Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ככל הנראה יש בארץ הרבה אנשים שמבינים בג'יפים מסוג CJ - מבקש מכם קצת עזרא...

תוכלו בבקשה להעריך כמה שווה הג'יפ שבתמונות - לפי דברי הבעלים - הוא פירק את המנוע והחליף שם כל מה שצריך + הג'יפ מקורי לגמרי + עסו לו ניקוי חול - הצבע הלבן זאת צביע חובבנית - צריך להחליף צמיגים - אין ברזנט סגירה - צריך לחבר את החשמל לפנסים של הרכב (יש את הפנסים)...

מה דעתכם שווה 20,000 ש"ח ?

כל דעה תתקבל בברכה תודה.

10538478_682419781795711_736588511_n.jpg10564867_682419785129044_1624361592_n.jpgunnamed.jpgunnamed1.jpgunnamed2.jpgunnamed3.jpg

פורסם

עם כל האהבה וההערכה שיש לי לפורום , הייתי ממליץ לך לפתוח שרשור גם בג'יפולוג.

רק דבר אחד מפריע לי , אם חיבור הפנסים היה עבודה כזו פשוטה, למה לא עשה את זה בעצמו? הרי הבן אדם מנסה למכור רכב...

קח לבדיקה :mm_tongue

פורסם (נערך)
אפשר לדעת מה מטרת הקניה, למה ה-CJ ישמש? זו הגשמת חלום, טיולי שטח, אספנות, נסיעות לסופר/עבודה?

כרגע יש לי דייהטסו טריוס שאני מוכר ומישהו הציע לי להחליף את הדייהטסו על הג'יפ ואני רציתי לבדוק עם זה שווה - כי לפי מה שראיתי ביד 2 יש ג'יפים דומים ב 12,000 וגם ב 40,000... אני רוצה שהרכב יסע ויהיה אמין ושלא אצטרך לתקן בו מהשוא כל יום :) תודה

עריכה אחרונה על ידי CarMakar
פורסם

אם אתה רוצה שהרכב יהיה אמין, ולא תצטרך לתקן בו משהו כל יום, תשאר עם הטריוס.

הג'יפ הזה בכל זאת כבר 46 שנים על הכביש. רכב כזה לא מחזיקים בתור רכבי עיקרי, אולי רק בתור תחביב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי, אין מה להתלהב מהדבר הזה. והוא ממש לא שווה 20.0 אש"ח.

זה בודי ישן שבגלל שצבעו אותו אתה לא יכול באמת לדעת מה עשו לו, והדברים האלה מחלידים מאוד.

מנוע שווה כמה אלפים בודדים בלבד, כשהוא תקין, וכאן אתה לא באמת יודע.

זה לא שווה 20.0 אלף שקלים. לדעתי גם לא 8.0 אש"ח.

וגם אחרי שתשקיע בו לפחות 15.0 אלף - זה עדיין לא יהיה רכב יומיומי.

אם אתה לא רוצה את הטריוס - תמכור אותו, אל תחליף בנבלה ישנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ולא דובר עדיין על דלק ותחזוקה, אפילו כג'יפ שטח לא הייתי משתמש בו,

המטרה של כזה כלי רכב הוא אהבה לשיפוץ תחזוקה וכאספנות.

פורסם

זה לא רכב שעושים יישור קו וזהו 2000 עד 10000 תלוי בבעל הרכב והכיס

זה רכב ישן מאוד שצריך להשקיע בו הרבה כסף שיסע באמינות.

כיסוי גשם/חורף צריך? הגה כוח צריך? מזגן צריך? מושבים מאחור צריך?

זהו רכב לאספנים וכזה שייסע ביום יום צריך להשקיע הרבה יותר מ 20000 שח

פורסם

בתור בעל ניסיון רב עם הכלים הללו איני ממליץ אם אתה מעוניין בו כרכב יומיומי. תצרוכת הדלק תהייה בממוצע סביב 1-5. מהירות השיוט תהיה סביב 70 קמ"ש (3 הילוכים ובנוסף הילוכי כוח).

הרכב מאד פשוט בבסיסו. אבל צריך לבדוק המכלולים. אם המנוע בריא והגיר והטרנספר טובים ובדקת את הסרנים והפרונט....והכל תקין, אזי סה"כ מדובר על רכב אמין. באופן מפתיע הוא מאד עביר ומהנה בשטח (במיוחד כשהוא פתוח) ויעשה כמעט כל מה שאחיו החדשניים (והכוונה לגיפים אמיתיים ולא קרוסאוברים למיניהם).

סה"כ קלאסי ונחמד....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...