Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, הרבה השתנה ב 10 שנים, יוקר המחייה עלה ולכן המומחים לוקחים יותר!!! ממש לא פחות. לא מדובר במוצר סיני, מדובר בעבודה של אנשים שצריכים להיות מומחים.

כתבתי כאן מגילה והחלטתי למחוק אותה, אני לא אנסה לשכנע אותך, רק מנסה להסביר ששווה לשלם יותר (הרבה יותר) בשביל לשמור על שיניים עד סוף החיים.

לגבי ההלבנה לא רואה איך אתה חוסך פה, אני חושב שזה משהו סטנדרטי, אבל זה משהו שכל אחד יכול לעשות אז כן אפשר לבדוק במקומות אחרים.

פורסם

שמע, לא נתווכח כי אתה עוזר לי מאוד, אבל קח משהו למחשבה, אולי המומחים לוקחים יותר, אבל יש יותר מומחים, היום בארץ יש "עודף" רופאי שיניים, אז המחירים חייבים להיות בהתאם.

ברור לי שבקטע הזה שווה לי לשלם את היותר הזה, רק רציתי עוד חוות דעת של אנשים.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לא נתווכח, זה ממש לא המטרה כאן.

אני לא יודע אם יש יותר מומחים, וגם אם כן, אז הם יותר צעירים ועם פחות נסיון.

רופאי שיניים יש בכמויות, מומחים אין הרבה (ואני לא מדבר על כל אחד שנותן לעצמו טייטל בשם מומחה).

ואם כבר אנחנו מדברים על כתרים, המומחיות היא של אנשי המעבדה, המעבדה צריכה להיות מקצועית ופדנטית, מי שעושה את הכתר זה מעבדה.

הכתרים שלי נבנו בקפידה במהלך 5-6 ביקורים, בהתחלה הותאם כתר זמני ונלקחה מידה ראשונית, ואז הכתר נבנה בשכבות ועם שיפורים ושבצורים בכל פעם עד שיש התאמה מלאה ומדויקת.

שמע, אני טופלתי אצל רופא שיניים כשהייתי קטן, כשהגעתי לגיל 18 (למזלי הרב!!) הוא אמר שהוא כבר לא מטפל בי כי אני גדול, הלכתי לקבל המלצה מחבר משפחה שהוא מומחה לטיפולי שורש.

מסתבר שכל הסתימות שהיו לי פיתחו עששת מתחת לסתימה, הגעתי לטיפול שורש וטיפול ענקי שעלה כמו רכב מיני חדש אם לא סופר מיני.

אותם 2 כתרים היו בשיניים הקדמיות אשר נשברו לי כשהייתי קטן. הרופא ילדים עשה לי "השלמה", מתחת להשלמה נאכלה לי השן והנה 2 טיפולי שורש ו2 כתרים.

בקיצור, אין לי בעיה להמליץ לך על הרופא שלי, אבל צפה לקבל הצעת מחיר כפולה אם לא יותר. משהו אומר לי שזה לא מה שאתה מחפש.

בכל הנוגע לרפואה אני תמיד מחפש את ההכי טוב, יש לי אינספור סיפורים, לאשתי הייתה דלקת באף/אוזן/גרון שגרמה לה לצפצוף באוזנים - הנ"ל לא טופל בזמן בגלל רופא לא יוצלח והיום יש לה 20% אובדן שמיעה באוזן אחת.

פורסם

לדעתי המחיר הוא הפרמטר הפחות חשוב. אני הייתי הולך לשמוע עוד חוות דעת אחת לפחות של רופא טוב.

סתימות מיותרות ובמיוחד טיפולי שורש יעלו מאד את הסיכוי לאיבוד שיניים בשנים הבאות והוצאת הרבה כסף על שתלים וכו.

רק לסבר את האוזן, יש סיכוי לא רע שזמן לא רב אחרי טיפול שורש אתה מאבד את השן בגלל טיפול לא מספיק טוב או בגלל תהליכים שקורים עקב הטיפול.

עדיף להמנע מטיפול שורש עד כמה שניתן ואם אין ברירה אז כבר ללכת לאנדודנט שזה רופא שיניים שמתמחה בטיפולי שורש בלבד.

גם מספר הסתימות הגבוה מעלה חשד שאולי רופא אחר יחשוב שצריך לסתום הרבה פחות חורים מאשר הרופא הנוכחי. כבר היו דברים מעולם שרופא אחד מצא 5 חורים ורופא אחר מצא שאין אפילו צורך בסתימה אחת.

פורסם

אני מסדר את ההודעה.

Phpclub, אין ספק שזה מרתיח שמבוצעת עלייך עבודת כשל רפואית, כי זה עולה הון תועפות לא רק בכסף.

לגבי הרופא שלך, אולי תרשום לי בהודעה פרטית ואלך לקבל חוות דעת נוספת.

כמו כן המרפאה שאצלה הייתי היא וותיקה בתחום, אם מספר רופאים המתמחים כל אחד בדבר אחר, לגבי הטיפול, גם לי הוצע טיפול בשלבים, 1 טיפול שורש,כתר זמני, כתר קבוע.

מרטינס,לגבי מספר הסתימות, זה אמיתי, זה מדוייק, ב5 שנים האחרונות הייתי אצל כמה רופאי שיניים כולל צבא, אך לא ביצעתי שום טיפול בגלל החרדה שיש לי.

כמובן שאגד לעוד הצעות טיפול ומחיר, השאלה היא לאן? מי? מה? ומו?

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אשלח לך בהודעה פרטית.

אגב, אם חרדה זה הבעיה שלך (אגב, אני לא חושב שיש מישהו בלי חרדה לרופאי שיניים), אז לרופא שאשלח לך יש שיטת הרדמה מיוחדת וקלילה שלא נתקלתי אצל אף אחד, ואין ספק שהטיפול אצלו עובר בקלילות רבה יותר (סתם דוגמא - קר לך? הנה שמיכה מפנקת).

• תוכן חדש...