבה, ושרי אפשר להפחית את זה.

מה יש להתעסק בלהפחית את זה?

אם זו מרפאה טובה עם שם טוב בתחום ואתה סומך עליהם ויודע שהם יעשו עבודה טובה, אל תחפש לחסוך.

מבטיח לך שגם אם תמצא מקום אחר החיסכון לא יהיה גדול. שלם את המחיר ושמור על השיניים שלך...

פורסם

אסף תודה רבה! הלוואי ותיהיה קבוצה כזאת...

Mr.z כנראה שאתה צודק, כמו ברכב, מי שחוסך בסוף משלם יותר, ואם שיניים זה יקר, הרבה יותר יקר!

כנראה שאעשה את עסקת החבילה, בכמה סדרות טיפולים.

רון

פורסם

המחיר שקיבלת הוא סופר זול והייתי ממליץ לבדוק חוות דעת או מקומות נוספים.

Spoiler alert מדבר אחד שיש לו רומן עם רופא שיניים, הזול הוא היקר ולמרות שהיקר הוא מאודדדד יקר כנראה שהוא שווה את השקט הנפשי להרבה שנים.

לי עלו 2 כתרים 10000 שח לפני 10 שנים, אבל הם בוצעו ברמה כל כך גבוהה שבחיים לא תזהה שזה לא אמיתי כמו המקורי.

מה שאמרת לגבי ההלבנה הוא נכון ואם כבר אתה בודק אז הייתי בודק לגבי השיטות השונות, יש כאלו לטיפול עצמי.

פורסם

אמרת הכל, לפני 10 שנים! אם כל הכבוד, ב10 שנים העולם השתנה.

לפני 10 שנים טלוויזיה עלתה גם 10k.

לגבי ההלבנה, הם עושים לי דוגמא לפי השיניים שלי וכל המסביב.

לפי מה שאמרו לי ההבדל בין המרפאה לשוק החופשי הוא החומר, במרפאה הוא עומד על 20 אחוז ובחוץ הוא על 4-5 אחוז.

רון

• תוכן חדש...