Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטיש חציבה של בוש - Trh 320 - תעלומה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום , הוצע לי לקנות דרך חבר של חבר פטיש חציבה של חברת Bosch הדגם הוא Trh-320 ,

זהו שם הדגם בוודאות , האדם שמוכר את הכלי צילם לי את החוברת הוראות של הכלי . הכלי נקנה בארץ .

מה הבעיה שאני מנסה למצוא פרטים על הכלי אך דוד גוגל לא מוצא שום פרט על הדגם הזה וכאן נדרשת עזתרכם בנושא , בתודה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ידידי

לאחרונה נמכרים בישראל מכשירים מזוייפים של בוש. אני לא יודע אם זה אחד מהם אבל גם אני רציתי לרכוש פטישון בוש מיד 2, ראיתי מספר תמונות ומשהו לא היה נראה לי, במקרה שלי, הכיתוב BOSCH על המזוודה היה מוזר ועקום. אולי זה לא המקרה אבל שים לב.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

יכול להיות שזה פשוט דגם ישן וכל אתרי המכירות שבהן נמכר הכלי בעבר הורידו את כל עמודי המכירה.

כשמריצים חיפוש תמונות של trh 320, מקבלים הרבה תמונות של כלים של בוש וכשנכנסים לאתרים עצמם אין שום אזכור למספר 320 או לאותיות TRH

בנוסף, מתווספת השלמה אוטומטית של המילה bosch

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ועושה קולות של ברווז זה כנראה לא פטיש חציבה של בוש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בשיטוט בגוגל מצאתי כלי שנראה דומה העונה לשם bosch hammer drill 32, נראה שהוא קיים רק ברוסיה. הוא לא בדיוק זהה 1:1 לכלי מהתמונה שצירפת, הוא מגיע בצבעים אחרים וגם ידית האחיזה הקדמית מגיעה עם טקסטורה שונה מזו של הכלי הנ"ל.

הכלי הזה נראה שגם קיים תחת מקיטה (וגם בוש) עם דגם העונה לשם GBH 4 DFE, גם הוא עם קצת שינויים חיצוניים בצבעים ובכל מיני פינישים.

באותו חיפוש מצאתי גם כלי זהה באתר של Alibaba. יש כאן יותר מדי סימני שאלה סביב הכלי הזה ואני חושב שאפשר לומר במידה גבוהה של בטחון שמדובר בזיוף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבר טוב שעבד כקבלן עבודות חשמל ברוסיה, אמר לי פעם שמאד נפוצים שם זיופים של חברת בוש.

הוא רכש פטיש הלימה חדש של בוש, שהתברר כמזויף:

בשעת העבודה הראשונה הוא העלה עשן, נשרף והתפגר כליל.

צריך לשים לב שהחוצפנים מתמחרים את הזיופים הללו במחירים יחסית גבוהים, בכדי לתת נופך "אמין" לכל העיסקה.

פורסם

נו, ואיך זה חמק מתחת לראדר - הכיתוב מופיע עם שגיאת כתיב, germany במקום Germany - אות גדולה תמיד באה כאשר מדברים על ארץ.

פורסם

זה נראה בדיוק, אחד על אחד כמו פטישון חציבה מחברת מדבקה שיש לי (שלי בצבע ירוק). לא להתקרב! לא מצליח לקדוח בקלקר..

פורסם

גם לי זה נראה הכי מזוייף שיש. תגיד תודה שבמקרה הזה אין בכלל ספק. ישנם כלים באיכות זיוף טובה יותר שקשה לאתר.

רד מזה.או שתרכוש מותג מדבקה ב399 שח

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...