Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקבלת אישור כתיבה בעוף יש להגיש בקשה.

הנה קישור לטופס, העוף בסוף התור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתדלק (95) בעיקר בדלק חוצות המפרץ ברחוב ההסתדרות (בבניין של קרסו), ולא נתקלתי בבעיות. ממוצע הק"מ של הרכב זהה לכלל התדלוקים, החסרון היחיד שהיא תחנה קטנה ויש להמתין עד שמתפנה משאבה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

ביטול

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה סיכון עם טן? חברה לא קטנה. תדלקתי בתחנות טן באזור מפרץ חיפה אי אילו שנים בלי שום בעיות, הפסקתי כאשר נפתח כביש 22 ושיניתי את מסלול הנסיעה שלי.

פורסם
אתה יכול לתדלק ב 5.05 בפז מרכז הנגב או בפז קריית הממשלה .

למה לקחת סיכון עם טן ?

סיכון? אני מתדלק בטן באופן כללי כבר כמה שנים טובות אבל טוב לדעת שיש עוד תחנות במחירים הנ"ל.

פורסם

אתה לא יכול לעשות חישוב כזה בעצמך.

בדוק מה המחיר שהם משלמים.

פורסם

טן זה לא סיכון, אבל ברכב הפרטי רק דלק של חברות גדולות ולא מתקרב לקטנות כמו "סדש" וכל הלא מובנים האלו..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לאחרונה תדלקתי באופן חד פעמי בתחנת דיזול בלב המפרץ. לאחר מספר קילומטרים נדלקה נורת צ׳ק אנג׳ין אשר דלקה לסירוגין, ולאחר כיום נעלמה.

לא הרגשתי פגיעה בביצועים, התנהגות רגילה לחלוטין.

בדיקה אצל מכונאי לא העלתה שום תקלה נראית לעין.

אני לא יודע לשייך את הנורה באופן חד משמעי לדלק, אבל זו הפעם הראשונה שהנורה נדלקה בשנתיים שהרכב אצלי. אולי סתם צירוף מקרים.

פורסם

כמו שכתבתי, אני מתדלק בדיזול 4 שנים. אלפא 156 ואלפא ג'ולייטה. אבא שלי תידלק שם הונדה אקורד פעמים רבות, אשתי סוזוקי ליאנה. חבר תידלק שם 159 עם הזרקה ישירה - כולם בלי בעיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אעשה ניסוי - בתדלוק הבא אתדלק בקוקה קולה, ותדלוק לאחר מכן אחזור לדיזול.

נראה אם יחזרו/יופיעו סימפטומים כלשהם.

במהלך השנתיים האחרונות תדלקתי רק בפז נו"ש. אולי ישנו הבדל מסוים בדלק (בטווח התקין) שגרם לתופעה.

פורסם

יש לך קריאת סורק תקלות?

• תוכן חדש...