Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקו, עוד לא קניתי, לא לצעוק עלי חחחחחחחחחחחחחח

האמת היא שאני מסכים עם הקופסא, מנסיון של 5 שנים עם ג'ימיני משופר קצת, אפילו לא היטב, הוא עבר איפה שכל הגדולים עברו.... ובלי לדפוק אותו או להרוס אותו. אז יש לי חיבה עזה לג'ימיני, רק שגדלתי ואני מחפש משהו קצת יותר כיום (גם המשפחה גדלה ואין מקום לבחורה ושתי הכלבות עם ציוד בג'ימיני, בטח בטיול ארוך יותר שצריך ציוד).

ממשיך בבדיקות והחיפושים....

תודה :-)

פורסם (נערך)

הקופסא - אני זוכר. זה רק אומר שתוכל להשתקם מהמצב בו אתה נמצא... :-P

פות"ש - אם יש לך פייסבוק - תצטרף לקבוצה שנקראת "מועדון טויוטה 4X4..." יש שם כרגע אוטו מעניין במחיר סביר.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד הצעה ליציאה מהקופסה - סאנגיונג רקסטון.

אמנם לא מפלצת שטח חולנית כמו רנגלר אבל אני לא חושב שיש לו הרבה מה להתבייש מול הפאג'רו.

שלדת סולם, סרן אחורי חי, הילוך כח הם מתכון לא רע לשטח.

על הכביש הוא חסכוני יחסית, נעים ומרווח. וכבונוס אתה מקבל רכב הרבה יותר חדיש באותו תקציב וגם לטעמי נראה לא רע בכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא קרה לי הרבה שיכלתי להצטרף לכל מילה בהודעה באינטרנט,

אבל אני מצטרף לכל מילה של דיסקוTD5,

ועליו אוסיף את דעתי, קח אוויר, קח זמן, תפסיק לעשן ותכוון לל.קרוזר 2010,

ולו בגלל בקרת היציבות שהיא לדעתי אלמנט בטיחות אקטיבי קריטי לכל כלי רכב שהוא,

ודאי לרכב גבוה שנע על אספלט.

הג'ימני הוא אכן מפלצת שטח, אגב, והוא נהדר כרכב שטח יעודי עם טיפה מנהלתיות באספלט, לא ההפך.

הלנדרוברים למינהם רכבים מרתקים (ויפהיפיים לדעתי, כולם כאחד ומכל שנתון) שמאוד מושכים אותי,

אבל ניסיון אומלל וארוך שנים של חברים\מכרים כולל 2 חדשים מהחברה שהתפרקו

גרם לי להבין שלעולם לא ארצה להיות בעלים של אחד.

The first one to get angry loses

פורסם

elibaba,

דווקא את הרקסטון לא הייתי ממליץ לרכוש. "על הנייר" הוא באמת מציע חבילה טכנית משתלמת - בפועל מהרגע הראשון שלו הוא לא הצליח להתחבב על איש, וסבל מלא מעט תקלות. העבירות לא כמצופה, ובטח לא ברמה של הפאג'רו, שהוא כמה רמות מעל. פאג'רו סטנדרטי ממוגן יעלה גם את מעלה ורדית בלי נזקים. רקסטון כנראה יוכל להתקרב לשם. לעלות - רק רכב כזה בליסינג יעלה וגם זה לא בטוח...זה לא הרכב שהייתי ממליץ למישהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אתה לא דוגמא למשתמש סביר...

לשעבר:

• תוכן חדש...