Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שמן סינטטי מלא איכותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

סבבה תודה רבה ! (מומלץ לתסף בעוד משהו לצורך שמירה על מערכת נקייה וחזקה ? )

עריכה אחרונה על ידי ErezN5
פורסם

אותם השמנים מומלצים גם למנועי 1.6 דיזל של סיטרואן?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מנצל שירשור קיים להמשך חפירה בנושא.

בקרוב מאוד טיפול 80 ואני מתכנן לנצל אותו ליישור קו גדול, כולל החלפת כל הנוזלים והפילטרים למיניהם. בהזדמנות זו התחלתי לנבור שוב בנושא השמן. אני מטפל במורשה יבואן ושם שמים פז שעקרונית עומד בתקנים הנדרשים. כאן ההתלבטות: האם להסתפק בשמן פז, או שיש טעם להביא בעצמי שמן מהשורה הראשונה כגון ELF/Liqui Moly? ברור שלא יזיק לשים אותם במקום הפז; מצד שני, יש אלפי פלואנס דיזל שחורשים את כבישי הארץ כבר כמה שנים טובות, חלקם עובדים קשה ונסעו כבר מאות אלפי ק"מ, ואני לא שומע סיפורי אימה על בוצה וטורבואים שמחזירים נשמתם לבורא (ע"ע THP).

דעתכם?

חזיר דיזל

פורסם

ערב טוב,

אלעד, לא השמנים האלו לא מתאימים למנועי HDI, אולי רק ל - 2016, אם אתה רוצה אבדוק.

קורן, אולי כמה חברים יגידו שאני מגזים, אבל אני הייתי הולך על MOTUL הזה:

179-big.jpg

ראיתי ש - APEX MOTORS הביאו אותו לחנות , תרים טלפון לקבל הצעת מחיר.

http://www.apexmotors.co.il/

רועי

פורסם

אני חושב שגם elf או valvoline סינטטי מלא בצמיגות 5w30 אשר עומדים בדרישות היצרן יספיקו לפלואנס שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה ולאד ורועי.

לשם הסקרנות אולי אתקשר לשאול לגבי המוטול; לפי השוואת מחירים מול שמנים אחרים באתרי חו"ל כנראה שצריך לצפות לתג מחיר של 300 ש"ח וצפונה. נראה לי שאזמין ELF.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
אותם השמנים מומלצים גם למנועי 1.6 דיזל של סיטרואן?

אלעד

הנה פוסט שהעלה פעם איציק, זה מעודכן לסוף שנת 2015.

זה קצת יצא קצת מבולגן בגלל Tapatalk.

אם אני לא טועה, מנוע שלך הוא DV6C, מה שמופיע בשורה האחרונה. אם כך אז לפי ההוראות החדשות רק שמן 0-30 בתקן שמופיע ראשון למעלה. קוד מנוע רשום במדבקה עם מספר שילדה בפינה השמאלית תחתונה של שמשה קידמית, פוזיציות 6-7-8.

85a54b9e6e4e46adfdc3fc23bed1b0c3.jpg

• תוכן חדש...