Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התחדשות בסקודה אוקטביה חדשה, אני מעוניין להתקין לה מגיני רוח.

עכב כך שהנהגים העיקריים אוהבים לשייט עם חלונות וסאנרוף פתוח, ומגיני רוח מסיתים את הרוח מהפרצוף ומשפרים את הנוחות.

אני לא מכיר ולא התעמקתי בחיים בסוגים ובאיך זה נתפס וכו׳.

כמה דרישות חובה שאני לא מתפשר על אף אחת מהם (אולי אחרי שאני יקבל הסבר אני ימצא פשרה):

- אני מעוניין שהרכב ישמר מקורי, ולא יהיו סימנים של דבק\נזק לגומיות אטימה\ הפרעה למנועי חלונות.

אני צריך הסבר על צורת ההתקנה ועל הסוגים השונים.

והמלצה מאיפה אפשר לרכוש כאלה (מעדיף איזור הדרום, אבל מגיע לכל הארץ).

תודה ושבת שלום.

פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש.

דבר שני יש שני סוגי מגני רוח עיקריים:מולבשים על המסילה של החלון, הם נראיים פחות יפים ועולים גם יותר יקר ויש כל מיני אנשים שטוענים שזה יגרום לנזק למנוע החלון בסופו של דבר לאורך זמן.

הדבקה זה הדבקה, בד"כ המגנים האלו מגיעים עם דבק 3M מאוד חזק, אני לובש כאלו (כנראה סיניים) כבר יותר משלוש שנים, אם לא קרוב ל4. צריך לדעת לנקות היטב, להדביק נכון.

בעיקרון יש לך גם סוגים, החל מסיני ועד "איכותי" כביכול.

יש לך רכב חדש מאוד, אם אני לא טועה בד"כ יש אופציה של היבואן לדברים האלו במעמד הרכישה, לא?

בכל מקרה יש לי מישהו להביא לך באיזור פתח תקווה אם אתה רוצה שאני הכרתי אבל כמובן אני לא מבטיח לך אם יש או אין רק ממליץ.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תוכן חדש...