Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מברגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מעוניין לרכוש מברגה לבית.

אין צורך במשהו יותר מדי חזק או כלי לעבודות מיוחדות, אני עושה מדי פעם עבודות קלות שכוללות במקרה הכי גרוע הרכבה של שולחן או ארון מאיקאה.

עם זאת הייתי רוצה שהמברגה תוכל להתמודד עם סוגים שונים של ברגים (בצורתם).

התקציב הוא עד 500 שקלים, כמובן שעדיף כמה שפחות.

אודה לעזרתכם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת ראשי ברגים אין בעיה - קנה ערכת ראשים בנפרד.

לגבי דגם המברגה - חפש כאן עשרות שרשורים בנושא, או המתן למקצוענים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מבחינת ראשי ברגים אין בעיה - קנה ערכת ראשים בנפרד.

לגבי דגם המברגה - חפש כאן עשרות שרשורים בנושא, או המתן למקצוענים.

הנחת דעתי בנושאי הראשים. משום מה לא הצלחתי למצוא מידע על כך בשרשורים. בנוסף, לא הצלחתי להבין אם אני זקוק למברגת אימפקט או לא.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום,

אני מעוניין לרכוש מברגה לבית.

אין צורך במשהו יותר מדי חזק או כלי לעבודות מיוחדות, אני עושה מדי פעם עבודות קלות שכוללות במקרה הכי גרוע הרכבה של שולחן או ארון מאיקאה.

עם זאת הייתי רוצה שהמברגה תוכל להתמודד עם סוגים שונים של ברגים (בצורתם).

התקציב הוא עד 500 שקלים, כמובן שעדיף כמה שפחות.

אודה לעזרתכם.

מברגת אימפקט לא מתאימה לצרכים שציינת - היא תזיק לך יותר מאשר תועיל

פורסם

לעבודות מזדמנות בבית כדאי לקנות מברגה חשמלית ולא נטענת.החסרונות של הסוללות שהם מחזיקות מספר שנים ואח"כ צריך להחליף אותן לעיתים בעלות שהיא כמו כל המברגה, וחיסרון יותר גדול - שתמיד כשתצטרך אותה אחרי מספר חודשים תוכל להיות בטוח שהסוללות ריקות.

פורסם
לעבודות מזדמנות בבית כדאי לקנות מברגה חשמלית ולא נטענת.החסרונות של הסוללות שהם מחזיקות מספר שנים ואח"כ צריך להחליף אותן לעיתים בעלות שהיא כמו כל המברגה, וחיסרון יותר גדול - שתמיד כשתצטרך אותה אחרי מספר חודשים תוכל להיות בטוח שהסוללות ריקות.

נשמע לי הגיוני, אבל אין מברגות שניתן להשתמש "גם וגם"? גם על סוללה וגם מחובר לחשמל?

פורסם

אני אישית חושב שמברגה שמחוברת לחשמל תהיה מאד לא נוחה. לעבודות מזדמנות בבית אתה לא צריך עוצמה של מנוע שמוזן בחשמל ישיר. זה מאד מסורבל כאשר אתה מרכיב רהיט להסתבך עם הכבל, שלא לדבר על הברגה (במרפסת/מחסן/אוטו) שלא בטווח החשמל. לנה להגביל את עצמך? גם מחיפוש קצר ברשת תראה שיש היצע מצומצם מאד של מברגות על חשמל ישיר לעומת ההיצע המטורף של מברגות עם סוללות.

לעניין הסוללה. מסכים שבטכנולוגיה הסוללות הישנה (ניקל קדמיום) הסוללה הייתה נפרקת תוך כמה ימים ובדיוק שאתה צריך אותה היא ריקה. אבל במברגות החדשות עם סוללות ליתיום הבעיה כמעט ולא קיימת. מניסיוני האישי (מברגות בוש ומקיטה) הסוללות שלושה חודשים ללא שימוש ונותנות יופי של תפוקה. אמנם הן נפרקות עם הזמן, אבל בהנחה שלא נפלה עליך עבודה של עשרות הברגות אחרי חצי שנה ללא שימוש אז אין ממש בעיה.

אני חושב שמה שרלוונטי לך זה מברגות ליתיום 10.8V (אמו שאמרו לפני לא אימפקט) שהן גם קלות במשקל וגם נותנות אחלה עוצמה. בארץ מאד פופולריות בתחום הביתי המברגות הירוקות של בוש.

ספציפית הייתי הולך על ה Bosch PSB 10.8V LI-2 שעולה משהו כמו 400 ש"ח ובעלת יכולת רטיטה שמאפשרת גם עבודות קידוח קלות בקירות.

פורסם
.

ספציפית הייתי הולך על ה Bosch PSB 10.8V LI-2 שעולה משהו כמו 400 ש"ח ובעלת יכולת רטיטה שמאפשרת גם עבודות קידוח קלות בקירות.

בטוח שזה רטיטה ולא קלאצ׳?

יום טוב גם לך

פורסם
בטוח שזה רטיטה ולא קלאצ׳?

אני בטוח. למברגה יש בורר שלושה מצבים:

1) מברגה שבו אפשר לבחור אחד מ 20 מצבי קלאץ'.

2) מקדחה רגילה לקידוח במתכת/פלסטיק/גבס וכו'. קלאץ' לא רלוונטי במצב הזה.

3) מקדחה + רטיטה לקידוח בקירות. קלאץ' לא רלוונטי במצב הזה.

פורסם (נערך)

יש לך את זו ב 700~ עד פתח הדלת.

http://www.amazon.de/dp/B00ABOBRWU

סדרה מקצועית של בוש, מטען מתאים לארץ, שתי סוללות ליטיום, קומפקטית, לא אימפקט.

סוללות זולות להחלפה במקרה הצורך, וכמובן - אחריות ושירות של אמאזון.

רכשתי כזו בגרמניה לפני כמה חודשים שם היא עלתה 120 אירו.

אגב, לא סתם הגעתי לדגם הזה. יש לי אותה בעבודה, עובדת קשה יום יום (סגירת ברגי M6 במומנט מקסימלי) כבר 4 שנים או יותר לדעתי.

ואפילו הסוללות עדיין מקוריות.

*עריכה* בארץ היא עולה אותו דבר:

http://www.shazartech.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%AA/gsr108bag

סליחה, כבר התרגלתי קודם לפתוח אמאזון (אתם מבינים לאן הגענו?!).

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
יש לך את זו ב 700~ עד פתח הדלת.

מוצר מצויין כשלעצמו אבל קצת אוברקיל לצרכי המשתמש, וגם לא בתקציב שלו.

לשימוש ביתי מזדמן אפשר להסתפק בסדרה הירוקה של בוש או בסדרות הנמוכות של מקיטה ומילווקי. כדאי לעקוב אחרי המבצעים של אייס והום-סנטר, הגל הקרוב יגיע לקראת פסח. סוללת ליתיום בלבד (לא להתפשר על NiMH או סוגים אחרים), 10.8-12 וולט, כל השאר בד"כ סטנדרטי. אין צורך בחיבור לחשמל או באימפקט.

מיותר לציין שחיפוש היה מעלה את כל המידע הזה מלכתחילה. הסיבה שאף אחד מה"מקצוענים" עוד לא הגיב פה זה שכנראה נמאס להם לענות על אותן שאלות כל שני וחמישי.

• תוכן חדש...