Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט לדעת אם גונבים אותכם,

מכניסים פיה למיכל, לפני שלוחצים ממתינים כמה שניות ומסתכלים על המונה אם המונה קופץ, אם כן אז גונבים אותכם.

או כאשר מתחילים תדלוק לאחר המתנה של מספר שניות ולוחצים, אם המספרים קופצים והדלק יוצא אחרי אז גם גונבים. תמיד תמתינו לפני שלוחצים וכך תוכלו לראות. הייתה כתבה על הנושא לפני מספר שנים.

פורסם

אני עובד באחת מתחנות הדלק הבנינוניות. חלק מהעבודה שלי היא גם לקבל מיכלית. אחת מנהלים החברה הוא לבדוק אם הדלק מהול במים או לא. יש לנו חומר סמיך מאוד שבודק את זה. (בנוסף גם בדקתי שאכן הוא מזהה מים).

יום בהיר אחד, מאחד מהמשרות שלי, הגיע לקוח שהציג את עצמו כמומחה לדלקים. הסברתי לו את נוהל של המיכליות, ואמר לי: הכל טוב ויפה, אבל השאלה האם המיכלים בתחנה מצופיים כנדרש, שלא יהיה חלילה סדק ואז המים שמצטברים באדמה יחלחלו לתוך המיכלית.

אז אמנם לא שאלתי את הבוס שלי לגבי האמירה הזאת (כי זה לא מעניין אותי), לא ראיתי מישהו שבודק את איכות הציפוי לאחר תקופה.

אבל כן הגיעו לתחנה חברות לבדיקת דלקים. בזכות איכות הדלק, קבלנו מדבקות של משרד התמת.

יש לציין שאני מתדלק שם בגלל נוחות (אני לא רואה סיבה לנסוע למקום אחר בגלל כמה אגורות פחות). אני לא מרגיש בעיות סחיבה. מגיעים גם לקוחות עסקיים כמו מוניות.

אבל כשאני לא בעיר מגורי, אני אתדלק בתחנות שיש מדבקה של משרד התמ"ת. כי אם יש מדבקה, לפחות התחנה גלויה למשרד.

פורסם

דומני שהבעיה המרכזית במיכלים סדוקים היא דווקא חלחול של דלק וזיהום הקרקע בסביבה ומי התהום. תחנות שילמו ביוקר על נזקים מסוג זה.

נדמה לי שאין משאבה בלי מדבקה של בדיקת תקינות מדידת כמות הדלק, השאלה היא האים מדובר בבדיקות פתע, מה תדירותן ועד כמה קל או קשה לשנות את טיב המדידה אחרי הבדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתדלק כבר משהו כמו 4 שנים בדיזול, בלי שום בעיה וגם השירות סבבה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא חושב שיש בהכרח קשר בין מחיר נמוך לדלק מהול.

אם אני מסתכל על זה מנקודת מבט של בעל תחנה - במידה והייתי רוצה לגנוב את הלקוחות ע"י מהילה של דלק במים הייתי לוקח מחיר רגיל/גבוה וככה מרוויח פעמיים. מי שגונב, גונב עד הסוף.

מתדלק כבר הרבה שנים בתפוז בסניפים בנתניה ובצ'ק פוסט. עד עכשיו הכל בסדר גמור.

הקטע של הצבירת "תפוזים" שאפשר לממש אותם לקנייה של דברים מהחנות נוחות בהחלט נחמד.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

כמעט לכל חברת תדלוק יש איזה מבצע של "צבירת ליטרים" בזמן זה או אחר. יש לי אפילו כמה נקודות "מתמיד" באל-על שצברתי בסונול, עד שהקשר הופסק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דומני שהבעיה המרכזית במיכלים סדוקים היא דווקא חלחול של דלק וזיהום הקרקע בסביבה ומי התהום. תחנות שילמו ביוקר על נזקים מסוג זה.

נדמה לי שאין משאבה בלי מדבקה של בדיקת תקינות מדידת כמות הדלק, השאלה היא האים מדובר בבדיקות פתע, מה תדירותן ועד כמה קל או קשה לשנות את טיב המדידה אחרי הבדיקה.

אני עובד בתחנה כבר 3 חודשים (לא הרבה זמן) וכבר נעשו לפחות 2 בדיקות איכות הדלק (שפעם אחת היא של משרד הכלכלה). יכול להיות שהחברה שאני עובד בה עושה מדי פעם בדיקות בשביל למכור דלק איכותי.

אני יכול לציין שהחברה שבה אני מוכר, הדלק נמכר בערך 11 אגורות, ויש מקומות שיכול להגיע לחצי שקל הנחה, בגלל תחרות מול חברות אחרות באזור.

פורסם

כמה זמן אתם חיים במדינה הזאת? האם פעם ראיתם מתנות בחינם?

לא. נכון? אז מה לגביי דלק במחיר זול?

יש תחנות מוזלות אמינות, זה אותם תחנות פרטיות שהוצאות השיווק שלהן מועטות והם יכולות לשחק קצת במחיר כדי לקבל העדפה על פני הרשתות הגדולות, אבל המשחק לא כזה גדול!

יש גם רשתות שמוזילות מחירים,זה קורה שבקרבת מקום יש תחנה פרטית שהוזילה את המחיר וכתוצאה מכך גם היא חייבת להפסיד את מרווח השיווק שלה כדי להרוויח כניסות (לחנות,לשטיפה וכד')

מה קורה שאתם רואים תחנה שהיא זולה משמעותית? יש 3 אופציות.

1. כיול לרעה של המשאבה - על כל ליטר תקבלו 950 מ"ל, על פניו זה לא הרבה אבל אם תאספו את זה ל 10000 ליטרים תקבלו שינוי גדול ורווח גדול לתחנה. מה עושים לפני ביקורת? משנים את הכיול ב 2 דקות בלבד. אגב, תקן הזיוף הוא 0.0001 או אולי יותר נמוך (נמדד במיקרונים)

2.סולר-לכו לאתר משרד האנרגיה ותראו שבכל פעם תופסים תחנות שהסולר שלהם לא טוב, לא תמיד תרגישו את זה במנוע, אבל זה קורה, ראויה להשמצה באינטרנט היא תחנת יעד בראשל"צ- מחיר הסולר כיום 4.99, התחנה נתפסה עם סולר שלא עומד בתקן או אפילו קרוב.

3.בנזין-גם אותו אפשר למהול,לא במים כמובן אלא בחומרים אחרים (אחוז האתנול למשל).

הרעש בחדשות לגביי הדלק שלא יוצא- אף תחנה לא יכולה לקבוע אם הדלק יצא בשניות הראשונות או לא,זה קורה כאשר יש אוויר במשאבה וזה נספר כדלק, אל תתדלקו מוקדם בבוקר או במשאבה/תחנה שאין בה מספיק רכבים ולא תפסידו את האוויר.

Miata ND2

פורסם

יש תחנה של דיסקאונט שאני מתדלק בה לעיתים בסגולה, היא זולה משמעותית מהתחנות הרגילות.

יום אחד תדלקתי שם בלילה והגיעה משאית של סונול למלא את הצוברים.

הכול שם שירות עצמי, אין שם חנות למיטב זיכרוני, אז כנראה שיש איפה לקצץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רוב התחנות הפרטיות מקבלות את הדלק מהחברות הגדולות, סונול לדוגמא ספקית גדולה. מהילה מתבצעת אחר כך. בסולר זה יותר פרוץ.

Miata ND2

פורסם
יש תחנה של דיסקאונט שאני מתדלק בה לעיתים בסגולה, היא זולה משמעותית מהתחנות הרגילות.

יום אחד תדלקתי שם בלילה והגיעה משאית של סונול למלא את הצוברים.

הכול שם שירות עצמי, אין שם חנות למיטב זיכרוני, אז כנראה שיש איפה לקצץ.

דווקא יש שם חנות.

גם אני מתדלק שם (ורק שם) כבר תקופה ארוכה ולא חווה כל תופעה חריגה. ממה שיצא לי לראות,

היא הכי זולה באזור לתשלום באשראי (סד"ש טיפה יותר זול עבור מזומן).

המינוס זה שלא ניתן לתדלק שם בשבת + אין יותר את השטיפה (הכושלת שלהם) בחינם

עבור תדלוק מעל לכמות ליטרים מסוימת.

פורסם

אני מתדלק בסד"ש בתל השומר יחסית קבוע בעיקר מטעמי נוחות, מתדלק בחזרה מהלימודים ישר, לא מרגיש שום הבדל כשמתדלק במזדמן בתחנות אחרות.. ההנחה שעושים שם היא בעיקר למשוך אנשים שיכנסו במיוחד לבית חולים כדי לתדלק, אנשים מעדיפים לתדלק על כביש ראשי בדרך לעבודה\חזרה כנראה..

פורסם

עד לפני שנה הייתי מתדלק באופן קבוע בסד"ש בתל השומר

עקב המחיר הנמוך.

הסטייה בדרך עקב הכניסה לבית החולים הייתה מזערית.

כיום מתדלק גם בסד"ש תל השומר וגם בתחנות אחרות.

לא מרגיש כל הבדל בתפקוד המנוע במהלך הנסיעה

או שינוי בצריכת הדלק.

פורסם
אני מתדלק בסד"ש בתל השומר יחסית קבוע בעיקר מטעמי נוחות, מתדלק בחזרה מהלימודים ישר, לא מרגיש שום הבדל כשמתדלק במזדמן בתחנות אחרות.. ההנחה שעושים שם היא בעיקר למשוך אנשים שיכנסו במיוחד לבית חולים כדי לתדלק, אנשים מעדיפים לתדלק על כביש ראשי בדרך לעבודה\חזרה כנראה..

אכן, שמתי לב שדווקא "ילו" (פז) כמעט תמיד היא התחנה הנגישה ביותר בכביש, כשיש הרבה תחנות של מתחרות שאתה צריך או לחכות לרמזור כדי להיכנס או ביציאה זה חתיכת תמרור עצור ולך תחכה עכשיו 5 דקות בשעות היום.

אגב, איך אני מגיב באוף טופיק? לא יודע אם זה קשור, אבל יש לי כבר שנה ותק.

• תוכן חדש...