Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר בריטי שכרגע מחובר למתאם ללא הארקה. מכיוון שזה לא הדבר הכי בטיחותי בעולם (בלשון המעטה) אני צריך מתאם ישראלי כולל הארקה. לצערי, בחרו בישראל להשתמש בשקע מיוחד לנו ואני לא מצליח למצוא מתאם כזה.

החלפת התקע אינה אפשרית ללא חיתוכים ואיני מעוניין לבצע זאת מכיוון שזה יגרור איבוד אחריות.

יש מתאמים כאלו למכירה? מישהו מכיר חנות כזו?

תודה מראש

פורסם
איזה מכשיר זה?

על פי סטנדרט ישראלי, יש לו צורך בהארקה?

הבריטים אוהבים להגזים מאד.

מכונת קפה, שגם החומר החיצוני שלה מתכתי. דווקא אין הגזמה במקרה הזה.

קנה כזה ותחליף לו את התקע לישראלי:

http://www.ebay.com/itm/White-3-Outl...EAAOSw~gRVvzY1

חשבתי על זה, אבל במידת האפשר מעדיף להמנע מעוד כבל והפרעה אסתטית.

פורסם

לקחתי את ההמלצה קצת קדימה, ופשוט הזמנתי מ-ebay שקע אוניברסלי לקיר שיחליף את השקע הקיים.

גם יקבל ישירות את התקע הבריטי וגם נותן על הדרך שני שקעי USB.

אם זה יהיה מוצלח, אני ארכוש עוד כמה ואחליף את רוב השקעים בבית. גם ככה כיום למעלה ממחצית המוצרים שלי הם עם תקע אמריקאי או אירופאי... ותודה לאמזון ודומותיה שהתחילו לשלוח גם אלינו.

פורסם

שקע בריטי לקיר זה אחלה רעיון. רק שלא תתחיל לשתות תה עם רקיקים ב-4 ולנהוג בצד השני של הכביש.

יוחזר המנדט הבריטי!!!

:turn-l:
פורסם

לא יותר פשוט לחתוך את התקע הקיים ולהתקין תקע ישראלי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לקחתי את ההמלצה קצת קדימה, ופשוט הזמנתי מ-ebay שקע אוניברסלי לקיר שיחליף את השקע הקיים.

גם יקבל ישירות את התקע הבריטי וגם נותן על הדרך שני שקעי USB.

אם זה יהיה מוצלח, אני ארכוש עוד כמה ואחליף את רוב השקעים בבית. גם ככה כיום למעלה ממחצית המוצרים שלי הם עם תקע אמריקאי או אירופאי... ותודה לאמזון ודומותיה שהתחילו לשלוח גם אלינו.

שתי בעיות:

1. האם השקע שרכשת תקני בישראל?

2. האם השקע שרכשת יקבל תקע ישראלי עק ארקה? הרי השקע והתקע בארץ ייחודיים לישראל (אם תסתכל באתרים בין לאומיים יציינו גם את פלסטין ועזה), ואני מסופק אם שקע "אוניברסלי" יקבל את תקעי ה-type H שלנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השקע בודאי שלא תקני בישראל מעצם היותו בתקן הבריטי השונה. השקע הזה יוכל לאכלס רק תקעים בריטיים שיחוברו כמובן להארקה כנדרש.

מבחינה בטיחותית, אני לא חושב שיש פה איזו בעייה, וזה פתרון עדיף על מה שהצעתי (חיבור באמצע).

:turn-l:
פורסם

יש גם עניין של התאמה לקופסה בקיר, יתכן שההתקנה תצריך עבודה קצת יותר מורכבת. דומני שהקופסה הישראלית העגולה די ייחודית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

~

למה לסבך דברים פשוטים ולחפש בעיות בכח? שקע חיצוני בריטי יורכב באותה קלות על הקיר כמו שקע אירופאי/יפני/פולינזי. כולם עשויים מפלסטיק, ניזונים מאותה מערכת חשמל ועובדים על אותם עקרונות פיזיקליים.

הביטוח כנראה לא יכסה את זה אם הדירה תישרף בעקבות דליקה שהתחילה דווקא מהשקע הבריטי, אבל היות ורוב מוצרי החשמל הבריטיים באים עם פיוז מובנה בתקע, הסיכון ההתחלתי שבכלל תפרוץ דליקה כזאת נמוך משמעותית מבכל מוצר מקביל שהיה נקנה בישראל.

סה"כ נראה שנמצא פתרון חכם ואלגנטי, וכניסות ה-USB הן בונוס נחמד.

פורסם
למה לסבך דברים פשוטים ולחפש בעיות בכח? שקע חיצוני בריטי ....

אני לא ראיתי שהוא דיבר על שקע חיצוני, ולפי החשיבות האסתטית שהוא כן הזכיר, אני גם מניח שהוא התכוון לשקע בתוך בקיר, ואז כן עלולה להיות בעיה בהתאמה. שום דבר שאי אפשר לפתור עם קצת חציבה או מילוי, אבל כן יש לתת על כך את הדעת.

פורסם

תודה לכולם, רק להבהיר - לא מדובר על שקע בריטי, אלא על שקע אוניברסלי. למעשה יכול לקבל כל תקע בכל תקן מלבד זה של דרא״פ.

לפי צורת הקופסא לא אמורות להיות בעיות בהחלפת השקע הקיים בלי צורך באלתורים. מקווה שזה יהיה כך גם בפועל.

• תוכן חדש...