Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני שמעתי דברים רעים על הסדרה הירוקה, היה לי ניסיון טוב עם ירוקה אבל ישנה, שמעתי שהבעיות הם לאחרונה..

בכל מקרה ממליץ שוב על בלאקאנדדקר מטריקס, עם ראשים מתחלפים, יש גם ראש אימפקט.. אני עם זה כבר שנתיים, פשוט תמורה מעולה למחיר ובכלל, אעכות האימפקט לא יורד ממקיטה שהחזקתי ביד.

לי יש את גרסת ה 18 וולט, המוו כוח זמין.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי אני נאלץ להסכים עם הטוענים לאיכות נמוכה של הסדרה הירוקה של השנים האחרונות.

מקדחה ירוקה, ודיסק ירוק, שנקנו לפני 6 שנים, עובדים עד היום ללא שום בעיה.

לעומת זאת, מולטיטול PMF190 הפסיק לעבוד בפעם השלישית בו השתמשתי בו, וזאת דקה אחרי ההדלקה.

לאחר חיפוש בפורומים הסתבר לי כי אנשים רבים שקנו מכשיר זה דיווחו שלאחר מספר שימושים מועט הוא לא נדלק.

ואם בכלי עבודה עסקינן- רכשתי בשבוע שעבר בטורקיה פטישון בוש כחול GBH2600 המחיר היה 530 שח כולל משלוח עד משרדי החברה באיסטנבול.

חצי מהמחיר בארץ.....

מתי יהיה כאן תת פורום לכלי עבודה ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אני מחזיק בבית בוש 18V (אימפקט + רגילה )

ויש לי 10.8V מקיטה. שקניתי משומשת מחבר פורום. (אימפקט + רגילה.)

אני יכול להגיש לך בשקט.

ברגע שקניתי את המקיטה. הפסקתי להשתמש כמעט לגמרי ב18V.

ב18V אני משתמש לשימוש כבד (פרגולות / דקים / וכו)

ב10.8V לכל השאר. זה נוח יותר. קל יותר. קטן יותר. בארגז כלים. ולא בארגז משלו.

אגב. אני משתמש בבית ב99% במברגה הרגילה ולא האימפקט. גם בתקופת ה18V

היתרון של פוטר מתכוונן למקדחים / מובילים שונים / שקענים פשוט נוח יותר ואמין יותר מכל מתאם שיש.

בנוסף האופציה לקבוע את רמת הכוח של הכלי. שהוא לא יהרוס את הצד השני.

ואני עם ידיים עובדות 18 שנה.

ויש לי רגישות לעבוד עם אימפקט על ברגים של מחשב. ולסגור מעגלים עם 18V.

אבל למה לקחת סיכון / להתאמץ שהכלי לא ישבור / יכניס יותר מדיי / יקרע את החור / הברגה / בורג.

יש קלא'צ וזה המטרה שלו בחיים.

ולכל מי שטען שרגילה לא יכולה לעשות את מה שהאימפקט יכולה.

מוזמן לבדוק את ה18V של הבוש. במצב כוח. היא קורעת ברגים שהאימפקט לא מצליחה לסובב.

לגבי ה10.8V. שתיהן חלשות יותר. וכן באמת לאימפקט יש טיפה יותר כוח לברגים גדולים.

בבית לשימוש רגיל. (לא בנייה של ריהוט עם עץ מלא. ) לא הרגשתי שיש צורך בעוד כוח.

ומקסימום קודחים חור מוביל.

הצעה שלי.

תחסוך את הכסף. (הבוש ב 800 שקל יקר. ולא יתן לך ערך מוסף לכסף. לקבלן כן. לבית לא.)

מקיטה / חיקוי שלה בל.כ. יעשו את העבודה מעולה ובפחות מחצי מחיר.

מילווקי מעולים / דיוולט גם מעולים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חותם על כל מילה של Soundman.

לי הייתה בוש ירוקה עד שנגמרה הסוללה אחרי שנתיים ועבור סוללה חדשה דרשו ממני 400 שקל (המברגה עלתה 350 !)

קניתי במבצע את המקיטה הלבנה בקיט של מברגה + מסור גיגסאו + 2 סוללות, כל זה ב 700 שקל.

מההתנסות שלי בעבודות הבייתיות לא היה בורג אחד שהמקיטה התרגשה ממנו, עשיתי איתה עשרות קידוחים ומאות הברגות במידות קושי שונות בבית וברכב. לא היה לי שום צורך ביותר מזה.

מעולם לא הרגשתי צורך באימפקט בעבודות בבית, המקיטה סיפקה את כל הצרכים ואף מעבר לזה.

ובונוס נוסף שגיליתי שהסוללות של המקיטה נמכרות במחירים הרבה יותר סבירים מאלה של בוש.

• תוכן חדש...