Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטיש חציבה של בוש - Trh 320 - תעלומה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

99.999999% שמדובר בזיוף.

מעלה לך תמונות של פטיש חציבה של בוש שרכשתי בדיוק לפני שנה.

שים לב:

1. BoschHammer חרוט ע"ג המכשיר

2. BOSCH חרוט באדום על המכשיר

3. יש מדבקה (תווית) באיזור ההדק שכוללת את הפרטים על המכשיר.

אין מה לחפש מציאות בזול - אם אתה רוצה כלי טוב - קנה ממשווק מורשה של לדיקו.

איציק

IMG-20150105-WA0003_resized.jpg

IMG-20150105-WA0007_resized.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאחר שקבענו בהערכה של 99.9999% שמדובר בזיוף ניתן לנצל"ש..

מישהו יודע מדוע הכלים של FESTOOL שהגיעו לאחרונה לצלח יקרים ברמה מוגזמת לחלוטין ? האם הם שווים את הכסף ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היה אצלי סוכן, 18 וולט MADE IN GERMANY, שלוש שנים אחריות, וסוללה של בערך 5 אמפר\שעה שזה אפילו יותר מהסוללה המוגדלת של המקיטה, מחר אבדוק מחירים אבל מבחינתי אם יותר יקר ממקיטה - אין מה לנסות בכלל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
תיקון איציק אם אתה רוצה כלי טוב - תקנה מקיטה :)

כלי טוב, יבואן טוב, חלפים זמינים ובמחירים שפויים = לדיקו, בוש.

הכלים של מקיטה מרגישים בשנים האחרונות כמו צעצוע סיני, וגם הגימור שלהם נראה הרבה פחות טוב.

כשרכשתי את הפטישון התלבטתי לא מעט בין המקיטה לבוש, אבל כשהגעתי לחנות והחזקתי את שניהם ביד - הבוש יושב יותר טוב ביד והגימור הכללי שלו בכמה רמות מעל. זה רק נתן לי חיזוק בנוגע להמשך הרכישות שעשיתי, והיום כמעט כל הסט שלי הוא בוש (פטישון, פטיש חציבה, אימפקט, משחזת זווית קטנה, משחזת זווית גדולה).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

השירות של לדיקו באמת מעולה. פטישון של בוש שהלך לו המתג האלקטרוני. שלא הצלחתי ץלמצוא חלף כזה זמין. הכלי בן 10 שנים בערך. החליפו לי את המתג וגומיה מסביב למיסב. במחיר באמת שפוי פחות ממאה שח לפי מה שאני זוכר. ומאז הכלי חזרה לעבוד כמו חדש. לאחרונה קדחתי איתו כמעט חצי שעה רצוף בבטון.

פורסם
כלי טוב, יבואן טוב, חלפים זמינים ובמחירים שפויים = לדיקו, בוש.

הכלים של מקיטה מרגישים בשנים האחרונות כמו צעצוע סיני, וגם הגימור שלהם נראה הרבה פחות טוב.

כשרכשתי את הפטישון התלבטתי לא מעט בין המקיטה לבוש, אבל כשהגעתי לחנות והחזקתי את שניהם ביד - הבוש יושב יותר טוב ביד והגימור הכללי שלו בכמה רמות מעל. זה רק נתן לי חיזוק בנוגע להמשך הרכישות שעשיתי, והיום כמעט כל הסט שלי הוא בוש (פטישון, פטיש חציבה, אימפקט, משחזת זווית קטנה, משחזת זווית גדולה).

איציק

איך אתה מסתדר עם הדיליי הקטן הזה שיש לאימפקט שלהם מהרגע שלחצת עד שהיא מתחילה להסתובב? זה שיגע אותי אז נתתי אותה לעובד שלי, האמת זה אחד הכלים היחידים שיש לי של בוש, אני די פאן בוי של מקיטה. חוץ מזה שלאימפקט המדוברת יש שלושה לדים מסביב לביט שזה באמת יותר נוח מהמקיטה

פורסם

אני לא ממש רואה הבדלים משמעותיים בין המקיטה לבוש

מחזיק במברגת אימפקט, ג'יגסו, משחזת זווית 4.5 - מקיטה

פטישון, מסור עגול - בוש

גם כל הכלים בהמשך יהיו של אחת החברות הללו, לפי המחיר והמבצעים בזמן הקניה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
איך אתה מסתדר עם הדיליי הקטן הזה שיש לאימפקט שלהם מהרגע שלחצת עד שהיא מתחילה להסתובב? זה שיגע אותי אז נתתי אותה לעובד שלי, האמת זה אחד הכלים היחידים שיש לי של בוש, אני די פאן בוי של מקיטה. חוץ מזה שלאימפקט המדוברת יש שלושה לדים מסביב לביט שזה באמת יותר נוח מהמקיטה

אין לי מושג על איזה דגם אתה מדבר, לדעתי מדובר בעניין נקודתי לדגם שלך או אפילו למכשיר שלך.

האימפקט שלי היא 14.4V בת 6 בערך, לא צעירה אבל עובדת כחדשה. הסוללות (ליתיום) ראו ימים יפים יותר אבל הן עדיין עובדות (פרקי הזמן שהן מחזיקות, קצרים יותר). אפשר להחליף את הסוללות וכבר יש לי 4 חדשות על המדף, אבל לא היה לי זמן להתעסק עם זה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רצוף? הגיע הזמן להחליף את המקדח :wink:

הייתי צריך לקדוח בקיר בטון 20 ס"מ מספר חורים בקוטר גדול ואח"כ חציבה. בקיצור המקדחה הקשישה עשתה זאת בקלות יחסית.

כמובן שחשוב מקדח טוב..

פורסם
אין לי מושג על איזה דגם אתה מדבר, לדעתי מדובר בעניין נקודתי לדגם שלך או אפילו למכשיר שלך.

האימפקט שלי היא 14.4V בת 6 בערך, לא צעירה אבל עובדת כחדשה. הסוללות (ליתיום) ראו ימים יפים יותר אבל הן עדיין עובדות (פרקי הזמן שהן מחזיקות, קצרים יותר). אפשר להחליף את הסוללות וכבר יש לי 4 חדשות על המדף, אבל לא היה לי זמן להתעסק עם זה.

איציק

שלי 18 נקנתה לפני כחצי שנה רק דיברנו ואתמול הפסיקה לעבוד. כנראה שאני אבדוק את השירות הטוב הזה שא.ם מדברים עליו

• תוכן חדש...