Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שיבכו?

מה רע בc4? זה של308 יש פלטפורמה חדשה יותר ?

על הפלטפורמה הזו מתבססים גם הקקטוס, ה208 והds3 אז הם גם רכבים לא טובים ומיושנים?

יש בc4 מנוע וגיר מודרניים , היא לא כבדה במיוחד , היא מאובזרת מצוין ואפשר להוסיף לה גם מובילאיי במחיר משתלם למי שזה מעניין אותו , אני לא רואה במה היא נופלת מיונדאי i30 , קיה סיד , טויוטה אוריס ושלא נדבר על התת משפחתיות שמולן היא מתומחרת.

בכל מקרה בימים האחרונים יצא לי לראות בפועל על הכביש c4 מתוחה מספר פעמים(לא, זאת לא היתה אותה אחת כל פעם) , ואני דווקא חושב שהרוכשים לא פרייארים(בלי קשר לזה שאבי רכש כזו) , פשוט מדובר באנשים שחיפשו משפחתית קומפקטית איכותית ונעימה לנסיעה עם קצת כוח, והגיעו למסקנה שב15k פחות מהמתחרות הc4 נותנת יותר ולקחו בחשבון שכקונים בזול מוכרים בזול.

באמת לא ברורה הטרוניה. אוטו נוח מאוד, מאובזר למדי, נעים ושקט בנסיעה, מנוע טורבו מצוין ולשם שינוי גיר נורמלי ולא כל מיני רובוטים מתקדמים עם המון קלאצ'ים והמון שאלות מסוג של למה זה מהסס ולמה זה רועד, וכל זה במחיר שחותך לא מעט לירות ממחירן של מתחרות שיתרונן היחיד הוא הסמל שעל הגריל.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זו הייתה יונדאי שמכניסה טכנולוגיה חדשה ל-i30 שלה בדמות מנוע טורבו קטן ומחיר של 115K אז הרבה אנשים היו מדברים אחרת.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אחרי אתמול החלטנו לעשות מעשה והלכנו למותג הרכב שהוא הכי נסחר במחירון הרכב יד שנייה והוא סוכנות מאזדה.

רצינו לבצע טרייד אין על הרכב שלנו מאזדה 6 לקשורי 2009 יד שנייה עם 83.000k"m פרטית ולקנות מאזדה 3 חדשה.

המחירון של המאזדה 6 שלנו הוא 58000ש"ח אך אופססס...

יכול להיות שמותג הרכב מאזדה לא מאמין ברכבים שלו ?

כי קיבלנו הצעת מחיר לטרייד אין של 44000ש"ח כפוף לבדיקה.

וכמו מאמר המשוררים פרייארים לא מתים אלה רק מתחלפים.

פורסם

מאזדה, עם קצת סבלנות, אתה יכול למכור לבד.

סיטרואן C5 לא, אלא אם תוריד את המיכנסיים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא מבין את הבניה כאן. טרייד אין הוא חלק מהעיסקה. נותנים מחירון - תשלם יותר על האוטו החדש. תמכור לבד- תקבל הנחה. סה''כ העסקה לא ישתנה. הרי לא באמת ציפיתם שגם ייקח לכם רכב ישן יושלם פרמיה מול השוק וגם ימכור לכם חדש במחיר מוזל.

זה תקף לכל רכב מכל תוצרת. לכן אני תמיד מעדיף למצוא לבד וכולי להפסיד כמה גרושים אבל לפחות את הייבואן עד הסוף בעסקת מזומן.

פורסם

טרייד אין הוא חלק בלתי נפרד משיווק המכוניות של היבואן.

דוגמאות טובות הן הטרייד אין של טויוטה ופולקסווגן.

משלמים מחירים קרובים מאד למחיר המחירון, ומרוויחים פעמיים - פעם ראשונה שהאדם שב וקונה עוד רכב שהם מייבאים, ופעם שנייה בכך ששומרים על ערך המכוניות אותם הם מייבאים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מאזדה, עם קצת סבלנות, אתה יכול למכור לבד.

סיטרואן C5 לא, אלא אם תוריד את המיכנסיים.

גם מאזדות עם נתונים יפים לא מוכרים כל כך מהר,ובוודאי שלא במחירון.

פורסם
רצינו לבצע טרייד אין על הרכב שלנו מאזדה 6 לקשורי 2009 יד שנייה עם 83.000k"m פרטית ולקנות מאזדה 3 חדשה.

המחירון של המאזדה 6 שלנו הוא 58000ש"ח אך אופססס...

יכול להיות שמותג הרכב מאזדה לא מאמין ברכבים שלו ?

כי קיבלנו הצעת מחיר לטרייד אין של 44000ש"ח כפוף לבדיקה.

1. המחירון לחלוטין לא משקף את השוק.

2. מחיר השוק הריאלי של הרכב שלכם הוא בערך 50000 ש"ח, והחברה שעושה את הטרייד-אין צריכה להשקיע ברכב כמה אלפי שקלים לפני מכירתו, ולתת אחריות לקונה - כך שהמחיר שהוצע לך אינו מצוץ מהאצבע.

3. דלק מוטורס לא צריכה לסבסד אף אחד כאשר היא מוכרת בקלות את כל הכמות המוקצת לה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים , קחו בחשבון שגם זמן שווה כסף , לחכות לפרייאר שיבוא בשוק היד שניה יכול לקחת לא מעט זמן גם למכונית אסייתית.

בשנה האחרונה יצא לי להיות מעורב בשתי מכירות של רכבים אחד זה פיאט פנדה מהדור הקודם שנת 2013 והאחר i30 מהדור הקודם שנת 2012 שניהם נמכרו פחות או יותר תוך אותו הזמן , אבל מי לדעתכם נמכר במחירון (שתיהן יד ראשונה עם ק"מ נמוך)?

לא, לא היונדאי.

ביונדאי יש המון היצע למרות הביקוש הגבוהה יחסית, לפיאט גם יש ביקוש , נמוך יותר אבל גם ההיצע קטן בהרבה, וכשמישהו מחפש יד ראשונה עם ק"מ נמוך וגם עם העדפה לצבע מסויים אז כבר בכלל אין לו יותר מידי אופציות.

בכל כשהc4 תימכר אחרי 3 שנים ב60k ופורד פוקוס תימכר עוד 3 שנים ב65k עדיין הבעלים של הפורד הפסיד יותר .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
מזוכיסט? לא...

פראייר? כן.

אם זאת לא הצרפתית האחרונה שלך, כנראה שזה עובד להם.

שאפו ללובינסקי, הצליח להם.

הדגמים שלהם צונחים במחירון,

הם נמנעים מלשלם את המחירון המצחיק גם כך,

ולבסוף מוכרים לך דגם בן שש (בשפת חברות הרכב זה לא ישן, זה בר מינן) וכל זאת ב"הנחה" של 15%.

אז כן, מצאו 100 פראיירים שיבכו בעוד 3 שנים.

הדור השני של C4 לא בדיוק בן 6. הרכב אמנם הוצג בתערוכת פאריס בספטמבר 2010, אבל תחילת השיווק שלו היתה במאי 2011. כלומר, אפילו לא בן 5 :) מוכרים בארץ דגמים הרבה יותר ותיקים מזה, למשל פולקסווגן טיגואן

פורסם

אני מוכן לקחת בחינם (ואז למכור לראשון שבא עם כסף ביד)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אומר זאת כך בקצרה, גם בחינם אני לא אקח רכב מלובינסקי...

אומר זאת כך, יש כמה מכוניות של לובינסקי שהייתי שמח לשלם עבורן - 208 בנזין ידני, דיזל ידני, GTI, קקטוס מכל סוג ומין, ויש עוד...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...