Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי צינור גינה ואני רוצה לעשות שטיפה עם סבון כלים לניקוי עמוק ויש לי גם כפפת מיקרופייבר, השאלה שלי היא איך אני מבצע את זה עם הסבון הרי אין לי דלי לערבב אץ המים עם הסבון, וכמה סבון כלים צריך לשים

פורסם

אין כמות מדויקת כי זה לא מיועד לרכב,אני הייתי שם 2 כפיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע מה אני עושה: שם קצת סבון לניקוי כללי ישר על האוטו, אחרי זה מתיז קצת מים להרטבה ראשונית קלה, אחרי זה לוקח מטאטא ומקרצף איתו את כל הרכב, אחרי זה שוטף עם הצינור. קל ומהיר

פורסם
תשמע מה אני עושה: שם קצת סבון לניקוי כללי ישר על האוטו, אחרי זה מתיז קצת מים להרטבה ראשונית קלה, אחרי זה לוקח מטאטא ומקרצף איתו את כל הרכב, אחרי זה שוטף עם הצינור. קל ומהיר

רעיון טוב!

אנסה גם.

מטאטא רגיל או רך כמו בשטיפות?

"יאללה בירי".

פורסם

מטאטא רך. קניתי אחד שמיועד רק לדברים כאלה. אני לא יודע עד כמה אתה מקפיד על ווקס ואיזה רכב יש לך (אולי אתה דואג שהרכב יהיה בוהק וכדומה). מי שממש פדנט עושה שטיפה ידנית עם ווקס וחומרים נגד שריטות. זה ממש לא אני

פורסם

אני מתאר לעצמי כמה סווירלים יש לך,השיטה עם המטאטא מהירה אך גורמת לסווירלים לכן לא מומלצת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רעיון טוב!

אנסה גם.

מטאטא רגיל או רך כמו בשטיפות?

רק עכשיו אתה יודע שזה רעיון טוב? ממליץ לך בחום על מטאטא כזה. (הכי מומלץ זה מסיבים טבעיים שעברו טקס פגאני ) פשוט לא תבין איך הוא מוריד לכלוך בקלי קלות...

אבל אין תחליף לשיטת שני הדליים בשילוב מטאטא.

images.jpg

פורסם

מטאטא!?!

אתה לא באמת שוטף עם מטאטא נכון? אתה טרול! בדוק טרול!

עדיף שתשטוף במכונות שטיפה "ג'ילדות", יעשה פחות נזק.

ואל תספר לי סיפורים על מטאטא רך במיוחד שעשוי משיערות זנב חד-קרן. ראיתי מטאטאים "רכים", שורטים כמו מפתח את הפח. טוב שאתה לא שוטף את הרכב עם חצץ.

פורסם
מטאטא רך. קניתי אחד שמיועד רק לדברים כאלה. אני לא יודע עד כמה אתה מקפיד על ווקס ואיזה רכב יש לך (אולי אתה דואג שהרכב יהיה בוהק וכדומה). מי שממש פדנט עושה שטיפה ידנית עם ווקס וחומרים נגד שריטות. זה ממש לא אני

אמרת מילה גסה אצלנו בפורום.

מטאטא פה זה נושא רגיש. אצלנו מנקים את הרכב רק עם כפפות או ספוגי מיקרופייבר (רצוי כפפות), בשיטת שני דליים ועם שמפו רכב ייעודי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מטאטא!?!

אתה לא באמת שוטף עם מטאטא נכון? אתה טרול! בדוק טרול!

עדיף שתשטוף במכונות שטיפה "ג'ילדות", יעשה פחות נזק.

ואל תספר לי סיפורים על מטאטא רך במיוחד שעשוי משיערות זנב חד-קרן. ראיתי מטאטאים "רכים", שורטים כמו מפתח את הפח. טוב שאתה לא שוטף את הרכב עם חצץ.

בעיר שלי לדוגמה כולם שוטפים עם מטאטא.

יכול להיות שפעם זה לא היה ככה, אבל היום כולם עושים את זה.

אני בעצמי חטאתי ועשיתי את זה פעם , באמת ששמתי לב לשריטות חדשות לאחר מכן שכנראה נבעו מהשטיפה.

דרך אגב, יש לי נסיון עם צינור גינה, הוא בכלל לא עוזר, מקסימום להרטיב טיפה את הרכב לפני.

פורסם

גם בבאר שבע כולם שוטפים עם מטאטא, או שאם תבקש ישטפו לך עם הכפפה הזולה הזאת שמוכרים באיביי בדולר, אבל עדיין ימרחו את הלכלוך ממקום למקום ככה שזה לא שווה הרבה.

זה שרוב המקומות שוטפים ככה בארץ זה לא אומר שזאת השיטה הנכונה לשטוף. זאת שיטה מסחרית כדי לסיים מהר ו"לתקתק" כמה שיותר רכבים בכמה שפחות זמן.

ואושריקו, אם משתמשים נכון ושוטפים נכון, צינור גינה יכול לעזור מאוד.

אם לי היה צינור גינה היה לי הרבה יותר קל לשטוף את הרכב שלי. עושים פרה וואש עם שמפו רכב זול, מחכים דקה או שתיים, שוטפים עם הצינור, עובדים עם שני דליים ושמפו רכב נורמלי, מורידים את הסבון וגמרנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...