Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוריס היברידית חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב עם מקום לכלב מאחורה, אמין ובטיחותי לתקופה של 6 שנים לפחות. האופציות הן כרגע:

טיוטה אוריס היברידית

או

I30 cw

האחרונה פחות אטרקטיבית גם בגלל איבזור וגם בגלל אובדן ערך קטן יותר.

יש למשהו המלצות אחרות? האם האוריס מומלצת?

תודה.

פורסם

היתרונות של האוריס על היונדאי.

חסכון בדלק

אבזור

תיבת הילוכים שנחשבת לפחות מורכבת ואמינה יותר.

היתרון של היונדאי מתבטא רק במחיר נמוך יותר.

האוריס בהחלט עדיפה.

פורסם

האוריס הוא רכב משמים לנהיגה. אני לא יודע איך היונדאי אבל קשה לי להאמין שהיא כל כך MEH.

בכל מקרה, כל רכב במרכב האצ'בק יתאים לכם לכלב וכאלה יש גם את המאזדה 3 האצ'בק (שעולה פחות) או הפורד פוקוס החדשה (שעולה פחות, יש לה מנוע טורבו חסכוני עם ביצועים עדיפים משמעותית ואפשר למצוא אותה גם בגירסת סטיישן שעדיין עולה פחות).

בסדר הגודל הזה של מחיר אתם יכולים גם למצוא ג'יפונים חביבים כמו הסובארו XV או הסוזוקי ויטארה החדשה (לשתיהן הנעה כפולה).

פורסם

האוריס מצויינת. בכל מקרה לא היא ולא אף אחת מהסגמנט שלה היא לא "מכונת נהיגה".

לאוריס ייתרון עצום בתחום החסכון, ואם נשפוט על פי הביקוש של ההיברידיות המשומשות של טויוטה, והעדר תקלות סדרתיות, היא ללא ספק גם תזכה לביקוש 'חזק' גם כמשומשת.

בינה לבין היונדאי לא הייתי מתלבט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...