Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט תקציב 35-45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אופי הנסיעות? בעיר? מחוץ לעיר?

בתקציב הזה אפשר הרבה יותר טוב מסוזוקי אלטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה אופי הנסיעות? בעיר? מחוץ לעיר?

בתקציב הזה אפשר הרבה יותר טוב מסוזוקי אלטו.

כמו מה למשל?

ונסיעות לרב בעיר ובין עירוני גם..רגיל כמו כל אוטו

פורסם

יונדאי i20 למשל.

כמה בעיר וכמה מחוץ לעיר בערך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
יונדאי i20 למשל.

כמה בעיר וכמה מחוץ לעיר בערך?

עכשיו שנתים זה יותר בפקקים אך זה כאילו חצי חצי כזה נגיד 7500 בעיר ו7500 מחוץ לעיר

פורסם

חבר ממליץ לך אם אתה הולך על המיני את ה 107/C1/AYGO, היה לי 4 שנים 107 ויש לי עוד אחת של אישתי (שאני מוכר עכשיו).

אני ממליץ לא כי אני מוכר אלא כי זה הרכב הכי חסכוני בקטגוריה עם צריכת דלק אמיתית של 1:18 , טיפולים זולים, אחזקה נוחה מאוד, לתדלק כשצריך ופשוט להגיע ליעד במינימום כסף, כסטודנט אתה תעריך רכב עם צריכת דלק מעולה ואחזקה נמוכה.

לגבי הפיקנטו, אני עכשיו שוכר אחת ואני אציין שזה יותר רכב מהפיג'ו ומרגיש גם יותר רכב אך עם זאת צריכת הדלק נוראית 1:11.5 לגרסה האוטומטית שבסוף היום מסתכם להרבה כסף בחודש על דלק על אותו גודל של רכב.

הסיבה שאני מוכר אנו צריכים רכב גדול בעקבות הרחבת המשפחה וכרגע הפיקנטו בשכירות זמנית דרך מקום העבודה.

פורסם

הפיקנטו יכולה להיות אופציה,אחריות ל7 שנים,כאשר אצלך תישאר עוד 4 שנים בערך אחריות למנוע וגיר.

האיבזור טוב ואמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפיקנטו יכולה להיות אופציה,אחריות ל7 שנים,כאשר אצלך תישאר עוד 4 שנים בערך אחריות למנוע וגיר.

האיבזור טוב ואמינות טובה.

איזה רכב הכי מומלץ מהקטגוריה כמו של פיקנטו ואיביזה ב70 עד 80 אלף חדש חא חשוב הגיר

פורסם

אם אתה לא נעול על אוטומט, ומוכן להוסיף עוד כמה שקלים, יש לך אפשרות לרכוש סיטרואן c1 חדשה ב53,000 או דאצ'יה סנדורו (דגם שרק נחת, יש שרשור בפורום הכללי) הוא יעלה לך 58,000 כולל הרחבת אחריות ל5 שנים.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתרון של הפג'ו זה שהיא מודרנית יותר, 3 שנות אחריות וגיר אוטומטי סטנדרטי.

פורסם

האיבזה החדשה עולה 83,000 שזה כפול מהתקציב של פותח האשכול

פורסם

בתור סטודנט אני אומר לך תקנה שברולט ספארק שנתון 2011-2013 רכב ידני לא ישתה לך את הכיס הקנייה הכי חכמה שתעשה! הרכב שותה באזור ה ל 17 משולב, מיכל מלא רק 180-190 שקל מספיק לך לאזור ה 480-550+ ק"מ במיכל.

• תוכן חדש...