Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע חֶבֶר - יונדאי (סריקה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סריקה של חוברת המבצע של חֶבֶר לרכבי יונדאי.

צירפתי גם את הדף עם תנאי התשלום וההטבות. אז תשוו מחירים ותבדקו!

11.Sonata.jpg

12.SantaFe.jpg

Terms & Conditions.jpg

8.i35.jpg

9.Velostar.jpg

10.Tucson.jpg

7.i30CW.jpg

6.i30.jpg

5.i25.jpg

3.i10.jpg

4.i20.jpg

2.Connected car.jpg

1.Cover.jpg

פורסם

המחיר של הi30 הזוי גם לאחר ההנחה , זה כאילו כלמוביל החליטו שאין להם כוח יותר להתעסק עם הדגם הזה , מביאים רמת גימור אחת בלבד שהיא די מעליבה וזהו. אפילו לליסינג אני לא בטוח כמה היא אטרקטיבית כבר .

אפשר לקנות פוקוס או c4 עם יותר אבזור ועם מנוע טורבו במחיר זול יותר .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

איך בכלל עובדת ההנחה? האם "חבר" מסבסדים את הרכבים או שהם משתמשים בכוח שלהם כקבוצה גדולה כמו מין קבוצת רכישה?

כלומר האם לאדם שאין חבר יש אפשרות להשיג את ההנחות הנ"ל או שזה בלתי אפשרי מכיוון שחבר משלמים חלק מההפרש בין מחיר המבצע למחיר המקורי?

פורסם

לבן תמותה לפעמים יש הנחות שקרובות לחבר. בגדול, אני נמנע מלרכוש רכבים מיבואן שיש לו הנחות חבר, אלא אם ההנחה שאני מקבל קרובה מספיק לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
המחיר של הi30 הזוי גם לאחר ההנחה , זה כאילו כלמוביל החליטו שאין להם כוח יותר להתעסק עם הדגם הזה , מביאים רמת גימור אחת בלבד שהיא די מעליבה וזהו. אפילו לליסינג אני לא בטוח כמה היא אטרקטיבית כבר .

אפשר לקנות פוקוס או c4 עם יותר אבזור ועם מנוע טורבו במחיר זול יותר .

גם עם הi20 נראה סיפור די דומה. נראה שאיבזרו ותמחרו אותה כדי לא למכור.

לגבי ההשוואה לרכבי טורבו, מי שרוצה טורבו קונה, אבל זה בדר"כ קהל יעד שונה מזה שמחפש את הטכנולוגיה הבסיסית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

"חבר" לא משלמים כלום. מחיר המחירון הוא בסה"כ פיקציה, כי רק פראיירים משלמים את המחיר המלא, גם על חברות ליסינג שקונות בהנחה של עשרות אחוזים הם עדיין מרוויחים יפה.

פורסם

לגבי ההשוואה לרכבי טורבו, מי שרוצה טורבו קונה, אבל זה בדר"כ קהל יעד שונה מזה שמחפש את הטכנולוגיה הבסיסית.

הגיר dct 7 בi30 הוא הטכונולוגיה הבסיסית?

מילא i20 עם 4 הילוכים פלנטרי ומנוע עם הזרקה רב נקודתית.

ד"א מעניין באמת לשמוע חוות דעת מאנשים שהתנסו בdct 7 , לא ראיתי מבחן ישראלי למכונית עם הגיר הזה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

קצת מוזר להגיד את זה על מותג שמסר מעל ל-30000 רכבים בשנה האחרונה וזה לא משנה למי.

פורסם

קצת מוזר להגיד את זה על מותג שמסר מעל ל-30000 רכבים בשנה האחרונה וזה לא משנה למי.

פורסם

זה מאוד משנה למי. למכור i20 לחברות ליסינג זה קל.

הלקוח הפרטי היום כבר בודק מה הוא מקבל ברכב שלו ועושה נסיעות מבחן וה-i20 לא נותנת לו הרבה סיבות לרכוש אותה על פני טויוטה יאריס למשל ואני אפילו לא מזכיר את ה-208 והאיביזה הזולות.

גם המעטים שממש רוצים i20 ירכשו אותה דרך חברות הליסינג במחיר ריאלי לעומת זה המנופח של כלמוביל.

פורסם

לגבי התיבה מתנצלת, שכחתי שהם עברו לכפולת מצמדים.

בקשר למסירות, בוודאי שזה חשוב למי. כשדוחפים את הרכבים האלה בחברות ליסינג בצורה אגרסיבית גם אם מדובר בליסינג תפעולי או בקניה פרטית 0 קמ (איך בידיוק הסופר מיני הכי יקרה בגרסת הבסיס שלה הופכת לעיסקה הכי משלמת ב0 קמ? ) זה משנה את התמונה.

I20 אינו רכב רע, הוא פשוט לא מאובזר מספיק ומתומחר יקר מאוד ביחד למתחרות הישירות שלה עבור הלקוח הפרטי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני חייב להוסיף שהחלפתי לאחרונה i20 דור קודם בחדשה.

הישנה מרגישה מעט חלשה יותר ובזבזנית יותר. בכל השאר - היא עדיפה לטעמי והייתי עדיף להשאר איתה.

• תוכן חדש...