Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שהגיב לי (או שאני חושב שהתכוון אליי): כתבתי במפורש שמי שפדנט לא ישתמש במטאטא.

תשמעו, באוטו שכבר לא חדש ושכבר יש פגיעות פה ושם, אתה מתחיל להשלים עם זה שכבר אין דרך חזרה לייפות אותו, ומה שחשוב שהוא נוסע ומשרת אותך. ברור לי שאני נמצא בפורום רכב (ולא סתם פורום אלא באתר ייעוד לרכב) ושיש כאן לא מעט אנשים שרכב זה הנשמה שלהם. ציינתי שאני לא כזה.

אין לי שום ביקורת על אחרים אבל אני מניח, למרות שלא שאלתי, שמי ששאל לא מבקש פתרון שעולה עשרות שקלים אלא משהו מהיר.

הלאה, המטאטא שלי הוא רגיל. כשכתבתי מטאטא רך התכוונתי שהוא לא מטאטא כביש או גס מדי. כלומר אני משתמש במשהו פשוט, אבל השימוש רק לרכב ולא גם לדברים אחרים.

פורסם (נערך)

נראה לי שאתה בפורום הלא נכון. מי שאכפת לו מאיך שהרכב נראה? זה לא משנה

אם הרכב בן שנתיים, 10 אפילו 20 שנים. הוא תמיד ישמור עליו. מבטיח לך שמטאטא לא יגע בו.

לדעתי הבעיה הבסיסית שלך שאתה לא מודע להשלכות של שימוש במטאטא לכן אתה מגיב ככה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

צינור גינה מאוד עוזר, הלוואי שהיה לי את האפשרות הזאת במקום לסחוב ג׳ריקן 20 ליטר עם משאבת מים ועוד דלי מים ענק.

עושים פרי ווש, שוטפים עם הצינור, עוברים עם כפפה וסבון ושוב שטיפה עם צינור. זה הכי אידאלי.

פורסם

דרך אגב, יש לי נסיון עם צינור גינה, הוא בכלל לא עוזר, מקסימום להרטיב טיפה את הרכב לפני.

מה זה לא עוזר?

צינור שטיפה זה הדבר הכי אידאלי/בטוח לשטיפת רכב.

פורסם
פשוש, התכוונתי לצינור גינה. גרניק זה האלוהים של השטיפה אבל הרבה פעמים צינור גינה לא מוריד את כל האבק לפני או מעט חול.

זה ככול הנראה כי אתה שוטף בשיטה לא נכונה.

אני מרטיב את הרכב עם הצינור.

ממלא דלי עם 3-4 ליטר מים (גלון) ומוסיף לו שמפו בדילול הנכון.

שוטף את ההרכב עם כפפה ומשתמש בחומר הניקוי שבדלי.

חזרה אל הצינור - שטיפת הסבון שעל הרכב וייבוש.

חצי שעה גג ויש לך רכב נקי ומצוחצח.

פורסם

הכל תלוי בפרי ווש בקיצור. לדעתי ככה הי נוח וקל לשטוף את הרכב.

שום גרניק לו יוריד משקעים של לכלוך, רק כפפה עם סבון יעודי.

פורסם
עדיף מטאטא עם סיבים קשים וקשיחים ואת הלכלוך הקשה העיקש להסיר עם נייר שיוף גס...

איזה נייר שיוף? נייר זכוכית 120 יתאים?

• תוכן חדש...