Jump to content

shayjacoby

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של shayjacoby

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש לי מגאן 2002 ואבחנו לי החלפת שסתומים בגיר. קבעתי עם חבר בפורום לבצע את העבודה אך לא הסתדר לו מחוסר זמן. יש לי את 2 השסתומים מתאימים + 4 ליטר שמן גיר מתאים (צריך 3.5). בקיצור מי שיודע ומעוניין לעשות את העבודה מוזמן לפנות אלי בפרטי אני נמצא בחולון/פ"ת כל יום.
  2. היי, יש לי כזה רכב שעשה קילומטראז' של 100K שאלה: איך יודעים שהטורבו לא תקין?
  3. האם לפנות עם זה למוסך או שזה משהו שאפשר לקנות ולהחליף לבד?
  4. כן זה קרה גם אצלי, האור הלבן שבפנס מהבהב בעוצמה חלשה בזמן איתות
  5. לא. לא יודע איך לבדוק את זה. עוד דבר - מאז שהנורה מאחורה לא תקינה החץ השמאלי שבלוח שעונים מהבהב מהר יותר בזמן איתות. גם לאחר ההחלפה של הנורה, עדיין מהבהב מהר מהרגיל.
  6. היי, הרכב: רנו פלואנס דיזל. הבעיה: נורת האיתות האחורית בצד שמאל הפסיקה לעבוד. קניתי 2 נורות (כתומות) מסוג זהה לקיימות והחלפתי בשני הצדדים. גם לאחר שהחלפתי - השמאלית עדיין לא מהבהבת, מה יכולה להיות הסיבה?
  7. מדובר ברכב של אשתי. בחנייה לאחר נסיעה הרגישה שידית ההילוכים כאילו לגמרי השתחררה וכשהגיעה לP הידית נתקעה ולא ניתן להזיז. בתצוגה ובפועל הרכב נשאר על N ולא ניתן להזיז את הידית. הגיר עבר שיפוץ מלא כשהיה על 90K לפני 4 שנים, מאז הרכב נסע עוד 35K. האם זאת תקלה מוכרת? אשמח אם מישהו מכיר את התקלה ויודע איך לצאת מהמצב הזה.
  8. האם בנוסף לנורה אתה מרגיש שהגיר נתקע בהילוך ראשון ולא מאיץ? אם כן אז נשמע שאתה צריך שיפוץ גיר מלא. יש לי גם מגאן מאותו שנתון והתקלה כפי שתארת לא הסתדרה אצלי עד שעשיתי שיפוץ מלא היה חשוב לציין גם כמה קילומטראז עשה האוטו והאם בוצע שיפוץ מלא/חלקי של הגיר.
  9. כן יש לי אחריות יבואן שמסתיימת עוד 4 חודשים. זה משהו שיטפלו בחינם במסגרת האחריות?
  10. עד לפני חודש היתה תאורה באיזור העליון של הסל"ד (באדום), באיזשהו שלב האור העליון התחיל להבהב ואז כבה. לא מצאתי בספר הרכב וברשת דוגמא לאיך להחליף. האם משהו מכיר את הדגם ויודע להסביר איך להחליף את הנורה הזאת?
  11. הרכב: רנו פלואנס דיזל. הגעתי הבוקר לתדלק עם מיכל כמעט ריק. טעות שלי שלא אמרתי והמתדלק חיבר בטעות את המשאבה של הבנזין 95 עד ששמתי לב כבר התמלאו 2 ליטר ורק אז הוא החליף משאבה לסולר ותדלק עד הסוף, סה"כ 53 ליטר סולר. האם יכול להגרם כתוצאה מכך נזק לרכב?
  12. בדקתי בספר הרכב ואין פירוט לגבי מידות ספציפיות אלא רק הסבר כללי שיש לבחור צמיגים כפי שמצוין על דופן דלת הנהג. על דלת הנהג מופיעות המידות: 205/65/15 205/60/16 205/60/17 ברכב (נקנה מליסינג) כרגע כל הצמיגים שמורכבים הם 205/60/16 עם 92H לא יודע אם זה משנה במשהו אבל החישוקים הם מגנזיום. האם המידה 205/60/16 היא אכן הכי מתאימה?
  13. עשו טיפול 80K וביקשתי שיתנו לי מודפס את כל המידע שיש על הרכב. מצורף קובץ עם הסטורית הטיפולים, העניין שלא מפרטים מה הוחלף.
  14. יש לך את Castrol C4 שגם תומך בתקן Renault RN0720 http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-EDGE-5W30-C4-1L.html מגיע באריזות של ליטר כך שתצטרך 5 בקבוקים אני משתמש בו (גם פלואנס דיזל) ומאוד מרוצה
  15. אני מטפל במוסך מורשה, אני מניח שהתכוונת שאתה לא רוצה למוסך יבואן. בכ"א המוסך שאני מטפל בו בשני הרכבים (רנו) שלנו נמצא ברח' הירקון 42, באזור התעשיה של ב"ב. הוא ישר מאוד, מתמחה ברנו והמחירים סבירים.
×
×
  • תוכן חדש...