Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי שלדה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בביתנו עלה רעיון לפרויקט חביב של הסבת הארלי לאופנוע בסגנון buell או סטריטפייטר מינימלי.

מבחנה טכנית אין לנו בעיה אולם השאלה היא האם מבחינה חוקית יש איזשהו מקום שבו ניתן לאשר את השלדה החדשה.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
בביתנו עלה רעיון לפרויקט חביב של הסבת הארלי לאופנוע בסגנון buell או סטריטפייטר מינימלי.

מבחנה טכנית אין לנו בעיה אולם השאלה היא האם מבחינה חוקית יש איזשהו מקום שבו ניתן לאשר את השלדה החדשה.

לזכרוני פורסם במוטו על שינוי שלדה בהרלי שביצע עופר מאומנות אחזקת האופנוע, הייתי מתייעץ איתו לגבי הדרך בה הוא הצליח להעביר את זה במשרד הרישוי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
לזכרוני פורסם במוטו על שינוי שלדה בהרלי שביצע עופר מאומנות אחזקת האופנוע, הייתי מתייעץ איתו לגבי הדרך בה הוא הצליח להעביר את זה במשרד הרישוי.
לאומנות החזקת האופנוע יש אישור קבוע ממשרד התחבורה לבניית אופנועים (אחרי שהוכיחו להם שניתן לבנות אופנוע שלם, מאפס, על ידי שימוש בקטלוג המוצרים של IRON HORSE)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כעקרון כל אדם יכול לבנות כל העולה על רוחו לקבל אישור מהטכניון על השינויים ולקבל אישור להעלותו לכביש.

מכיוון שאין זה עיסוקך, הסיכויים שתבנה את השילדה לפי הדרישות מאוד נמוכים.

עלויות הבדיקה מאוד יקרות.

ולכן גם אם אתה רוצה לבנות לבד עדיף לשלם למישהו שיש לו אישור עבור סיוע וביצוע האישור

בהצלחה בפרוייקט

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...