Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות באותו נושא:

1. אילו רכבי שטח קצינים מקבלים מהצבא - דוגמאת מיצובישי פג'רו, אילו עוד?

2. האם הצביעה לצבע הצה"לי מתבצעת בארץ או על ידי היצרן לפני הגעתו ארצה?

3. האם יש רכבים כאלו לא בשירות הצבא?

4. איזה רכב ניתן לדמות לרכב צבאי מהסגנון הזה?

תודה רבה לעונים.

פורסם (נערך)

1. פאג׳רו ארוכה חומה למח"טים ומאו"גים, לצד רכב לבן צנוע יחסית.

2. פאג׳רו ארוכה לבנה (לרוב שחורות ולבנות) למפקדי יחידות מיוחדות ומפקדי חילות. כמובן עם אורות מהבהבים.

3. סופה 3 חומה למפקדים לוחמים בדרג מ"פ-מג"ד. לא כל מ"פ מקבל סופה, רבים מקבלים דימקס חומה.

הצביעה מתבצעת בארץ למיטב ידיעתי.

אין לך את הציוד המתאים לדמות רכב לרכב חום. כמו כן, זה לא חוקי. כמו כן, זה לא נותן אף פריבילגיה.

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם

יש רנגלרים "ספורט" ידניים ברמת גימור מוזרה שכוללת מצד אחד מולטימדיה ומצד שני חלונות ידניים (גם מלפנים).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מדוע זה לא חוקי?

נניח שיש לי פג'רו, אני צובע אותה בצבע חום (חאקי) כמו של הצבא ומשנה את הצבע ברישיון הרכב. האם עברתי על החוק?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
1. פאג׳רו ארוכה חומה למח"טים ומאו"גים, לצד רכב לבן צנוע יחסית.

2. פאג׳רו ארוכה לבנה (לרוב שחורות ולבנות) למפקדי יחידות מיוחדות ומפקדי חילות. כמובן עם אורות מהבהבים.

3. סופה 3 חומה למפקדים לוחמים בדרג מ"פ-מג"ד. לא כל מ"פ מקבל סופה, רבים מקבלים דימקס חומה.

הצביעה מתבצעת בארץ למיטב ידיעתי.

אין לך את הציוד המתאים לדמות רכב לרכב חום. כמו כן, זה לא חוקי. כמו כן, זה לא נותן אף פריבילגיה.

נכון.

יח' מיוחדות נוסעות על ג'יפים אזרחיים. לא בטוח שמותר לכתוב כאן איזה סוג רכב בדיוק.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)
מדוע זה לא חוקי?

נניח שיש לי פג'רו, אני צובע אותה בצבע חום (חאקי) כמו של הצבא ומשנה את הצבע ברישיון הרכב. האם עברתי על החוק?

ולהרכיב לוחית רישוי שחורה, אורות מהבהבים?

ברור שאפשר לצבוע בחום. אבל זה יהיה דומה רק בצבע.

באותה המידה אפשר לצבוע רנגלר בצבע חום, אבל הוא לא יהיה דומה לסופה 3 חומה קלאסית.

עריכה, לפאג׳רו החומה יש גם מיגון תחתון של אספיר.

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם
נכון.

יח' מיוחדות נוסעות על ג'יפים אזרחיים. לא בטוח שמותר לכתוב כאן איזה סוג רכב בדיוק.

אני לא מדבר על הרכבים המבצעיים שמניידים לוחמים. שם אפשר למצוא הכל מהכל.

מה שציינתי מתייחס ספציפית לרכב הלבן של מפקדים בכירים (לצורך העניין, לא איתו יכנס מפקד יחידה מיוחדת לפשיטה באיו"ש, וגם לא למבצע מ"מ בעומק ערבסטאן).

פורסם
ולהרכיב לוחית רישוי שחורה, אורות מהבהבים?

ברור שאפשר לצבוע בחום. אבל זה יהיה דומה רק בצבע.

באותה המידה אפשר לצבוע רנגלר בצבע חום, אבל הוא לא יהיה דומה לסופה 3 חומה קלאסית.

עריכה, לפאג׳רו החומה יש גם מיגון תחתון של אספיר.

לא ענית על השאלה.

להרכיב לוחית רישוי שונה ממה שקיבלת עם הרכב זה לא חוקי, כך גם אורות מהבהבים.

אני שאלתי לגבי הצבע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
לא ענית על השאלה.

להרכיב לוחית רישוי שונה ממה שקיבלת עם הרכב זה לא חוקי, כך גם אורות מהבהבים.

אני שאלתי לגבי הצבע.

למען האמת לעולם לא בדקתי זאת.

בנושא דומה, שמעתי שיש איסור לצבוע רכב בצבעי רכב משטרתי מחשש לזיהוי מוטעה.

במידה ואכן קיימת תקנה כזו, ניתן להבין אותה כי זיהוי מוטעה של רכב והיושבים בו כמשויכים למשטרה, עלולה להעניק להם פריביליגיות מסוימות.

זיהוי מוטעה של רכב כצבאי, לא תעניק לו שום פריביליגיה.

לכן אולי לא קיים איסור שכזה לצבעים משויכי צבא.

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם
נכון.

יח' מיוחדות נוסעות על ג'יפים אזרחיים.

לא בטוח שמותר לכתוב כאן איזה סוג רכב בדיוק.

תשובה נכונה - נכון שאפשר ומסקרן לכתוב ..

אבל לא הכל חייב להתפרסם בגלוי, תמיד יש אחרים הקוראים ומסמנים, לא צריך לעזור להם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש עוד כמה ג'יפים אזרחיים שראיתי בזמני שבעלי דרגות גבוהות התניידו אתם בשטח ומחוצה לו. לנד קרוזר ארוך מוזהב היה והושבת בתאונה.

היו עוד אבל שכורים כנראה לא משהו קבוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם מישהו יחליט שאתה מנסה ליצור מצג שווא, אתה עלול להסתבך סתם. התחזות היא עבירה פלילית וחוץ מאשר מילואימניק שרוצה להיכנס עם הרכב האזרחי שלו לבסיס כי לא בא לו לחנות אותו כמו כולם בחוץ, אני לא רואה איזה עוד יתרון יש בלצבוע בצבע כזה מכוער את האוטו.

פורסם

אין שום בעיה לשנות צבע רכב לחום. תהיה סיבת הבעלים אשר תהיה. זה עניינו בלבד.

גם אין בעיה לצבוע רכב בצבעי כחול-לבן, בדומה לרכבי משטרה - רק לא לצייר סמל משטרה או כל צורת זיהוי שמתקשרת עם המשטרה.

וסתם לשם הדוגמא - רכבי משטרה שנמכרים במכרז, מוחקים מהם את סמל משטרה/ המילים משטרה, ונעים על הכביש כשהם בצבע כחול-לבן כפי שהיו בזמן השימוש המשטרתי.

• תוכן חדש...