Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לרכוש רכב חדש, בהתחלה חשבתי להמשיך עם פולו 1.2 TSI אבל אז המליצו לי כאן על הסיטרואן קקטוס כחלופה מעניינת.

מאידך אנשים אמרו לי שאם אני אנסה לעבור מהפולו אני אקפוץ מהגג, גם בגלל שהקקטוס לא סוחב וגם בגלל בעיות אמינות וירידת ערך.

אשמח לשמוע חוו"ד ממשתמשים או מבעלי מקצוע

תודה,

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המנוע של הקקטוס משותף לעוד רכבים אחרים מהקונצרן שביינתים אין תלונות עליו(אגב, בניגוד לחלק ממנועי הTSI),

והגיר הוא גיר ידני פשוט, כך שתאורתית הוא אמור להיות אמין יותר מאשר הDSG מבחינת רכיבים נטו.

כרכב שלם הוא לא מספיק זמן בשוק ע"מ לתת קביעה כזאת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה רכב סיטרואני קלאסי, עם נוחות נסיעה טובה והרבה מוזרויות- אין חלונות מאחורה (רק נפתחים לחרך), יש רק פתח מזגן אחד לשירות הנוסע ואחד ליושבים מאחורה, אי אשר להפעיל מזגו ןבו זמנית להיות על הרדיו (הכל מופעל דרך מסך מגע מציק ואיטי יחסית), אין מד סל"ד (מעבירים לפי האוזן) אבל אם מתרגלים זה פשוט יופי של אוטו במחיר שפוי- 97K לגרסת הטורבו בנזין ו-104K לגרסת הדיזל (מניח שבעיות הסחיבה שעליהן דיברת נוגעות לגרסה האטמוספרית של המנוע התלת בוכנתי).

פורסם

יש בו בליטות.

בחרתי במכונית המקבילה (פיג'ו) כי לפני שנה זה היה משתלם כלכלית ובגלל קריאה של עשרות מבחני דרכים

עשיתי על הקקטוס נסיעת מבחן, בעצמי אהבתי

לטובה:

המנוע לא מרגיש חלש כמו שמתארים אותו, הוא אפילו מאוד מפתיע ומהנה, הרכב זריז מאוד, יש לך גם גרסת טורבו ודיזל

המנוע חסכוני

אתה גם ככה עם אחריות של רכב חדש

פחות או יותר ירידת הערך די זהה לרכבים אחרים

יש פתח אוורר אחד גדול במרכז בשביל הנוסע, שמעתי שהוא עושה את העבודה עד עכשיו, המזגן בכללי מעולה (גם בימים הכי חמים במרכז)

30,000 ק"מ בשנה נסיעה משולבת (עירונית+בין עירונית+רגועה+אגרסיבית) זה כלום ק"מ אבל אם אתה דואג, אז תדע שהמנוע מרגיש ונשמע אותו הדבר, וגם כל חלק אחר ברכב

שורה תחתונה אני לא מצטער שבחרתי במנוע של 82 כ"ס, היום כנראה שהייתי לוקח אפילו את הקקטוס, למרות יותר שטויות של חסכון קטן ומראה מוזר עד יפה ומיוחד

לרעה:

כשהטורים עולים הצריכה הטובה לא נשמרת, אבל מן הסתם, מנוע חלש

לא יודע לגבי פולו, אבל כן קשה לרדת מ-C5, לוקח זמן להתרגל למנוע וישיבה "רגילים" יותר, אז אם הפולו מיוחדת, אתה צפוי להתרגל תוך יום-יומיים

שורה תחתונה הייתי צריך להיות עשיר

ט.ל.ח

פורסם
אם אתה חושש שה1.2 האטמוספרי לא יספיק יש לך גם גרסת טורבו וגם גרסאת טורבו דיזל ולא בהפרש מחירים עצום.

אכן אבל זה נכון יש משב רוח של סקפטיות בנוגע לאמינות של המגדש של סיטרואן??

הדבר האחרון שבא לי זה להתחיל להחליף חלפים או מגדש אחרי 50 אלף ק"מ.

פורסם

כמו כל מנוע חדש , עדיף להמתין שנתיים שלוש לראות אם מתפתחות בו בעיות ואז להחליט.

מנועים בעייתים יכולים להיות גם אטמוספריים, יש לך סיכוי גם ליפול על רכב לימון ואז בכלל אכלת אותה. כמובן שזה קיים בכל יצרן ושומעים על זה פעם ב.

לעניין מנוע ה1.2 טורבו, איתנו מ2014, שמעתי רק על מקרה לימון אחד בחו"ל וזהו.

כמובן לשיקולך האישי, קראתי פה בפורום גם על תקלה במנועים אטמוספרים של טויוטה יאריס.

פורסם
כמו כל מנוע חדש , עדיף להמתין שנתיים שלוש לראות אם מתפתחות בו בעיות ואז להחליט.

מנועים בעייתים יכולים להיות גם אטמוספריים, יש לך סיכוי גם ליפול על רכב לימון ואז בכלל אכלת אותה. כמובן שזה קיים בכל יצרן ושומעים על זה פעם ב.

לעניין מנוע ה1.2 טורבו, איתנו מ2014, שמעתי רק על מקרה לימון אחד בחו"ל וזהו.

כמובן לשיקולך האישי, קראתי פה בפורום גם על תקלה במנועים אטמוספרים של טויוטה יאריס.

מנוע אטמוספרי? אני לרוב נוהג על הקרקע..

רכב לימון? חשבתי על אדום דווקא:?::shock:

פורסם
יש בו בליטות.

בחרתי במכונית המקבילה (פיג'ו) כי לפני שנה זה היה משתלם כלכלית ובגלל קריאה של עשרות מבחני דרכים

עשיתי על הקקטוס נסיעת מבחן, בעצמי אהבתי

לטובה:

המנוע לא מרגיש חלש כמו שמתארים אותו, הוא אפילו מאוד מפתיע ומהנה, הרכב זריז מאוד, יש לך גם גרסת טורבו ודיזל

המנוע חסכוני

אתה גם ככה עם אחריות של רכב חדש

פחות או יותר ירידת הערך די זהה לרכבים אחרים

יש פתח אוורר אחד גדול במרכז בשביל הנוסע, שמעתי שהוא עושה את העבודה עד עכשיו, המזגן בכללי מעולה (גם בימים הכי חמים במרכז)

30,000 ק"מ בשנה נסיעה משולבת (עירונית+בין עירונית+רגועה+אגרסיבית) זה כלום ק"מ אבל אם אתה דואג, אז תדע שהמנוע מרגיש ונשמע אותו הדבר, וגם כל חלק אחר ברכב

שורה תחתונה אני לא מצטער שבחרתי במנוע של 82 כ"ס, היום כנראה שהייתי לוקח אפילו את הקקטוס, למרות יותר שטויות של חסכון קטן ומראה מוזר עד יפה ומיוחד

לרעה:

כשהטורים עולים הצריכה הטובה לא נשמרת, אבל מן הסתם, מנוע חלש

לא יודע לגבי פולו, אבל כן קשה לרדת מ-C5, לוקח זמן להתרגל למנוע וישיבה "רגילים" יותר, אז אם הפולו מיוחדת, אתה צפוי להתרגל תוך יום-יומיים

שורה תחתונה הייתי צריך להיות עשיר

נחמד לשמוע שהמנוע מרגיש טוב ואמין, אני עוצמי עומד מול רכישת רכב וה108 עם אותו מנוע מאוד קורץ לי השיפור בכח אל מול שאר החברות לקטגוריה.

אם תוכל לכתוב חוות דעת ספציפית על המנוע בשרשור שלי (אני לא רוצה "לחטוף" את השרשור הזה) אני אשמח מאוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593245-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%9B60-000-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%93%D7%A9

פורסם

ועכשיו לשאלה הסופית.

יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר פולו 1.2 TSI 2015 עם 15000 ק"מ. או 2014 עם 3000 ק"מ.

מה הכי נכון לי במידה ואני מחפש נוחות נהיגה חסכון בדלק ושקט נפשי.

פורסם

רכב לימון הכוונה לא הצבע, הכוונה לרכב שבקושי נסע והתקלקל בצורה מקיפה(גיר/מנוע וכדומה ) ויש כאלה פה ושם.

אטמוספרי זה מנוע ללא טורבו, מגדש על וכדומה. כמו ה1.2 הבסיסי.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך, ויש גם כפתור עריכת הודעה.

אם אתה מדבר על פולו ידנית אז לא צריכה להיות בעיה, הבעיות שהיו בתחילת הדרך של ה1.2 TSI פחתו משמעותית . אם רובוטית יש את עניין מוניטין האמינות הלא מזהיר של תיבות הDSG.

• תוכן חדש...