Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי לציין שגם אם אין שינויים באגרת הרישוי, יש וועדה מטעם משרד התחבורע. בכל תחילת שנה שקובעת את גובה אגרת הרישוי השנתית של כל הרכבים.

תבדוק את הנושא עם סוכנויות הרכב השונות ותתקן אותי אם אני טועה. את אותה תשובה תקבל אגב, במשרדי הרישוי.

לי אישית פעמיים יצא לי להזמין רכבים חדשים בסוף שנה מיבואנים שונים, בכדי לקבל אותם בשנה שלאחריה, ותמיד איחרו בהספקתם עם התשובה שרשמתי למעלה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה בינואר היא לחץ העבודה והמסירה של כל כלי הרכב שהמתינו לינואר לצורך העליה על הכביש. את כלי הרכב מכינים קודם, אבל כל אחד שמקבל רכב רוצה (בצדק) את תשומת הלב הראויה, ולכן בינואר לעיתים ישנם עיכובים פשוט כי לא מספיקים לעמוד בלחץ המסירות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור לקוח של יונדאי שגם קיבל את הרכב באיחור של כמה ימים, אתה תקבל שובר לטיפול ראשון חינם שכולל בסה"כ החלפת שמן ומסנן שמן וזהו!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם הסיבה ידועה מראש והיא כמות גדולה של מסירות בחודש ינואר, אזי שהסוכנות תתחייב מראש על 16-17 ימי עסקים ולא 14 כרגיל.

ברגע שהתחייבו על 14 ימים, שיעמדו בזמנים אלה אם כן קרה משהו שהוא באמת לא בשליטתם, לא כמות גדולה של הזמנות לא נחשב, מצד הקונה שצוות העובדים יעבוד שעות נוספות.

פורסם

כנראה יש להם חוזה אחיד ויותר משתלם להם לפצות פה ושם את מי שלא קיבל בזמן (והתלונן) מאשר להחזיק כמה גרסאות של החוזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

באיזה דגם מדובר? גם אנחנו מחכים לאספקה של רכב מיונדאי. ולמי ששאל מה הלחץ, אנחנו למשל כבר מכרנו את הרכב הקודם ועכשיו אנחנו עם רכב השכרה... אז כל עיכוב שווה כסף.

פורסם

לא קיבלתי עדיין, ביום ראשון אמרו לי שנשאר לו בקרת איכות ורישוי, אך אין יום מדויק מתי יגיע.

• תוכן חדש...