Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין בקניה רכב סכום 40000-5000

עכשיו אני נוהג ברכב יונדאי גסט 2009 (להעביר את לבת )

יש המלצות לרכב

חיסכונית בדלק

רוב הנסיעות בתוך העיר -תל אביב

בעית חניה

תודה

פורסם

אני הייתי הולך על ניסאן אקו מיקרה מנוע 1.2 - עונה לדרישות מצויין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעיית חניה, אם אין בעיה עם גיר רובוטי - פג'ו 107, פיאט 500, סקודה סיטיגו, סיאט מיי.

אם יש בעיה עם רובוטי - i10 או פיקנטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחרי שהלכה לי היונדאי אקסנט שלי טוטאלוס קיבלתי מהביטוח רכב חלופי ל15 יום אופל קורסה : הרכב למרות שהוא קטן די מרווח ונוח ואני בן אדם גבוהה 1.87 יושב בו מצויין, יש לו דוושת ברקס גדולה ונוחה, לא יודע עוד לגבי צריכת הדלק, הרכב לא חזק אבל הוא סבבה

פורסם

i10 או פיקנטו

מה דעתכם על i20 על קאיה ריאו

הרכב שיקנה הוא מליסינג

מה רמת האיבזור מחברת ליסינג

תודה

פורסם

בדרך כלל בליסינג רמות הגימור הן הנמוכות יותר.

בקיה LX, ביונדאי כנראה אינספייר.

אם בעיות חניה זה סעיף חשוב מאוד - אז פיקנטו או i10.

אם חשוב לך רכב מרווח יותר, מאובזר יותר ובטיחותי יותר - אז i20 או ריו (בתקווה שזה ריו מהדור הנוכחי ולא מהדור הקודם)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...